Zprávy

Zpět na článek

Udělejte mi podklady na toho zm*da! Babiš sháněl u svých spolupracovníků informace o Lipavském

27 komentářů

epr3
A jak měl toho zm.da nazvat?
Jiří Honzírek
Co se v mládí (u ŠT naučíš, ve stáří jako když najdeš. Generál Lorenc je na pana Bureše jistě pyšný.
LUF3
Už mu je dali?
Michal Kelner
Udavač a lhář přitvrdil a začal udávat sám na sebe.
Nic to nemění na jeho bezcharakternosti a zabedněnosti.
Jednomu je těch jeho surikat skoro až líto.
Uživatel_5734171
@Michal Kelner
já tohle tvrdím asi tak 10 let. Nejlepší kampaní proti Babišovi je nechat mluvit Babiše... On je schopen napráskat sám sebe. On je opravdu tak vymaštěnej...
Saša Krach
@Michal Kelner Běžte na večeři...dobrou chuť.
Uživatel_5734171
Dneska je krásně, dneska by to šlo... Tak zněl jeden vtip, který jsme si vyprávěli za bolševika. Pointa byla v tom, že Pepíčkovi tatínek říkal, že jednoho krásnýho dne poženeme bolševiky svinským krokem.
Můj instinkt mi říká, že dneska je zase krásně... Tohle by Burešovi mohlo zlomit vaz. Ne proto, že by ta morální bonsaj měla nějaké svědomí, ale proto, že se k tomu budou muset vyjádřit politici ANO, co si hrají na demokraty. Všichni ti Bžochové, Nacherové a další. Schillerová nebo Havlíček jsou jasní, těm by nevadilo ani to, kdyby Bureš v přímém přenosu umlátil kladivem štěně jezevčíka... Kdyby Bureš přišel o tu demokratickou kamufláž Bžochů, začne se mu to pomalu drolit...
giorgio287
Hrozný skandál.

