Zprávy
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářeJosef Středula bude dál předsedou ČMKOS. Podle některých odborářů má ale slabý mandát
9 komentářů
Uživatel_5734171
0
upozornění pro redakci Reflexu. Zapomněli jste napsat, že to je Divoký kačer... Nebo není?!?
Mibus
Z pana Středuly se stal člověkem toužící po moci. Proto kandidoval na prezidenta. Naštěstí neúspěšně. Proto z titulu předsedy odborů zasahuje do politiky. Tenhle jedinec zneužívá své funkce jako odrazový můstek k politické funkci. A jsem přesvědčen, že se k odborářům poté otočí zády. A jeho neplacení příspěvků. Nenamluví mi, že to bylo nedopatření. Nevěřím mu. Čas potvrdí, že se příliš nepletu.
@Mibus Je to člen americké organizace Aspen institute a na stážích této pochybné chobotnice, placené americkou vládou a největšími korporátními kapitalisty světa se školil jako budoucí nadějný lídr aby mohl potom na vyšších pozicích v českém protektorátu (a je jedno kde, jestli v politice nebo odborové centrále) sloužit americké a korporátní moci
@lug70 Nesouhlasím. Babiš nebo Středula. Nějak mi to splívá. Není mezi jejich mentalitami rozdíl
@lug70 A úplně stejně ta tajná organizace ovládá i Čínu a Rusko, že jo?
@reproman Rusko ani Čína cizí organizace na svém území netrpí. A tak je to správné. Nejsou ve světě jediní, cizí organizace na svém území netrpí ani Američané, izraelci, Turci, ani Maďaři a brzy už ani Slováci. Už teď organizace Globsec má na Slovensku horkou půdu pod nohama a z Bratislavy se stěhuje do Prahy. Ani já nevidím důvod, proč by měly cizí organizace, financované cizími vládam, korporacemi a mnohdy bůh ví kým suverenní země trpět na svém území a nechat si vnucovat cizí vůli?