Zpětné zrcátko

Zpět na článek

Vladimír Mertlík: Tomáš Klus Spasitel vylezl ze spacáku aneb Drž se raději svého kopyta!

14 komentářů

Marta Jindrova
Skvělej článek.......Klus to nejspíš nemyslel zle, je to prostě hloupej člověk
Pavel Maleček
Nač se zabývak Klusem, když je jen hlásnou troubou toho, co do ní našeptá jeho "Yoko Ono". Však si představte co by v reakci na dění v Izraeli z huby lezlo mírotvůrci Lennonovi. To by byl teprve pocuc. I ty islám palestinci rozstřílené ženské klíny, uřezaná ňadra či jejich děti upečené v kuchyňské troubě by za nezbytné oběti celosvětovému míru označil.
Baboon
@Markus Wassertrüber on je aktivistický samožer. Zpívat moc neumí a ta jedna povedená píseň mu už asi nevydělává. Tak si musí přivydělat pomocí článků v bulváru.
Markus Wassertrüber
Zoufalec Klus ať se raději nadále zabývá svým osvícením, že se musel stát vegetariánem, neboť krávy prdí a tudíž ničí klima. Inu - spasitel.
Karel Karlík
Skvělé napsáno.
Venclickova Veronika
Zajimalo by mě, jak by mluvil, kdyby mu upekli dítě v troubě. A to ho mám ráda.
Vary Vary
Klus je netalentovaný blb ..
yum1606
Toto veřejné pranýřování Kluse za to, že nesouhlasí s genocidou je strašně trapné
Papanikula
My máme premiéra? To asi mysleli toho mafiána přes kampeličky, ve kterých se ztrácí miliardy pro Ukrajinu k jeho oligarchickému bratrovi v igelitkách.
Miroslav Kašpar
Probůh!!! Pokud je tím kopytem míněno to jeho umjelecké zajíkání se před mikrofonem, či tvorba xichtíků před kamerou, to ať raději jen prostě zaleze zpět do spacáku a pořádně zatáhne zip
Papanikula
@Josef Burianek a vy mate mozek ? Nebo jen hlavu na čepici když volite lampasaka a Nutellu z Brna
Josef Burianek
@Papanikula A máme také Papanikulu bez mozku.
Saša Krach
Tomáši .musíš mít ten správný názor...já vím, můžeš mi říci...mužů mít jiný!..No můžeš máme demokracii,,,,ale asi jen pro někoho...😂😝
Saša Krach
Tomáši nedej se.