Komentáře
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářeStarý muž křičí na mraky: Otevřený deník chcimíra Červenky se touží stát biblí krátkozrakých vidláků
15 komentářů
jerryx
0
V devadesátkách tohohle byla spousta a nikdo se nad tím nepozastavoval. A myslím, že to bestseller nebude. Ale dovolím si reagovat provokativně: máme dnes na Hradě prezidenta, který by byl schopný sám bez poradců reagovat na cokoliv?
bella.
Ježíšikriste, já jsem až teď koukla a Kadlecová má PhDr. a Mgr.
Jen nevím co za co.
Tehdy už dávali taky tituly za pusinku .
Podle toho co tady zplodila bych to tak já viděla.
----------------------------------------------------------------------- ---------------
Jen nevím co za co.
Tehdy už dávali taky tituly za pusinku .
Podle toho co tady zplodila bych to tak já viděla.
----------------------------------------------------------------------- ---------------
bella.
Madam,
teď právě jsem si vyzkoušela 2 testy na Fakultu soc. věd - mediální + bohemistiku Mgr. úroveň.Řekla bych s přehledem , i když sem tam jsem zaškobrtla, ale jinak velmi velmi dobrá jsem.
Snažím se přijít na to, proč tady silně škobrtáte Vy, která měla bohemistiku a média coby předmět.Nevím, jestli jste vůbec Bc dosáhla, ale když už něco kritizujete, zde např. Otevřený slovník jedince , kterého nesnášíte, pak proč "zahustíte" téma tak, že to vezměte téměř od pazourku a jeskynních kreseb ?
Jak jste mohla média vystudovat ?
------------------------
Jste epická vypravěčka, která aby vypadala inteligentně šátrá na Google po zajímavých výrazech , hrábne do školních skript a pak přemýšlí, jak je využít , aby to vypadalo co nejvíc komplikovaně , " inteligentně a učeně."
Vaše povídání je blbé!
Toto si dovolím říct, coby " vidlák " , který je přesvědčen, že bude volit SPD, neboť má rád svou zemi a Váš " chartista " , ani novináři totálrežimfiala-ua mu nepomohou.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
teď právě jsem si vyzkoušela 2 testy na Fakultu soc. věd - mediální + bohemistiku Mgr. úroveň.Řekla bych s přehledem , i když sem tam jsem zaškobrtla, ale jinak velmi velmi dobrá jsem.
Snažím se přijít na to, proč tady silně škobrtáte Vy, která měla bohemistiku a média coby předmět.Nevím, jestli jste vůbec Bc dosáhla, ale když už něco kritizujete, zde např. Otevřený slovník jedince , kterého nesnášíte, pak proč "zahustíte" téma tak, že to vezměte téměř od pazourku a jeskynních kreseb ?
Jak jste mohla média vystudovat ?
------------------------
Jste epická vypravěčka, která aby vypadala inteligentně šátrá na Google po zajímavých výrazech , hrábne do školních skript a pak přemýšlí, jak je využít , aby to vypadalo co nejvíc komplikovaně , " inteligentně a učeně."
Vaše povídání je blbé!
Toto si dovolím říct, coby " vidlák " , který je přesvědčen, že bude volit SPD, neboť má rád svou zemi a Váš " chartista " , ani novináři totálrežimfiala-ua mu nepomohou.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
RASPUTIN
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Petr Fojtik
Tys už ho tam dlouho neměla, viď?
Saša Krach
Vše rozhodne válka na Ukrajině...A po čase se bude ùčtovat. Jak už to bylo a bude...vše bude záležet na vztahu USA a Ruska. 😛😛😛😛😛
uziv
Před pliváním na chcimíry a krátkozraké vidláky je možná vhodné podívat se na to i z jiné strany, jako např. Martin Schmarcz v konkurenčním INFU.cz. A pak možná zjistíme, že odpůrce Istambulské smlovy není tyran žen, ten kdo odmítá bezdůvodné očkování není šiřitel nakažlivých nemocí, a kdo navrhuje jednání o míru není a priori Putinuv řiťolezec. Červenka je možná extrém, ale jediným výsledkem takového nálepkování bude pak totální vítězství Babiše v následujících volbách.