Komentáře

Zpět na článek

Jana Bendová: Prezidentova utajená dovolená zaskočila Okamuru. Fialova vláda ví, jak na migraci. Havlíček točí!

17 komentářů

RASPUTIN
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Kolerticek
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse. Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Kolerticek
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse. Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Saša Krach
No..Ještě že Zeman nejezdil tajně na dovolenou....To by bylo křiku...Zeman je na tajné dovolené na Hradecku..
😂😂😂😂
Každém případě je to novinka která se musí vžít.
A novinové titulky budou asi takto napsané .
Česka republika je bez prezidenta, odjel na dovolenou neznámo kam...😂😂😂😂😂 Vzkaz voličům pokud to někoho zajímá ví to možná kancléř.....ale neřekne.😂
našinec
Je to poprvé v historii ČR, kdy prezident odjel na utajenou dovolenou. Holt rozvědčík. )))
Richard Šebesta
Paní redaktorko Katalin Novákova odstoupila na rozdíl od Vaška Havla. Ten svou amnestii v roce 1990 nepřímo zavinil smrt mnoha lidí a nic. Klídek však Vašek se tehdy své řemeslo učil. No ne ? Jinak já si taky spolu s Paroubkem myslím že Rusko nás nenapadne. Nejsem Paroubkův fanda a nikdy jsem nebyl
Ale v tom se shodneme. Pokud vy máte nějaké důkazy že nás Rusko napadne
proč je nenapíšete ? Souboj starých brachů v USA bude určitě zajímavý a důležitý pro celý svět. Druhá věc je zda oba ale hlavně Biden na svou funkci stačí ? 82 let je přece jen pokročilý věk.
viktor viktor
Václav Havel byl také několik let členem KSČ a pobýval rád v Portugalsku. Tak proč ne soudruh Pávek vedle ve Španělsku ? 😜
Mirek Ohmálek
@viktor viktor Neznám nikoho koho by komunista mentálně tolik poškodil 🙄
viktor viktor
@Mirek Ohmálek …Tak to ty jako obdivovatel KSČ a jejich zvěrstev ( Horáková, gen. Píka, koncentráky a stovky umučených, Uranové doly, PTP , unášení občanů do SSSR atd.) a mentálně narušený národ k tomu , samozřejmě nepochopíš. Víte, já jsem ještě zažil PTP a mohu vás ujistit, že to nebyla taková legrace jako v románu “ Černí baroni “. Např. politruk Troník, to je mamina Pávka. A právě tihle Pávkové, Kohoutové, Pitharti, Rychetští apd. verbeš , výše jmenovaný rudý teror s láskou budovali. Na to rozumný člověk nesmí zapomenout. Stejně jako na zvěrstva Německého nacismu. Jsou to ideologicky velice podobná hnutí. Jenom užitečný idiot může věřit na “ polepšeného “ rudého , nebo hnědého funkcionáře,
Mirek Ohmálek
@viktor viktor můžete se rozčilovat od rána do večera, házet okolo sebe špínu, urážet každého kdo s vámi nejede na téhle stihomanské vlně ale boj s komunismem je v Česku momentálně tak aktuální jako boj s dýmějovým morem nebo mandelinkou bramborovou 🙄

Pořád tu řešíte dokola co dělal chlap kterému je dnes přes šedesát let když mu bylo dvacet 🫣

Franz Josef Strauß patřil k nejoblíbenějším politikům poválečného Německa a taky obsazoval v mládí s Wehrmachtem Belgii, nikomu to v poválečném Německu nevadilo, protože byl schopný demokratický politik a ne bývalý fašista 😫 takových příkladů jsou desítky

Kdybych použil vaší rétoriku, jenom idiot nechápe, že lidé se během svého života názorově vyvíjejí ale jak vás tak pozoruji, evidentně to tak nemají všichni 👻
viktor viktor
@Mirek Ohmálek…Co mi tu podsouváte ! Já tu nikoho neurazil. Ani se nerozčiluji. Jen konstatuji fakta, která hlupáci nechtějí vidět. Agentu Pávkovi bylo r. 1989 již 28 let ( máte slabiny v matematice, žádných 20 let ! ) a od 15 let po komunistických vojenských školách . Z bigotně komunistické rodiny . A jeho životopis ? Může soutěžit s V. I. Leninem. U jeho maminy totéž. A s tímhle si dovolil kandidovat na prezidenta ?!? Ukazuje to jednak na jeho mizerný charakter a jednak na neznalé a pitomé voliče. A Strauss opravdu nebyl nacista. To Pávek byl nejen plnohodnotným komoušem, ale dokonce funkcionářem rudé rozvědky. To jsou fakta !!!
Richard Šebesta
@viktor viktor Pavlovi bylo v roce 1989 28 let. Tak Burešovi bylo taky přesně tolik když v listopadu 1982 podepsal v bratislavské vinárně vázací akt s Stb. Zajímavá shoda že ?
viktor viktor
@Richard Šebesta…Já myslím, že ne, ale nevím. Já jim u toho fakt nesvítil . Vy jo ? Možná Kmenta. Ten vidí po pár rumech lecos…😜
Uživatel_5789003
Babiš Havlíčka stejně jednou odkopne, až ho nebude potřebovat.
RASPUTIN
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Mirek Ohmálek
@RASPUTIN konečně je zase ráno a můžu začít psát komentáře na Reflexu 🫣🤡🤣 tak teď třeba něco moudrého o Pavlovi
Asatin
@RASPUTIN Ras=nenormalni Putin Je zretelne ze jses idiot.