Komentáře

Zpět na článek

Okamura si věří. Těší se už na vládu s hnutím ANO, rozděluje ministerstva a klade si podmínky

104 komentářů

Miroslav Hraběta
Už vidím, jak Pitomio, který si stěží přeslabikuje recept od psychiatra, ruší EU 😃😃
RASPUTIN
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Miroslav Sivon
@Miloslav Podhola Za prvé, to že si myslíte, že by nám bylo lépe a Ruskem je vaše blbost. Já další okupaci nechci. Nejsem kolaborant. Takže za mě podpora napadeného státu prospěšná všem českým občanům.

A mimochodem kolik peněz ČR poslala minulý rok a tento rok? Až to budeš mít vědět, tak odepiš.
Miroslav Sivon
@RASPUTIN Vy už jste z té ruské propagandy fakt zblblý.
RASPUTIN
Miroslav Sivon
@viktor viktor První fakt a hned lež. Kolaborant opět lže. Jako vždycky bolševický klaune. Další větu nečtu.
Miroslav Sivon
@giorgio287 Fiala vládne dobře vzhledem ke krizím, kterým jsme museli čelit. Jen tvoje omezení chápat informace ti to neumožňuje rozeznat a pochopit. Což mimochodem je dokázáno na tvém chápání, kdo je dezolát 😜
Uživatel_5734171
@viktor viktor
)))))) Ty si skutečně myslíš, že je možné si v referendu odhlasovat, že má rok 13 měsíců? Vymaštěnost některých lidí mě nepřestane udivovat. Klidně si odhlasuj, že budeš mít 14, 15 a 16 důchod. Problém je, že si na něj musíš vydělat...))) Einstein měl pravdu, když mluvil o nekonečné blbosti...
Uživatel_5734171
@Richard Šebesta
to přeci není pravda. Kolaborant je člověk, který kolaboruje s cizí mocí proti zájmům vlastní země, to je správně, ale nesmysl je ten dovětek, že nás ta cizí moc musí okupovat. Pokud někdo třeba spolupracoval s ruskou rozvědkou GRU či FSB a podílel se na některých nepřátelských akcích proti Česku, tak je kolaborant. A nemusí nás nikdo momentálně okupovat...
Uživatel_5734171
Já to vítám. protože kuní ksicht se k tomu musí vyjádřit. Pochopitelně, že bude kličkovat, že koalice se dělají po volbách, bude blekotat, že jejich cílem je získat tolik mandátů, aby vládli sami, ale s tím si dlouho nevystačí. Dříve nebo později bude muset na tuto kruciální otázku odpovědět. Jeho voličům je to jedno, ba dokonce by to většina přivítala. Dokonce si myslím i to, že většina voličů ANO nechce ani EU, ani NATO, chtějí svých pět stovek k důchodu navíc a vlak zadáčo, to je jejich obzor, ale podstatné to je pro některé politiky ANO, kteří v té tlupě jsou jen z vypočítavosti a čekají, až kuní ksicht zmizí. Lidé jako Bžoch nebo Nacher či Králíček z EU vystupovat nechtějí a chtějí být i v NATO. Tihle by koalici s SPD nerozdýchali. A kuní ksicht tyhle politiky potřebuje, protože vytváří iluzi demokratičnosti a prozápadní orientace...
Miroslav Sivon
@viktor viktor A co ty kolaborante? Kdy ty se omluviš a přestaneš kolaborovat? Kdy přestaneš lhát?

