Divoký kačer

Zpět na článek

Oni za to dávají peníze? Já blbec to dělám zadarmo, divil se Okamura, když zjistil, že Rusové platili za propagandu

12 komentářů

Michal Kelner
😂😂 Dnes opět na jedničku. Díky moc.
Pavel Nyklíček
Srandičky stranou. Okamura je těžký milionář a peníze má defakto jen od státu, svého živitele.
Nikdy nechtěl vládnout a každé volby sežene věřící a za ty dostane150 milionů a to stačí na krásný život.
Tím, že byl a bude vždy v opozici, nemůže pro své voliče udělat nic, jen tlachat a to mu jde dobře.
Vrchol imbecilismu by byl,.kdyby dva nejznámější imigranti japonec a slovák by zde vládli...👌
Tak to by i ten nejhloupějši příznivec těchto pohnutí by zvedl obočí a řekl si : tvl.to sem asi po....
Kerberos123
👍👍👍👍👍
Viktor Blaha
Dominiku, satiru neuděláš tak, že napíšeš pravdu. Musíš i trochu přehánět. Třeba, že Kačena Konečná pak odletěla na koštěti, nebo.......ne, na tyhle lidi se satira prostě dělat nedá. Jak kdysi napsal jeden z Vysoké školy života,, Realita se stala skutečností "
Milos_S
@Viktor Blaha v tom, že se dotkl jeho model.
MasoxCZ
@Michal Kelner Jen jsem myslel,že kačer má být satira, ne dokument 😁
lug70
@Frank51482 Zeman jednou přiznal, proč Koudelku nechtěl povýšit na generála. Zemana totiž už nebavilo každý rok číst dokola furt tu samou zprávu o nějakých ruských agentech, které nikdo nikdy neviděl. Ti čučkaři v čele s Koudelkou obsah té zprávy se nenamáhali ani pozměnit a každý rok dokola kopírovanou i s chybami ji posílali na hrad.
Frank51482
Naši čučkaři se opět projevili. Rusové se musí za břicha popadat. Od ostudy a blamáže Vrbětic se nijak moc neblamovali, tak to rychle dohnali. Čuk a Gek jim tak nějak unikl. A vrchní čučkař Čoudelka toho času konečně jenerál je vůl největší a tuto partu vede. Kde se také nuly berou ví snad čert. Jsem si jist, že v BIS je spousta normálních a chytrých lidí, ale nemůžou projevovat svoje názory. Je to skvěle placený džob a proti větru se věru čůrat moc opravdu nedá. Miloš Zeman je trefně označil za čučkaře a to jim zůstane. A Miloš moc dobře věděl, co je Koudelka zač a nikdy by ho jenerálem nejmenoval. Od to´ho ale máme bolševika a rozvědčíka Pávka.
Pavel Nyklíček
@MasoxCZ
Svatá pravda
MasoxCZ
@Frank51482 Technická: v jakémkoli zaměstnání jsou názory zaměstnance irelevantní a nemá je co projevovat. Je placen za to,aby konal v souladu se zájmy zaměstnavatele (kterým je v případě BIS stát a jeho Ústava), pokud to není v rozporu se zákonem a Ústavou, a své názory si má nechat pro sebe a třeba si je ventilovat ve svém volném čase.
Pokud tohle základní pravidlo nehodlá zaměstnanec dodržovat, nemá na svém místě co dělat, a je úplně jedno jestli dělá v kontrarozvědce nebo vyváží odpadky.
Viktor Blaha
@Frantisek Najman v čem?
Frantisek Najman
Sprosté od autora!