Komentáře
Přihlásit pro přidání komentáře
placirkabodlo
0
uz tu nikdo nic neto
vonrammstein
0
Divíš se, buzíčku? Myslíš si, že si s takovým čuráčkem někdo bude nad ránem povídečkovat, kokůtku? Upaluj hajinkat, než ti sluníčečko vypálí vočička
placirkabodlo
0
ted jsem se vratil od zpovedi, onen povidal ze nema slov. takze uz jenom ty. a asi bych se mel citit polichocenej, ale opravdu ti tatku delat nemuzu. asi te plete, muj vytribeny jazyk. to mas asi z vumlu naucene, ze gentlemani jako ja, jsou jini jako ty. zapomen hochu. ja jsem oddan bohu a ***m.
jan77
na co potrebuji ti cikani nejakej stat? dostali gazu a uz je z toho smetiste.
at zije Izrael! smekam pred Izraelem. byt neustale v obkliceni tech krvelacnych bezbozniku arabu je
extra vykon.
at zije Izrael! smekam pred Izraelem. byt neustale v obkliceni tech krvelacnych bezbozniku arabu je
extra vykon.
vonrammstein
ten oslí můstek mezi Izraelem a ČR je poněkud...oslí. K věci: Pokud si Židi dokázali vydupat vlastní stát z ničeho-resp. z amerického kapitálu-, nevidím sebemenší důvod, proč by si jejich nevlastní bratři Palestinci neměli vydupat svůj. Že se to leckomu nelíbí je pochopitelné. Ale nemají na to o nic menší právo než Židi.
S tím americkým kapitálem se mýlíte. Ten přišel až v době, kdy byl Israel již krvavě vydupán. Kdyby vás to zajímalo, někde na netu visí i český překlad hlasování v UN o vytvoření státu Israel, přičemž v onom 45' se Američanům nehodil do blízkovýchodních plánů, takže jej nepodpořili.
Velice zajímavou pak k tomuto tématu shledávám také knihu Dana Senora a Saula Singera "Start-up Nation", kde je dopodrobna popsán způsob, jakým si Israel svůj stát vydupal. Vyšlo to i česky.**
Velice zajímavou pak k tomuto tématu shledávám také knihu Dana Senora a Saula Singera "Start-up Nation", kde je dopodrobna popsán způsob, jakým si Israel svůj stát vydupal. Vyšlo to i česky.**
Nemýlím, jen jsem to pro účely diskuse razantně zjednodušil. Nemá smysl plýtvat větami v prostředí, kde je polovina přispěvatelů stěží pologramotných. Jasně, že američtí bohatí Židi nesypali miliardy do projektu Izraele, dokud nebylo jasné, že je to sichr. Ale taky je fakt, že bez těchhle peněz by prostě nevnikl. Přesněji řečeno-nepřežil by první rok existence. Tu knihu jsem nečetl, podívám se po ní. Tématika mě zajímá. Mimochodem-dneska už se Izrael nehodí do plánů prakticky nikomu.
www.ceskapozice.cz/magazin/recenze/stat-jako-zacinajici-firma
Jinak já vnímám Židy v USA především jako Židy, až potom Američany. A v kontextu té podpory šlo o soukromé židovské zdroje a až po letech i veřejné americké. Proto jsem psal, že se mýlíte. Ten link pak lehce nastiňuje obsah knihy (vážně stojí za koupi) a vlastně i odpovídá na druhou část Vašeho komentáře.**
Jinak já vnímám Židy v USA především jako Židy, až potom Američany. A v kontextu té podpory šlo o soukromé židovské zdroje a až po letech i veřejné americké. Proto jsem psal, že se mýlíte. Ten link pak lehce nastiňuje obsah knihy (vážně stojí za koupi) a vlastně i odpovídá na druhou část Vašeho komentáře.**
aha, ***i...no, nebudu rusit, ale proc se nedomlouvate na tech buzer strankach hosi? jezis