Hraješ si tady na anti komouše a přitom jsi komouš tělem i duší. Podporuješ stbáky a Putina. Jsi totální odpad.
Jan Kolomazník
ANO do koalice s SPD půjde,jiného partnera nemá.Vládu však nesestaví.Babiš prohrál třikrát za sebou a prohraje počtvrté...
Frantisek Najman
Každý sebevědomý a zásadový politik tak jedná, nejen pan Okamura!
RASPUTIN
Tomáš Kostelecký
Hele blbe, ten tvůj dr choholoušek je jen literární postava. to je jako kdyby si fantazíroval s krakonošem, nebo bruncvíkem. jsem ani netušil jaký jsi moula.A pozdravuj smolíčka pacholíčka v yose­mite­parku­.@vik­tor viktor
Tomáš Kostelecký
ty si vopraš češtinu a hlavně předložky, blbe a kolaboranti byli všichni komouši od roku 1969 do roku 1989 protože odsouhlasili sovětskou okupaci@Richard Šebesta
Tomáš Kostelecký
Jak víš, že je to většina vořechu ? V kouli to máš pěkně vym rdaný. Rodiče byli sourozenci ?@RASPUTIN
Miroslav Sivon
@viktor viktor Tu blbost sis nechal nakukat od koho? Jako vím, že jsi hlupák, ale tím, že budeš dokola opakovat hlouposti ti fakt nepomůže.
Uživatel_5734171
@Helle2
klidně nech. já ne, můj svět takhle nefunguje. já budu volit JEN TOHO, kdo mi ZARUČÍ, že s estébákem v ŽÁDNÉM PŘÍPADĚ, opakuji V ŽÁDNÉM PŘÍPADĚ do koalice nepůjde. Pokud mi to třeba ODS nezaručí a bude blekotat, že si to jen nedovede představit, tak půjdu raději jinam... já jsem si také před deseti lety nedovedl představit, že bude válka na Ukrajině...
Michal Kelner
@viktor viktor No nevím... Jedinej soudem uznaný udavač je tu AB, a ten v pětikolce není. A koho má podle Tebe ta pětikolka v Bruselu udávat? Ta tvoje "myšlenka" postrádá logiku.
Uživatel_5734171
@Richard Šebesta
opravdu NEMŮŽEŠ udělat referendum o vystoupení z NATO. Referendum je odpověď ANO, NE: Nelze vystoupit z NATO, když nevíme, co bude druhý den. Jediný správný postup je ten, že politické strany budou kandidovat s tím, že vystoupíme z NATO a řeknou, jak bude zajištěna naše bezpečnost. Třeba že bude povinná vojna pro všechny bez rozdílu (Izrael). Musí říct, kolik to bude stát atd. Jinými slovy, klidně můžeme z NATO vystoupit, ale ne referendem...
viktor viktor
@Miroslav Sivon…Agent a kariérista , soudruh Pávek nebyl řadovým komunistou, byl členem silových složek komunistů a FUNKCIONÁŘ KSČ na rudé rozvědce. Za to měl už dávno bručet na Hradě MÍROV. Právě tihle zmetci drželi silou komouše pohromadě. Jeho obdiv k SSSR je v jeho životopise jasný. On a jemu podobní, včetně tebe soudruhu , patříte za mříže.
viktor viktor
@Miroslav Sivon… BOLŠEVICI už vám sedí dávno na Hradčanech.
Helle2
Já bych tuto a všechny podobné úvahy nechal na dobu po volbách.
Pavel Pokorny
@Lior Chaos ¨
estébáckej bolševik Babiš bude vymetat bolševiky?
Si upadl na hlavu, ne ? 😂
Michal Kelner
Je hezké vidět, jak čeští vlastenci horují za koalici slováka s japoncem. Soudem uznaný Pitomio se soudem uznaným udavačem a lhářem chtějí mít z naší země další ruskou gubernii, tomu se fakt nedá netleskat. Kolaboranti všech zemí - spojte se!
Lior Chaos
@Miroslav Sivon
Ne, bolševici jsou ve vládě teď a právě příští volby je z vlády vymetou.
Bohužel do té doby ještě zřejmě stačí nadělat více škody, než je záhodno.
RASPUTIN
Martin
Jsem volič SPD. Článek jsem si přečetl celý. Uznávám hejty, které jsou slušně napsané, stejně jako tento článek. Přestože s obsahem nesouhlasím. Díky za to.
viktor viktor
@Tomáš Kostelecký …Na záchrance jako pacient 🤣.
viktor viktor
@Tomáš Kostelecký… Nemáš to na té psychiatrii jednoduché, viď ? Děda donášel na gestapo, fotr na StB a ty “ tajným agentem “ u dr. Chocholouška . Tak zkus zase hrabat to listí, 🤡 . Uleví se ti.
Richard Šebesta
@Tomáš Kostelecký Fialovi i tobě zbývá maximálně 19 měsíců a pak konec.
Richard Šebesta
@Tomáš Kostelecký Ty se nauč česky i německy když machruješ neumíš ani jedno !
viktor viktor
@Miroslav Sivon… Díváš se do zrcadla a mluvíš opět o sobě 🤡 ?
viktor viktor
@Tomáš Kostelecký …důhod ne , brouku Pytlíku, ale důchod určitě. Závidiš, co ? Klecové lůžko je v pořádku ? A tvrdit, že Švýcaři nebudou mít na důchody ??? To může tvrdit jen blb, který o té zemi nic neví.
viktor viktor
@Tomáš Kostelecký…Neboj. Na psychiatrii jsi v dobrých rukou.
viktor viktor
@Tomáš Kostelecký …Omyl. Tobě to hrabe permanentně. S listím i bez listí.
viktor viktor
@giorgio287 …Že na toho láčkovce od “ Miliónu chvilek pro demagogii” vůbec reagujete. Komunista ( momentálně demokrat ) a Imbecil s vodnatou hlavou soudruh @Kostelecký je opět bez tabletky…
Tomáš Kostelecký
máš, vořechu, spoustu zbytečných starostí. jednám s tebou jako s trotlem, kterým jsi@giorgio287
giorgio287
@Tomáš Kostelecký
Dle vybrané mluvy a logické argumentace bude pán nejspíš profesorem filosofie 🤣

