Zprávy

Zpět na článek

Česko se vyslat vojáky na Ukrajinu nechystá, řekl Fiala v reakci na Fica. Tusk zváží budoucnost V4

10 komentářů

viktor viktor
Tak jak lže neustále Fiala nelhal ani Jakeš. Za koho “ kope “ a kdo ho platí ?
Papanikula
Ano, voliči to jistě ocení. Ten člověk Petr Fiala má svoji realitu a je to opravdu nejhorší premiér, který tady kdy byl.
Avatar - Uživatel_5734171
Uživatel_5734171
Tu mršinu V4 zahrabat někde u plotu. Nikdy to nefungovalo, bylo to mrtvě narozené dítě. A nikdy fungovat nemůže. Maďaři nenávidí Slováky, ti nenávidí Maďary i Čechy, Češi se dívají (pro mě nepochopitelně) skrz prsty na Poláky atd. Význam má ad hoc spolupráce na konkrétních projektech. Ale opravdu my nemáme nic společného s Maďarskem, my jsme průmyslová země Maďaři i Poláci mají daleko větší podíl zemědělství atd. To už máme víc společného s Německem...
P.S. Já mám Poláky rád, Maďary jsem měl také celkem rád, než přišel Orbán, u Slováků to je napůl. Co jsem poznal na škole, holky byly v pohodě, možná i lepší než holky naše, co jsem poznal na škole a hlavně na vojně, kluci byli ***. Normálních bylo max. 10 %.
willi48
Je čas zbystřit pozornost ! Fialka už zase signalizuje : ...." můžete se spolehnout ...". Pamatujete ?
Avatar - Lior Chaos
Lior Chaos
Je ještě někdo, kdo ještě věří signalistovi ?
Lže od nástupu do funkce i s celou pětidemolicí.
Martin Cerveny
V4 měla zaniknout už dávno. Pro ČR je akorát kolí na noze. Když nedělá problémy a ostudu Polsko, tak to je Maďarsko nebo Slovensko.
Jozef Kolek
bruselský zapredanec
Miroslav Hraběta
@Uživatel_5557497 Co že to jsi?? Zaprdenec?? 😃😃
Richard Šebesta
Rozbití V4 je velký sen bruselských byrokratů ! Pokud to Tusk chce dokazuje to jen jeho hloupost. Navíc zapomíná že za prvé válka na Ukrajině nebude trvat věčně předpokládám že EU tu bude déle a tudíž i V4 by zde měla být dál. Navíc nikdo z šéfů V4 taky nebude ve funkci věčně.
Miroslav Hraběta
@Richard Šebesta Ne, Šebesta, konečně půjdou Fico a Orbán tam, kam patří. Můžou společně louskat šváby, šmejdi 😃😃