Archív
perniczech
Článek o ničem to není, ale bylo mým záměrem podat jen střípky informací. Kdybych v článku řekla všechno, Cinema Royal by tam ztratilo své kouzlo, kouzlo překvapení a mysterióznosti. Proto jsem ho psala tak, aby Vás navnadil a el jste si o "kině bez popcornu" hledat dál. A třeba šel na další projekci, je to určitě působivý zážitek.
Díky za názor, Anna Brzybohatá
Díky za názor, Anna Brzybohatá
perniczech
Omlouvám se, jestli to vypadá, že jsem "okopírovala" něcí práci (nevím, jestli je Váš), ale tento článek ležel v redakci něco přes měsíc, konkrétně od 3.7. a "v šuplíku" mi ležel ještě déle. Na webu Reflexu prostě dříve nebylo místo.
Není to tedy tak, že bych ho vykradla a ani naopak (autorka neměla šanci se o tom nijak dozvědět). Je to pouze shoda okolností, že se o tak specifickém projektu napsaly dva články.
A článek slečny Fuksové se mi velmi líbil, díky za odkaz. Naprosto souhlasím s posedlostí 3D, nepovažuji to ve filmovém světě za cestu kupředu.
Anna Brzybohatá
Není to tedy tak, že bych ho vykradla a ani naopak (autorka neměla šanci se o tom nijak dozvědět). Je to pouze shoda okolností, že se o tak specifickém projektu napsaly dva články.
A článek slečny Fuksové se mi velmi líbil, díky za odkaz. Naprosto souhlasím s posedlostí 3D, nepovažuji to ve filmovém světě za cestu kupředu.
Anna Brzybohatá
placirkabodlo
se teda nakonec ukazala. to by slo. pointa fakt dobra.
jen mi nejde do hlavy, ze je nekdo schopen hlasat, ze je z vesmiru, ve smyslu, ze pozemstane nejsou. vsichni jsme z vesmiru. krome hajka, vsichni.
jen mi nejde do hlavy, ze je nekdo schopen hlasat, ze je z vesmiru, ve smyslu, ze pozemstane nejsou. vsichni jsme z vesmiru. krome hajka, vsichni.
Anna Brzybohatá