Komentáře
Přihlásit pro přidání komentáře
PEtr Tobes
1
no jeste ze tam jsme a mistni kviceni starych rudochu a kolaborantu, nebo uplnych hlupaku je toho jasnym dukazem...NATO je zaruka nasi bezpecnosti pred bezprecedentnim agresorem, ktery se svymi umysly obsadit svoje byvale kolonie ani netaji...v takove situaci by bylo vystoupeni z NATO naprostym hazardem, bylo by to v podstate vyveseni bile vlajky, oni by to slovaci a paprikasi udelali totiz pak nejspis taky a bylo by hotovo...ale nestane se to, a to putlera samozrejme maximalne stve a nenadela s tim nic...snad si vylame zuby na ukrajine, ale musime jim sakra pomoct, zaslouzi si to a je to i nase ostuda, ze nemaji ani cim strilet na toho, kdo jim krade jejich zemi a vrazdi pri tom a drancuje...ale on na to putler jednou dojede, jen to jeste nejakou dobu potrva
giorgio287
Nic. A ušetřili bychom za drahé hračky pro zelené mozky.
Jen americké zbrojovky by měly menší kšeft.
Jen americké zbrojovky by měly menší kšeft.
Jiří Tesař
No my co jsme zažili rok 1968 už jsme poznali jaké to je, když vtrhne do naší země horda pologramotných barbarů. Členství v EU a NATO je zárukou, že temná historie pod nadvládou východních barbarů se nebude opakovat.
@Jiří Tesař Členství v NATO je zárukou že takoví jako ty lžou jako soudruzi. Rakousko žádnou záruku nemá a nevadí mu to. A než začneš náhodou psát bláboly tak tvoji soudruzi Fiala,Černochová a mnoho dalších co zde diskutují vždy píšou že Rus se nezastaví nikde,čili když vpadne do ČR půjde i na Rakousko.
@Richard Šebesta Naštěstí o členství v NATO nerozhodují žádní šebestové. Ty si, Šebesta, udělej doma referendum, zda už si konečně postavíte záchod, či budete chodit pořád do vrbiček 😃😃
@Miroslav Hraběta Pane Hraběto, vybudování záchodu u Šebestů nemá smysl, neboť tento tvor má nízky intelekt a stejně bude dělat pod sebe.
@Miroslav Hraběta jojo, to jsou oni, pohrobci komunismu a toho zrudneho rudeho mysleni, je to na nich videt na prvni dobrou, nastesti sice pomalu ale jiste odchazeji a o nicem takovem uz nastesti opravdu rozhodovat nebudou..my v NATO byt ted nezbytne potrebujeme a diky bohu za to, jinak by nas russak mel brzy jak na zlatem podnose, o tom neni pochyb, putler to sam dal najevo ve svem absurdnim ultimatu pred tim, nez napadl ukrajinu naplno a myslel to vazne, nicmene mu to je nastesti houby platne...zustaneme v NATO at si rudosi a kolaboranti prskaji...nic na tom nezmeni!!
Lior Chaos
Náš stát by byl bohatší, nemuseli by se okrádat důchodci, vymýšlet konsolidační balíčky které jsou k ničemu.
Ale, proboha😳, čím by se živila naše ministryně války ?
Nejspíše by podle vizáže pracovala jako hajzlbába, to by jí i slušelo.
Ale, proboha😳, čím by se živila naše ministryně války ?
Nejspíše by podle vizáže pracovala jako hajzlbába, to by jí i slušelo.
@Lior Chaos Co mluvíte za důchodce, já jsem důchodce a nevím že bych byl někým okraden.
RASPUTIN
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Saša Krach
Tuk...ťuk...ťuk..
Dobrý den...jsem tady dobře v Rakousku...Ano jste...A jak je vám....bez NATo....Jak vidíte... dobře.
Dobrý den...jsem tady dobře v Rakousku...Ano jste...A jak je vám....bez NATo....Jak vidíte... dobře.
Richard Šebesta
Co by se stalo kdybychom nevstoupili do NATO ? Podle mne bychom byli neutrální jako třeba sousední Rakousko a dnes bychom měli i lepší vztahy třeba i s Ruskem. Nebyla by tak vyhrocena situace ve společnosti jako je dnes v souvislosti s válkou na Ukrajině. Mimochodem tady by se měli chytit za nos všichni voliči alkoholika a lháře Zemana. Byl to on kdo slíbil referendum o vstupu do NATO ve volbách v roce 1998 a pak jako vždy svůj slib nesplnil.