Divoký kačer
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářePro zraněnou přiletěl modro-žlutý záchranářský vrtulník. Zase mi cpete Ukrajinu, odmítla žena převoz a zemřela
26 komentářů
dalik sikis
co na to bella? ))
@dalik sikis Bella už na to nic, neb vypustila to oné - duši. A nakonec co taky, vždyť už byla Stará.
Pan0
Upozornění: Divoký kačer je fake news o skutečných událostech, které se sice nestaly, ale mohly by, jakkoliv znějí neuvěřitelně.... všichni diskutující to vědí, ale přesto plácají a plají. Tolik hlouposti a nenávisti
@Pan0 Myslím, že dost diskutujících nechápe, že je to Divoký kačer. Stačí titulek a pevný názor
@Pan0 už to varování museli posunout z dolní části článku hned pod nadpis. Ještě chvilku a všechny nadpisy už budou jen varování že divoký kačer je fake news...
Nalim258
Její vlastní blbost jí úplně zbytečně stála život.
Hulin No More
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Vlasta Hrdličková
Pobavilo mě to, ale nepřekvapilo. Já si poslední dobou říkám, když vidím některé články na "Novinkách" a pod.... Je to opravdu pravda? Není tohle Divoký kačer???
Miroslav Kašpar
Inu, nezbývá, než pochválit její neochvějný postoj. To, že se s ním není možné ztotožnit, je druhá věc, ale v dobách všeobecného prospěchářství je to příkladné gesto
lennon
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
jarmilla
vždycky se dobře pobavím, všimnu si toho, že je to kačer až snad po minutě čtení ))
@jarmilla Pokud ti přečíst tuten dlouhý článek trvalo více, jak minutu, tak je to, že se přesto dobře bavíš, o to krásnější
hany987
Pane Landsmane, jste stále lepší. Smutné je, že realita už skoro dostihuje Váš skvělý černý humor.
Papanikula
Landsman je opravdu takový idiot nebo to hraje ?
našinec
Divoký kačer si plaval po klidném rybníčku. Náhle zaslechl ruštinu a tak polekaně vzlétl, když ho rozmetaly po rybníku vrtule náhle přiletivšiho modrožlutého vrtulníku. Aspoň má ty správné barvy, pomyslel si v poslední chvilce svého bytí.
Hledejme Bellu !
Bella už přece vypustila to oné, duši.