Zprávy
aver junbl
0
i thin i like this person
Přejít do diskuze
reproman
@Milena Michaela Orsi Já nemám tušení co bych sám dělal, kdyby nepřišel devětaosmdesátý. Lezl bych bolševikovi do prudele? Nebo bych byl disident? Vzdoroval bych i za cenu kriminálu? Donášel bych? Nevím sám. Převrat mě zastihnul dva roky po vojně. Už jsem to nepotřeboval řešit. Tohle ať si každý vyříká s vlastním svědomím. Já určitě nechci jako první házet kámen...
Milena Michaela Orsi
@reproman
Ale oslava Minaříka byla největší dno. Navíc sám to napsal, sám to nazpíval.
Jeho kolega Bobek jej znal velmi dobře a popsal ho jako člověka nevalných morálních kvalit.
Ale oslava Minaříka byla největší dno. Navíc sám to napsal, sám to nazpíval.
Jeho kolega Bobek jej znal velmi dobře a popsal ho jako člověka nevalných morálních kvalit.
Uživatel_5734171
@Milena Michaela Orsi
ano, to je to první, co mi vždy naskočí, když slyším jeho jméno... "Chlapíku náš statečný"... Minařík nebyl jen řadový bolševický rozvědčík, byl to terorista...
ano, to je to první, co mi vždy naskočí, když slyším jeho jméno... "Chlapíku náš statečný"... Minařík nebyl jen řadový bolševický rozvědčík, byl to terorista...
reproman
@Uživatel_5542819 Jeho otec byl na Slovensku žijící Žid, flanďáku neobřezaná.
Když vidíš v článku chybu, co takhle místo plivání napsat do redakce?
Když vidíš v článku chybu, co takhle místo plivání napsat do redakce?
reproman
@Milena Michaela Orsi Jo. Stejných trapných úliteb se dopouštěl kdejaký muzikant, včetně Petra Jandy nebo Jiřího Schelingera.
Lauferova tvorba mě nijak neoslovila, ale zrovna tohle mu vyčítat nebudu.
Lauferova tvorba mě nijak neoslovila, ale zrovna tohle mu vyčítat nebudu.
Anonym
Jeho otec nebol českého, ale slovenského pôvodu ! Podobne ako jeho žena . Blbečkovia z bulváru ...
Anonym
@Milena Michaela Orsi Niekto napísal hit o statočnom rozviedčíkovi a niekto tým rozviedčíkom a komunistom aj bol . A dnes je prezidentom ČR ...