Komentáře

Zpět na článek

Petr Hájek žaluje: Jsem to ale poskok!

14 komentářů

Jirka1313
"intelektuálně neprožívá nejšťastnější období"! Hlavně, aby mu to nezůstalo. Možná, že přijde doba, kdy vedení Reflexu pochopí, že jsou s panem JXD škodnou.
jostom
Sem napište váš vzkaz!
pismenacislice
Chtělo by to asi více rozumu, než kolik evidentně máte. Copak nechápete, že se jedná o to, že pan Hájek docela vtipně reaguje na dětinské chování TOP09. Jedná se o docela vtipnou parafrázi na hysterčení TOP09 kvůli urážce knížete - tj. "chudáček starej".

Je zcela jasné, že ve světě Holců může ministr zahraničí urážet, koho chce: "magoři, blbci, poskoci..." - vše má kníže povoleno. Ale o knížete se nikdo nesmí ani otřít.
Petr Eugel
Chtelo by to vice rozumu a snazit se pochopit psanej text, bohuzel pan Holec dela velkou chybu, ze specielne pro Vas neudelal par ilustraci pro lehci pochopeni
samael
šéfredaktora Reflexu,jeho fanatická láska ke Klausovi byla opravdu nesnesitelná.Čím starší,tím je horší,stejně jako jeho guru.
poool
Hájek není poskok, ale pošle na Schwarzenberga stejně radši svého pána.
Ostaně lidi jako Klaus nemají poskoky, ale otroky, kteří musí uhadovat jejich přání, než je vysloví, a NIKDY se nesmí postavit proti pánovi s vlastním názorem.
Hájek je na tom dost bledě, ty jeho úlety jsou pravděpodobně jen následky dlouhodobého stressu.
jaryn1jaryn
Měl jsem pocit, že si třeba děláte z těch lidí pouze legraci (což by se dalo snést - i když někdy by to bylo téměř za hranou...navíc svoboda slova je pro všechny...).Mýlil jsem se.Vy jen máte o sobě vysoké mínění (ač vaše vyjadřování "koketuje" se stupiditou).Nebývám vulgární, pokud to není nutné, ale vy pane Holče, jste opravdu debil.
poool
Zderec, Hájku, co ty tady ?
samael
jaryn1jaryn
Zdarec.No Vašík mi dal na odpoledne volno, tak poskakuju kde se mi zachce