Nebo že by byl pán tupým ovádem ?
Tomáš Kostelecký
A soudruh Fialenka je kdo? Pokud myslíš premiéra Fialu, tak si dementní ho vado, který si není schopný zapamatovat jméno.@giorgio287
giorgio287
@Tomáš Kostelecký
Takto přesně popsat vládu eurosoudruha Fialenka!
Máte talent 🤣
Tomáš Kostelecký
já jim nezávidím, žije tam moje sestra, takže o tom vím trošku víc než ty.@viktor viktor a můžeš to probrat s babičkou ze starého bělidla, polomozku.
viktor viktor
@Tomáš Kostelecký …Nedělej ze Švýcarů blbce. Ti maji závistivé hlupáky jako jsi ty u zadele. Jim zůstává vysoká životní úroveň i ta 13. penze a vám, díky fialovcům jen závist a holé p*dele. Dr. Chocholoušek ti to vysvětlí.
Tomáš Kostelecký
Jenom jako, abys nevypadal na většího čuramedána než jsi, listí se hrabe na podzim, blbe bolševickej.@viktor viktor
viktor viktor
@Tomáš Kostelecký …Ty jsi přitáhl od dr. Chocholouška a to je o moc horší.
Tomáš Kostelecký
jaká hrubá sílá ? dementy jako jsi ty, házeli ve spartě ze skály hned po tom co je matka vyvrhla a víc zbylo na ostatní pracovitý a chytrý@Richard Šebesta
Tomáš Kostelecký
největší sekyru tady zatnul ten estébáckej konfident s tou obezní mastnou kra věnou. vobojí ten xindl přitáhnul z výhodu@giorgio287
Miloslav Podhola
@Miroslav Sivon
Až se probudiš, snad pochopiš, že i za současné situace, by vláda měla, v první řadě, myslet na své občany a v druhé řadě pomáhat kde je potřeba a nevyhazovat zbytek ne prachy.
viktor viktor
@Miroslav Sivon…Klídek. Hrabej dál listí. To jste ještě u dr. Chocholouška neprobírali…😜
viktor viktor
@Miroslav Sivon …CZ čelí jediné krizi. A to je neschopná vláda . Trouba Jakeš byl oproti obsahu současné Strakovky ještě inteligentní Ferda Mravenec.
Miroslav Sivon
@viktor viktor A hele, to píšou o tvém kámošovi stbakovi Burešovi.
viktor viktor
@Uživatel_5734171 …Blbečkovi, tvého kalibru, neznalého skutečně svobodného světa připomenu, že Švýcaři opravdu berou 13 platů za rok a u větších firem i tzv. 14 plat ( gratifikaci ). Důchodci , do teď, jen 12 důchodů. Vše se musí danit, včetně důchodů. Při tom se zaměstnancům , ne důchodcům, ještě ročně o “ něco “ zvyšují mzdy v závislosti na inflaci. Dlouho měli Švýcaři inflaci 0,8 %. Nyní maji inflaci ca 1,4 %. Vaše inflace je pověstná…🤪… Ale pokud rozumíš matematice jako přibarvený elektrikář Stanjura, který nerozezná milion od miliardy ( nula sem, nula tam 🥴 ) , tak to asi nepomůže. Vy máte zase ty fialové “ signály “ a většina občanů 12 MIZERNÝCH žebračenek, zvaných plat. Hodně, hodně vzdálených od těch švýcarských. Tímto zdravím i “ Milión chvilek pro demagogii “ 🤢. P.S - A. Einstein tím blbem zřejmě myslel tebe🫵. A uhodl. No, Einstein uměl 🤣.
giorgio287
@Uživatel_5734171
Ono by bylo i na 14. důchody, mudrlante. Stačí nefinancovat cizí válku a nekupovat předražené nesmysly pro zelené mozky.
giorgio287
Ty vole! "Dezolátní a antisystémová scéna" jsou vlastizrádci Fiala, Pávek a jejich řiťolezové, Sezemský.

