Cestování
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářeŽe jste ještě nebyli v Táboře? Tak pozor, aby vám neujel vlak, je to město s fantastickou gastronomií
5 komentářů
marek korinek
A když už chce autor vychvalovat restaurace měl by si alespoň najít názvy...jistě ne restaurace Maze ale Mace...
Karel Borovan
Nevím jak to napsat slušně, tento článek je pouze PR reklama a mělo by to být v článku zmíněno. Jako novináři, který půl roku žije v Praze a půl roku v Táboře je mi z toho smutno. Vychvalujte si klidně kulturní slavnosti v Táboře, či okolí vhodné k cykloturistice, ale rozhodně NE Táborskou gastronomii kterou důvěrně znám a je na velmi špatné úrovni. Smažák a Táborská bašta to nezachrání. A psát o sklepích v Táboře můžete leda v souvislosti s uloženým uhlím, ale rozhodně ne s vínem. Ano najdete tady jeden dva podniky, které jsou na úrovni, ale tam se běžný obyvatel Tábora pro jejich vysokou cenu nevydá. A bohužel jelikož v Táboře po 16:30 takzvaně chcípl pes a lidé se stahují do svých domků v okolních bytů na sídlištích, kde zůstávají u domácí "kulinařiny". Byla takřka jediným dostupným restauračním podnikem na úrovni Kozlovna u Františka s tankovým pivem, ale i tam původní kuchaři, kteří zvládali zajímavé polední menu a kteří byli skvostní, také utekli.
Poslední dobou tu vzniká akorát spoustu podniků pro pozéry.....
Pak se diví, že lidi přestávají do restaurací chodit....