Prostor X

Zpět na článek

Hřib: Parkování v Praze příliš dotujeme, musí zdražit. Okruhy dopravu nevyřeší

13 komentářů

giorgio287
Ten zelený komouš asi hulil víc, než je zdrávo.
Vybírat prachy za nic (stání auta na ulici) je dotované?!? Když to město nic nestojí? Nebo ta auta blb hřib hlídá?!?

Hřib nehul to, kecáš pak hovadiny.
Papanikula
Jak někdo muže volit Piráty ??

Jsou to ekologičtí fanatici a plně podporuji Green deal i podporuji zákaz spalovacích motoru
Tomáš Urban
Jasně, motivujte tím, že zdražíte jízdné MHD, dejte všude zákazy a zvyšte pokuty. Výborně "piráti"!...a samozřejmě, okruh je skoro na nic 🤣🤣🤣, je jasné koho (ne)budu volit, to jediné jste trefil 😉
Mibus
Klidně bych si připlatil, ale požaduji, aby mi placení parkování zaručilo místo na parkování. Já si zaplatím parkování a nemám kde zaparkovat. Natvrdo říkám, že je to podvod. Za moje peníze parkuje někdo jiný. Podvod. A ještě se dozvím, že okruh je zbytečný. Že žádný se stavět nebude. Prahu nelze objet a vjezd do centra se zpoplatní. Příslušnost pana Hřiba k Pirátům je zde zcela jasná. Udělat něco pro dopravu? Zapomeňte. Oškubat? Ano. Zdražit parkování, zpoplatnit průjezd městem, zdražit MHD. Velcome in Prag
Richard Šebesta
@Franta111 100 % souhlas. Hřib by měl zmizet do lesa a už tam zůstat.
Richard Šebesta
@Papanikula Jak někdo může volit Piráty ? Dobrá otázka. Logiku to nemá, to jo. Piráti mi připomínají dospělé puberťáky. (Legalizace drog,green deal a podobné bludy. )
Tomáš Kostelecký
Co to musí být za blba, když vystuduje medicínu a pak jde řešit parkování do Prahy ? Asi doktor na ho... No, hlavně, že se ne se re do medicíny asi by to, jeho léčení, pár lidí nepřežilo, tak bude dávat rozumy 350 kiláků od bydliště. Co dokáží moravští burani v politice, vidíme všichni, jede větší moula než druhý.
Tomáš Kostelecký
Burani ovládli Prahu a teď ukazují hloupým Pražákům jak se to má dělat. Dalších deset let, to po nich, bude někdo dávat do kupy. Zneužívají problémy občanů, k jejich okrádání. Modré zony jsou selektivní zlodějna podobná rasismu a diskriminaci nebo forma výpalného, jehož zaplacení občanu žádnou jistotu nepřináší. Je to horší dobytek než komouši.
Mibus
@Franta111 A navíc nemáte jistotu, že najdete místo na parkování
Mibus
@reproman Závidím Vám
reproman
Jako amatérský mykolog říkám, že tohle není žádnej hřib, ale prachsprostá čechratka podvinutá (ve starých publikacích zvaná rudočechratka). Zdánlivě jedlá, ve skutečnosti při dlouhodobé konzumaci život ohrožující.

Díky Bohu jsem z Prahy utekl před třiceti lety a nic mě nedostane zpátky.
Stanislav Houdek
HHC už je asi na magistrátu povolena dlouho. Okruhy byly naplánované desetiletí a to byl svět-magistrát ještě normální.
Nesmysly a Green Deal na magistrátě a cyklotrasy na silnicích souběžně s cyklostezkami na chodnících, to prodražuje provoz, Parkování je naopak byznys...
Franta111
Hřibe, ty lumpe, co si sakra vo sobě myslíš? Platím daň z nemovitosti obci (městský části), moje daně ze mzdy jdou obci, utrácím tady a tím podporuju obchodníky a služby ... A ty bys mi chtěl ještě zdražit parkování na těch tankodromech, který tak vznešeně nazýváte "vozovkama"? Táhni odkud jsi vylez!