Gangstera Babiše sice nevolím, ale musím uznat, že proti dnešní vlezdobruselistické a vlezdowashingtonské věrchušce je to Mirek Dušín.

A hůř než Fiala nevládl ani Milouš Jakeš...
viktor viktor
Koukám, že CZ protektorátní periodika ( alespoň na internetu ) nezmiňují ani slovo o Švýcarském 13. důchodu, který si Švýcaři v neděli odsouhlasili. Západní novináři reagují, ale čeští vlez do pr*elkové jsou jak pěny. Fiala ještě nevydal jasné signály ? A co
“ Milión chvilek pro demagogii “ ? Žádná podpora českých důchodců ???? 🥴🤣🥴
Richard Šebesta
@viktor viktor Je to vtipné i trefné.
Richard Šebesta
@viktor viktor Něco na tom bude.
viktor viktor
@Miroslav Sivon…Když hrabeš listí u dr.Chocholouška a tleskáš KSČ na Hradčanrch, tak jsi imbecil s vodnatou hlavou. O tom nemůže být pochyb.
Uživatel_5734171
@viktor viktor
Pitomio hrabat listí nikdy nebude, ten bude dělat chodbaře, on si to zajistí... Jen nevím, jestli ho pustí k tomu internetu...
Pavel Maleček
No a proč by to Okamura nedělal, když současná prý liberální, čili prý echtes demokratická vláda dělá co může, aby jejím "kutěním" vytočený volič dal Okamurovi s Babišem tolik hlasů, že prostě budou muset vládní koalici udělat.

