Zprávy
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářePapež František: Ukrajina by měla mít odvahu k vyvěšení bílé vlajky a jednání
25 komentářů
ppmm
1
Nechápu, proč apeluje na Ukrajinu (která se jen brání agresi) a ne na Rusko, které má situaci plně ve svých rukou. Pokud se seberou a odejdou ze země, která jim nepatří, je s válkou okamžitě konec...
Miroslav Kašpar
Františku, ak kterej čert ti takovou blbinu nakukal?
Frantisek Najman
I když náboženství jsou jen vymyšlené prostředky k ovládnutí lidských stád, tentokrát má papež František pravdu. A vyvěšení bílé vlajky není prohra, ale vyjádření vůle k zastavení zabíjení a vůle k vyjednávání o řešení situace.
fero52
Kdyby se pořádně modlil - mohl být dávno mír, má přeci konexe "nahoře" .... a propos:
Třeba vás bude zajímat
Můj dnešní rozhovor pro CNN Prima News 10/3 2024: https://cnn.iprima.cz/normalnich-rusu-je-jen-pet-procent-demokracie-tam-nebude-ani-po-putinovi-rika-hrabal-krondak-427029
(Trollové se nemusí namáhat s komentáři, jsou přesměrovány do spamu)
Třeba vás bude zajímat
Můj dnešní rozhovor pro CNN Prima News 10/3 2024: https://cnn.iprima.cz/normalnich-rusu-je-jen-pet-procent-demokracie-tam-nebude-ani-po-putinovi-rika-hrabal-krondak-427029
(Trollové se nemusí namáhat s komentáři, jsou přesměrovány do spamu)
Tomáš Závodský
Zkusme si představit, že by v průběhu letecké bitvy o Británii, kdy se věci právě nevyvíjeli dobře a s Británií to vypadalo bledě, někdo začal vykládat, že by Británie měla najít odvahu k vyvěšení bílé vlajky. Když už to má tedy vlastně prohraný...
sammartin
Vatikán by měl najít odvahu, vyvěsit bílou vlajku a předat katolickou církev peklu.
Martin Tuhý
Stejně tak Rusko by mělo mít odvahu stáhnout se zpět za své hranice, pověsit Putina, omluvit se za statisíce mrtvých a zaplatit reparace.
našinec
Ukrajině nemůže být mír vnucen, jelikož pak ho nikdy nebude respektovat. Každopádně zatím UA, nikoliv jejich představitelé, je na tom hůře, než kdyby nebojovala. Někteří Ukrajinci si mohli alespoň pomoci tím, že utekli z UA. Dnes je na pozvání Pávka v Praze Clinton. Co Clinton de facto vůči RF započal a UA je důsledkem těchto snah, to se Pávek snaží dokončit. Milovníci válek na cizím území.
@našinec Krásnej dezolátskej blábol mimo realitu.
@sammartin Vemte se s Pávkem a ostatními proamerickými dezoláty za ručičku a utíkejte na frontu pomoci UA.
Marta Marová
Kdyby raději aktivně řešil zneužívání dětí církevními. Stále se děje, stále je zametáno pod koberec. Představitel sekty co má na svědomí tolik krve jak nikdo jiný.
Radim Pokorny
Nejlepší je rada pacifisty, napadené zemi. U Vatikánu, není nikdy nic bezdůvodně, takže bych to tipnul na úplatek ve formě opětovného "dobrovolného" sjednocení pravoslavné církve s katolickou, což je dlouhodobý cíl Vatikánu a jsou tomu asi schopni obětovat cokoliv .... a pro Putina je to nyní otázka jednoho telefonátu Patriarchovi, že to tak bude.
giorgio287
Tak už i papež je dle našich chciválků ruským švábem
Nebo má na rozdíl od fialových magorů rozum.
Nebo má na rozdíl od fialových magorů rozum.
@giorgio287
Vy jste blb. Ano, dle vašich měřítek jsem chcivalek. Ale nevadí mi nálepka a naopak doufám , že Russaky vyženou. Putler vyjednávat nechce. Ať odejde z celého území UA a pak pojďme jednat.
Vy jste blb. Ano, dle vašich měřítek jsem chcivalek. Ale nevadí mi nálepka a naopak doufám , že Russaky vyženou. Putler vyjednávat nechce. Ať odejde z celého území UA a pak pojďme jednat.