Zajímavosti

Zpět na článek

Jděte do prd*le! David Černý se ostře pohádal s kurátorkou ve vysílání České televize

10 komentářů

Uživatel_117585
Velmi oceňuji, že je video opatřeno titulky. Nicméně ta móda se zvýrazňováním slov, je dobrá jen na výuku jazyka, kdy se může porovnávat právě vyslovené s písemnou formou. http­://koc­hlear­.cz/in­dex.ph­p?tex­t=534-titulky-se-zvyraznovanim-slov-nejsou-vhodne-pro-osoby-s-postizenim-sluchu
Kráťa
Kamila Skalecká
Tak jako Černý komolil jméno kurátorky, ani v Reflexu ho není možné udržet konzistentní? Krátký text a jednou Foltýnová, pak Foltýnková...
Jan Tobias
Umění je otázka vkusu. Dneska už i hranice toho co ještě je umění je otázka vkusu. Ale jestli má developer stavební povolení na rekonstrukci (nikoli přestavbu, přístavbu, adaptaci) tak si svoje rádoby umělecké choutky musí nechat zajít. A na památkově chráněné budově tuplem. A Černýho a jeho "umění" už je po Praze trochu moc.
Vojtěch Liška
Jestli paní paní kurátorka nedoláže ve veřejném prostoru udržet emoce na uzdě nemá v Galerii hlavního města Prahy co dělat. S takovým nekulturním projevem nemá její názor žádnou váhu.
Petruse_123
Ten titulek je zavádějící, první to řekla ona. Pěkně sprostá.
LUF3
Já nejsem památkář a taky se mi to nelíbí. Černého ani nepovažuju za umělce, ty jeho vtípky, bez hlubšího obsahu se hodí tak do nějaké reklamy.
tempter
@LUF3 Proč??? Proč se vyjadřuješ k tématu, kterému zjevně nerozumíš a které tě vlastně ani nezajímá?
Vladan Horák
Okamžitě vyrazit kurátorkou. Co ti jako je ve veřejné TV se takto vyjadřovat státní zaměstnanec
Avatar - Uživatel_5734171
Uživatel_5734171
@Vladan Horák
chtělo by to překlad do češtiny... Vůbec netuším, jaký význam ta věta má. "Co ti jako je se takto vyjadřovat státní zaměstnanec"????
Vladan Horák
To je kurátorka. Slyšel jsem to. Okamžitě jí vyrazit.