Takže když se nám protiví Babiš s Okamurou neřešme je, ale současnou Fialovu "vládu". Která dělá co může, aby tu tihle dva průhledně asijští despotové a státu dojiči panovali.
viktor viktor
Připomenu stále aktuální text Karla Kryla:
Demokracie rozkvétá, byť s kosmetickou vadou.
Ti, kteří kradli po léta dnes dvojnásobně kradou.
Ti, kdo nás po léta týrali, nás vyhazují z práce.
A z těch, kdo pravdu zpívali dnes nadělali zrádce….
A teď může soudruh, agent Pávek položit věnec k hrobu Jana Palacha a idioti mohou tleskat….🤮
Miroslav Sivon
@Richard Šebesta Vidíš, ostatním nadáváš do imbecilů a přitom ani neznáš význam slova, o kterém píšeš. První si zjisti, jaký význam to slovo má a pak přijď. Treba ze sebe nebudeš dělat imbecila do té doby.
viktor viktor
@Michal Kelner …SPOLU to už realizovalo a kolaborují proti vlastní zemi, včetně udávání do Bruselu.
viktor viktor
@Miroslav Hraběta …Hrabeš listí v zahradě Bohnické psychiatrie a najdeš si i chvilku na internet. To je od tebe opravdu milé 🤡.
Richard Šebesta
@viktor viktor To jo, bylo by zajímavé jak by se dnes díval na politiku ?
viktor viktor
@Pavel Pokorny …Pro ty hlupáky ze Strakovky a Hradu, doufám , určitě.
viktor viktor
@Richard Šebesta …Omlouvám se, ale Kryl si to určitě myslel 🤪. Proto emigroval po druhé a raději v emigraci i zemřel. Moc jsme si ho tu vážili 👍👍👍.
Richard Šebesta
@Miroslav Sivon Už jsem včera psal jednomu podobnému jako ty význam slova kolaborant. Tak ještě jednou pro imbecily jako ty a tobě podobni. Kolaborant je člověk jež kolaboruje (spolupracuje) z cizí moci jež okupuje jeho zemi. Nás někdo okupuje ? Ale možná že ty to nepochopíš u imbecilů nic nenormálního.
Richard Šebesta
SPD volit nebudu Okamura jen slibuje a není moc důvěry hodný. Na druhou stranu žijeme údajně v demokratické společnosti nebo ne ? Čili vyvolání referenda by mělo být normální i o tak závažných otázkách jako je výstup z EU i NATO. Čeho se všichni bojí ? Při referendu o vystoupení z NATO bych byl jednoznačně PRO neb naše členství je v NATO na dvě věci pokud jde o EU tady by stejně většina lidí byla proti odchodu z EU. Ale i když SPD volit nebudu Okamura má v mnohém pravdu EU se stala byrokratickým kolosem z diktátorskými sklony jež zadupávají suverenitu jednotlivých zemí na minimum. Zásada kdo nejde s námi jde proti nám (pochází od soudruhů) se stalo jakousi už skoro normou jak v NATO tak EU a krásně to vyplavalo na povrch v souvislosti s válkou na Ukrajině. Slováci a Maďaři jsou dehonestování a šikanování a vydíraní kde se dá jen proto že mají na válku a její pokračování jiný názor. To je demokracie ? Místo souboje argumentů přichází hrubá síla ?
Poslední věc, je už hotový kolorit lži a bludů jež naši politici jak ODS tak i ANO nejednou řekli že EU potřebuje reformu. Ale ani jedna strana pro to nic neděla
jen prázdné bezobsažné řeči.
Lior Chaos
@Miroslav Sivon
Projevovat úzkost o Tebe soudruhu ?
Nesmysl. Nebudu si Tebou kazit den.
Lior Chaos
@viktor viktor SOUHLAS👍
viktor viktor
Možná škoda, že funkcionáře Husáka nenapadlo se omluvit za členství v KSČ jako to udělal funkcionář KSČ a kariérista agent Pávek. Mohl tam sedět dodnes a vyšlo by to na stejno 😜. Písničkář Karel Kryl měl pravdu , když řekl “ Vašku ty jsi prase “ !!!!!!!!!!
Lior Chaos
@Miroslav Sivon
Možná brečím ale to je proto, protože je mi Vás líto. 😂.
Miroslav Sivon
@Jan Kolomazník Jsem zvědavý, jestli Babišova touha po moci bude tak silná, aby šel do vlády s hnědými.
Miroslav Sivon
@Lior Chaos Nejsem tvůj bratr. To by jsi už dávno mohl vědět. Ale evidentně kolaboranti mají dlouhé vedení.
Lior Chaos
@Miroslav Sivon
Ty máš taky dost. Zamysli se občas, pokud v té makovici něco máš, o čemž pochybuji, soudruhu.
Miroslav Sivon
@viktor viktor A hele, kolaborant. To, že se prezident omluvil za svoje členství v ksčm tě musí hodně štvát, co? On totiž zradil kolaboranty jako jsi ty. A to ty a tvoje stbácká smečka neodpouští.
Miroslav Sivon
@Lior Chaos Tak bolševici rozhodně ve ve vládě nejsou 😅. Máš to soudruhu v té makovici pomotané až běda.
Jan Nowak
Byla by sranda ! Putin, Orbán, Fico, Babiš, Okamura . Budeme bez hranic. S RF na věčné časy. Sakra to už jednou bylo !
Miroslav Sivon
@RASPUTIN Bolševici se vrací k moci, jo?
PEtr Tobes
no uvidime. samo ze to hrozi, bylo by to naprosto priserne, slovensky podvodnik a prolhany StBak, a polojaponsky "flastenec" a komercni fasista...jeste mame nejaky cas to odvratit ale hrozba je to nemala, stahli by nas do stoky spolu s Ficem a Orbanem, o tom neni pochyb
Miroslav Sivon
@viktor viktor Ne kolaborante, píšu o tobě. Víš, v komentářích se nemluví. Píše se. Navíc ty tady stále píšeš o hrabání listí a ani ti nedochází, že není podzim, ale březen. A v březnu se fakt listí nehrabe.