Ti by se soudruhu Pávkovi stát nemohlo. Soudruzi že sovětské KGB a GRU jej vyškolili lépe. Ten žádá o kompro na druhé svého řídícího důstojníka v Moskvě. Vladimíra Vladimiroviče..,
🤣👏
Saša Krach
Ty jo .novináři objevili Ameriku..Politik shání drby na protivníka...Tak to je objev roku. Na Babiše svého času toho vylezlo hodně... Asi jim to sám poskytuje..😂😂😂 Pan Vondra mává v TV papírem který je napsán rusky😂😂😂😂😂 Paroubka likvidují v přímém přenosu....a mohl bych pokra­čovat­...Hl­upáci v tom vidí Mega skandál 😝😝😝
Politika je špína...jen politici jsou nejčistější na světě... Zdravím 😂😂🐂😂
Uživatel_5734171
To je MEGASKANDÁL. Za posledních 20 let podle mě největší. Já si opravdu nedokáži představit větší politickou špínu, než je tohle. Osobně si myslím, že by vládní koalice měla k tomu svolat mimořádnou schůzi ve sněmovně. A uvědomme si jednu věc. Tohle uniklo omylem, jinými slovy, je to naprosto běžná praxe. Bureš takhle pracuje standardně. A je třeba se ptát VŠECH poslanců ANO, zda jim to vadí... Pochopitelně, že se budou vymlouvat na nedostatek informací, budou blekotat, že to je zkreslené, budou lhát a mlžit, ale i to je informace o charakteru těch lidí...
Richard Šebesta
@Uživatel_5734171 Souhlasím Bureš se koneckonců nazval sám že je HOVADO ! Na druhou stranu pokud opravdu Bureš měl dotaz na Lipavského který chce válčit a válčit a válčit zřejmě do skonání světa, zda by chtěl válčit kdyby tam měl své děti ? tak ten dotaz na pana ministra je oprávněný.
Uživatel_5734171
@Richard Šebesta
Ten mail je přeci úplně o něčem jiném. To je klasická objednávka dehonestujícího kompra. "Napište mi příběh Izrael"... Pro tuhle megas.ačku není omluva, to je něco tak šíleného, že na to musí toho šmejda uvařit. A je třeba se ptát jednoho politika ANO po druhém. Vadí-nevadí. Je třeba se ptát těch slušných, jako je třeba Bžoch. Česká politika se dostane do normnálu teprve s odchodem Bureše. ANO se rozpadne na atomy, levicoví voliči budou volit nějakou levicovou stranu, která bude mít nějaký koaliční potenciál. Část se jich vrátí k socanům, část k bolševikjům, posílí třeba Okamura, možná i Šlachta. ANO je systémová chyba, marketingový projekt na ochranu osobních zájmů jednoho člověka, který je schopen všeho...
Asatin
@Uživatel_5734171 Tak to je presne.Babis je gangstr a pouzije jakoukoli spinu ,nebo bude lhat,pomlouvat jenom aby on byl moral­ne,,cis­tej,­.",Je­nom aby vyhral volby.Lipavsky to rekl presne,je nebespeci pro nas stat.Ten *** musi z Ceska.
Tomáš Kostelecký
Nemáte se ptát koho. Žádný slušný člověk nebude kopat za Bureše. Možná větší nebo menší gauner, ale jinak všechno pakáž. Stejně to mají komou­ši.@U­živa­tel_57­34171
Richard Šebesta
@Uživatel_5734171 Jo souhlasím opět, ANO je strana jednoho Estebáka ,který navíc krade .
našinec
@Uživatel_5734171 V čem je to megaskandál? Vítejte v politickém zákulisí. Tohle je opravdu to nejmenší, na co narazíte.
romanetta
@našinec Podceňujete estébácké a mafiánské praktiky Babiše??
Uživatel_5734171
@romanetta
především si uvědomme, že tohle je jen jeden střípeček, zjevně to je naprosto běžná praxe a kuní ksicht si vede složky na všechny. Přesně proto byl také osvobozen v kauze, která byla jasná, jak padlý sníh. Přesně proto se "odložila" kauza fiktivní reklamy, korunových dluhopisů, přesně proto se nic neprošetřuje, přesně proto mu v Česku prošlo šméčko s nákupen Odkolku a United backeries, za které na Slovensku dostal půl miliardy pokutu...
Uživatel_5734171
@našinec
já nikomu svůj pohled nevnucuji. Jen se slzou v oku vzpomínám na dobu, kdy Kalvoda odstoupil ze všech politických funkcí kvůli tomu, že neoprávněně užíval titul JUDr... Můj svět funguje na principu Zločin a trest. A tohle je jednoznačně politický zločin... A je mi jedno, že to někdo považuje za normu...
našinec
Víte, jak by státní rozpočet ČR získal stovky miliard Kč? Jednoduše. Stačilo by, aby nadnárodní společnost Agrofert nedanil v ČR a v tu chvíli by byl přijat zákon, který by upravoval, aby nadnárodní společnosti podnikající v ČR, zde musely odvádět daně.
Papanikula
Hradní pán, loutka KGB a StB co ho školili pro diplomatickou funkci na hnusném Imperialistickém západě, co pojal za ženu lektorku Marxismu Leninismu.
romanetta
@Papanikula Z tebe padají stejné lživé $*ačky jako z prokázaného estébáka Babiše!!
Papanikula
@romanetta rys na vojně nebyl a nepoznal lampasaka Pavka
reproman
@Papanikula Drž hubu, hovado nevychované!
Papanikula
@reproman Ti by se soudruhu Pávkovi stát nemohlo. Soudruzi že sovětské KGB a GRU jej vyškolili lépe. Ten žádá o kompro na druhé svého řídícího důstojníka v Moskvě. Vladimíra Vladimiroviče..,
🤣👏
našinec
Tak nevím, kdo je morálně lepší, zda Babiš či Lipavský. .....Vzhledem k tomu, že Agrofert je nadnárodní společnost, která má v zahraničí silnější postavení než v ČR a bere v zahraničí vyšší dotace, tak by mi přišlo podnikatelsky pragmatické, kdyby Agrofert přesunul své sídlo a danil jinde. 5ti koalice by určitě měla radost.
Viktor Blaha
@našinec i mě přijde úžasné, že Andrej platí daně. Taky bych to do něj neřekl.