Zprávy
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářePři půlmaratonu v Praze mělo zdravotní obtíže mnoho běžců. Byl aktivován traumaplán
8 komentářů
Marta Sixtová
Přesně takové reakce, jaké jsou v diskuzi, jsem očekávala. Pokud možno nevrlé, nerudné, škodolibé nebo i nenávistné. Bylo by tak těžké napsat něco v tom smyslu, že někteří ze závodníků byli dobří, že to přes vedro zvládli ? Asi ne, to by nebyla rétorika a la Zeman Zlatoústý (jako kupř.: jen debil nebo blbeček ve vedru závodí") .
@Marta Sixtová On tu někdo psal něco nevrlého a odsuzujícího, ba nenávistného, nebo dokonce o debilech a blbečkách? Či jak jste na to přišla?
@Marta Sixtová
Je dobré celou záležitost vidět i z pohledu přirozenosti.
Lidská činnost svým zápalem vytváří aktivitu ne zcela přirozeně té, pro kterou jsme byli stvořeni.
Zvířátka mají nohy 4 a tak je jim běh v přírodě přirozený.
Člověk má nohy dvě, běh je nepřirozený a na asfaltu mezi auty zvlášt.
Pak padají jak mouchy a běh už není pro zdraví ale o zdraví.
Je dobré celou záležitost vidět i z pohledu přirozenosti.
Lidská činnost svým zápalem vytváří aktivitu ne zcela přirozeně té, pro kterou jsme byli stvořeni.
Zvířátka mají nohy 4 a tak je jim běh v přírodě přirozený.
Člověk má nohy dvě, běh je nepřirozený a na asfaltu mezi auty zvlášt.
Pak padají jak mouchy a běh už není pro zdraví ale o zdraví.
bella.
2 roky seděli na homeoffice to za a) a za bé) pokud tam byli ukrajinští hoši a mladí muži , v Praze houfně zastoupení v populaci, kteří se chtějí stůj co stůj asimilovat, pak nesmí chlastat!
----------------------------------- -------------------------------------------------
----------------------------------- -------------------------------------------------
pinkkk
...běžci si na vedro stěžovali...
Tak nevím, mám se umlátit smíchy?
Tak nevím, mám se umlátit smíchy?
A co kdyby bylo 22?
Všichni tito nadšenci běháni na dvou nohou by se měli podívat na fakt, že těm co by běhat opravdu měli, dala příroda nohy čtyři.