Začínám pochybovat, že ses vůbec dostal na druhý stupeň, klaune.
Tomáš Kostelecký
V Orlandu mám kámoše, u CIA. Nechám si tě proklepnout bolševický jelito. A V Praze, Na tržišti je budeš třeba také zajímat.@viktor viktor
Tomáš Kostelecký
Blbku, až budeš předpovídat délku života, tak by sis měl uvědomit, že jsem jezdil 20let na Záchrance a mohl bych ti vyprávět. Tebe tipuju na ictus a nebo, vzhledem k tomu, jak seš blbej, tě přejede vlak. Poděkuj bábě, že ti zatrhla hospodu a utečeš tak cyrhoze. Jen ty tvoje rozumy, který jsi dřív rozdával " Na růžku" musíme vodsírat my tady.@Richard Šebesta
Tomáš Kostelecký
Bylo by i na čtrnáctý, patnác­tý..­....­....­...čt­yřiad­vacá­tý, ale jenom jednou, pak by ses šel pást.@giorgio287
Tomáš Kostelecký
KTERÝ ŠVÝCARY MYSLÍŠ ? ITALSKÝ,NĚMECKÝ, FRANCOUZKÝ, HNĚDÝNEBO ČERNÝ ?@viktor viktor
Miroslav Sivon
@viktor viktor Kolaborante, byl bych překvapený, kdyby si vůbec dokončil základku. Máš slovní zásobu desetiletého děcka.
Miroslav Sivon
@Tomáš Kostelecký Že mu věříte ty jeho lži. Celý den píše v CET časové zóně. Ten viděl USA leda tak na fotce své trollingové kanceláře v Rusku.
Miroslav Sivon
@RASPUTIN Putlera? Tak to gratuluji. Vím, že v Rusku se máte fakt blbě...
Tomáš Kostelecký
on je blbej od narození, komouši to všude dovedli ke krachu a on sní o tom, že se vrátí. asi je to ouchyl @Miroslav Sivon
Tomáš Kostelecký
Žádný třináctý důhod nebude. Švýcaři na něj nemají, vořechu.@viktor viktor
Miroslav Sivon
@Richard Šebesta Tak zrovna ty žiješ v totalitě a cenzuře. Nebo je to jen dezolátská lež?
Tomáš Kostelecký
Rusínskej ta tar, šikmooká, žlutá opice, tak ještě Alláhu něco a mluvící opici kanibala a státní správa bude komplet.
Miroslav Sivon
@viktor viktor Až přestaneš lhát, kolaborante.
Miloslav Podhola
Okamury je mi líto, nevidí si, v tomto případě, ani na špičku nosu.
"Kdo se u daleka chystá, z blízká zůstává doma",praví přísloví.
Miroslav Sivon
@viktor viktor To už jsi psal. Píšeš pořád dokola ty stejné blbosti. Koukám, že když tvoje rodina kolaborovala s nacisty, tak to bylo formou Pepka Vyskoče. Jinak si ty tvoje omezené odpovědi nedokážu vysvětlit.
Miroslav Sivon
@viktor viktor Díky za pochvalu, kolaborante.
Richard Šebesta
@viktor viktor Sorry ale podle mne to Havlovi neřekl Kryl ale jeho kolega z disentu Cibulka.
Miroslav Sivon
@Lior Chaos Díky, jsem rád, že o mě máš starost, ale projevovat svoji úzkost tím, že tady píšeš hlouposti? Jako pobavíš mě. To jo. Tak pokračuj.
Miroslav Sivon
@Lior Chaos Nápodobně. Ale brečíte hezky. To se mi líbí.
Lior Chaos
@Pavel Pokorny
Způsob Vašeho vyjadřování svědčí o všem.
Dále bez komentáře.
Pavel Pokorny
Tato země nemá budoucnost. Na jedné straně buzo-progresivistická koalice diletantů, co umí tak maximálně prozézat zadelí EU a na druhé odpad typu ANO,SPD a Přísaha, horší moru.Rozumný občan může v této zemi volit maximálně euthanasii, protože nic dobrého nás nečeká.
Pavel Pokorny
@RASPUTIN
tak tomu nevěř. Kombinace Babiše s Okamurou by byla smrtelná.