Zprávy

Zpět na článek

Konec Kaddáfího režimu by mohl být komický. Kdyby to nebyla tragédie

20 komentářů

kokoska007
Americká ekonomika je v zádeli, Libie má ropná pole, stejně tak má ropu Irák , Afganistán nerostné bohatství a trh s opiem, takže je otázka, zda se v těchto zemích opravdu válčí za něčí svobodu nebo globální ekonomické zájmy americké velmoci, Tibet trpí celá léta, ale má smůlu, neboť USA je u Činy zadlužená po uši
voni.rammstein
Aj rusi sa v ´41 takticky sťahovali a nakoniec to vyhrali.
jan.jandourek
ad: placirkabodlo: to mám načtené, i mikulášovy patálie. ale k věci. tak třeba tam kaddáfí píše, že muž je samec a žena samice. je dobře, že to poprvé v dějinách někoho napadlo. jinak bychom tápali.
vonrammstein
Že Vás to baví, kněže, reagovat na provokatéra a na komouše. Patrně důsledek Vaší bývalé pastorační činnosti. Čiň čertu dobře...
placirkabodlo
co to meles fanaticky bolseviku? ... svickou se ti odmeni, a proto se ti to tak libi.
vonrammstein
Tos chtěl asi spíš pověsit pod soudruha limaka, ne, tupá hlavo?
placirkabodlo
ja nikoho veset nechci, kdyz tak umistit.
soudruh limak? on je ve faso-nazi party soudruha batory? to jsem nevedel. nebo v klausove partaji? vedene jeste porad grebenickem (diky nemu je ten soudruh hlavni hradni soudruh)
a ma hlava je placata s ostryma hranama - ano, jsem dokonaly.
... prej ze provokater, lidicky zlaty, videli jste to ... ts ts

limaku, ty jsi nejaky bolsan?
jan.jandourek
když mě ta demokracie pořád tak strašně baví, synu. prostě si to chci užít, dokud to je. a pan limak007 je tak věrný a pozorný čtenář reflexu, že by bylo velmi nezdvořilé občas neragovat.
vonrammstein
To jistě je. A až jednou ta demokracie skončí, kousci jako on budou s gustem zavírat a věšet kousky jako Vy.
placirkabodlo

a nepise, jestli je hajek z vopice? protoze to je porad nejiste.