Komentáře

Zpět na článek

Viliam Buchert: Mesiáš Putin vyhraje potěmkinovské volby. Nemá ale nástupce, soupeře ani plán odchodu

30 komentářů

Zakola
Buďte rádi, že tam rasPutin je, neboť kdyby tam byl kdokoliv jiný, tak už je dávno Jaderná válka.
Spytar
Dobrý den, děkuju za pohádku, Mele mele mele, Buchert - Kolovrátek. Pravdu mele. Všichni ji známe, 100x už ji "odvážní" *novináři (*tlučhubové) povídali, ale máme z "odvahy" pana KJ.V. Bucherta radost. Pan 👍🏻Buchert: Piš piš piš, lebo Ťa zje myš!
RASPUTIN
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Frantisek Najman
Autor se článkem předvádí jako odborník na Rusko. Je asi za to dobře placen.
Papanikula
http­s://ww­w.am­nesty­.cz/zp­rava/­1313/am­nesty-international-zada-prosetreni-krutosti-z-veznic-v-abu-ghrajb-v-bagdadu
Miroslav Hraběta
@Papanikula A já žádám o vyšetřeni tvé kebule. Nejlépe klempíři. Ti jsou na duté objekty zvyklí, hovňousi. Ti se budou divit, protože ještě nikdy neslyšeli větší dunění, než jaké ozývá z tvé prázdné tykve 😀😀
Papanikula
@Miroslav Hraběta
😂👌👍👍👍
Papanikula
Hlavně Buchrte , ze má plán ten upoceny a slizský lhář Fiala s lhare a komunistickým vojenským agentem a komu­nistic­kouˇpo­litruč­kou RSDr. Evou KSČ na hradě
Miroslav Hraběta
@Papanikula "Slizský", hm. Takhle tě to učili ve zvláštní škole, paznehte?? Vrať se radši ke slabikáři a tentokrát ať ti ho máma přečte pořádně. Sám to nedáš 😀😀
Papanikula
@Miroslav Hraběta ho mě naučili na Universite blbečku
Miroslav Hraběta
@Papanikula Ho mě, ho mě, a získals tam titul "Nej opice ústavu"?? 😀 Já bejt chytrej jako ty, ukončil bych to na nejbližším stromě 😀😀
Papanikula
@Miroslav Hraběta
Ty skoč do řiti SPOLU
Papanikula
Politické divadlo ODS stvrzuje Vondru a jeho milenku Vrecionovou v roli europoslaneců
Radek Kocvelda
Bucherte ty blbe ty bys potřeboval zažít 15.3.1939 !
Miroslav Hraběta
@Radek Kocvelda Aby viděl, jak se tam plazíš před nácky a potom před rusáky?? To fakt nikdo vidět nechce, hašašíro 😃😃
Papanikula
@Miroslav Hraběta

Politické divadlo ODS stvrzuje Vondru a jeho milenku Vrecionovou v roli europoslaneců
Frank51482
Buchert, voni jsou opravdu hlava otevřená. Jen do ní na...
Jozef Kolek
kecy ako brno
Jan Konak
ras-putin,ty si fakt chujko.
RASPUTIN
Miroslav Hraběta
@RASPUTIN Hitler byl též oblíbený. Úplně stejný ksindl jako ten ruský dobytek 🐮🚾
RASPUTIN
Papanikula
@Miroslav Hraběta

Politické divadlo ODS stvrzuje Vondru a jeho milenku Vrecionovou v roli europoslanců
PEtr Tobes
@Miroslav Hraběta jj, je to tak..putin je jak hitlerovo "dvojce", kdyby nebylo NATO, neni pochyb o otm, ze by napadl i nas casem, ale z NATA ma nahnano a to je dobre..kdyz dostane po drzce na ukrajine, tak ho rusove sejmou sami, uz aby to bylo!!
Papanikula
@PEtr Tobes
A když napadlo USA Irák pod záminkou chemických zbrani a zanechali za sebou pil milionu mrtvých civilistů tak to bylo co ?
Mučeni lidi bez soudu v Qvantanamu bylo co.?
Porušování lidských práv a páchání válečných zločinu USA mohou ?
Jiří Tesař
@RASPUTIN
Potíž s pochopením Rusa spočívá v tom, že si neuvědomujeme, že to není Evropan, ale Asiat, a proto uvažuje záludně. Rusovi nerozumíme o nic víc než Číňanovi nebo Japonci a podle toho, co jsem viděl, nemám zvláštní touhu jim rozumět. Kromě toho, abych zjistil, kolik olova nebo železa je třeba k jejich zabití. Mimo ostatních asijských vlastností si Rus neváží lidského života. Je to barbar a chronický opilec.
Generál George Patton
Asatin
@Jiří Tesař. Podepisuji.📢🌎
lennon
Papanikula
@lennon

Politické divadlo ODS stvrzuje Vondru a jeho milenku Vrecionovou v roli europoslanců
lennon