Zprávy

Zpět na článek

Dominik Feri půjde za znásilnění na tři roky do vězení. Odvolací soud potvrdil rozsudek

13 komentářů

lug70
A takový to byl mladý nadějný kádr na budoucího šéfa progresivní TOP09, který svým multikulturním vzhledem tak skvěle zapadal mezi TOPácké vyznavače moderních evropských hodnot. Jenže co čert nechtěl, probudily se u něj divoké africké geny a z mladého a nadějného kádra se stal nenasytný sexuální predátor s nezvladatelnou živočišnou touhou všechny samice okolo napustit svou DNA i proti jejich vůli.
Papanikula
TOP 09 = SPOLU

Doufejme, že si na Ferryho vzpomenou voliči TOP 09 až půjdou k volbám.
Bruno Ferari
@pinkkk Mate o zenach zkreslene mineni...nebo spatnou zivotni zkusenost.
pinkkk
@Papanikula Nechci být moc nechutný, ale myslím, že by mu dali (y) + hlas.
pinkkk
@Bruno Ferari Asi ne, já tam nebyl. Ale že by ani jedna z těch stovek nechtěla by vyrazit nějaké tisíce, desetitisíce, statisíce...? To je mi divné.
Bruno Ferari
@Richard Šebesta Hlavne mel smulu,, ze jejich prani nenechat se od nej opichat nerespekroval.
Bruno Ferari
@pinkkk Asi se jako zneuzite neciti...
pinkkk
Kde je pravda nevím a nesoudím. Ale kolik českých muzikantů každou chvíli píše, nebo se asi chlubí, měl jsem stovku, dvě stovky ... holek. To se divím, že si ještě žádná z nich nestěžovala. A že ty pokoncertový mejdany byly určitě i s dávkou alkoholu. Tak by ty holky přece měly šanci, dal mi dva, tři panáky, dvě, tři dvojky vína, byla jsem opilá a on to využil. Kde ty stovky zneužitých jsou?
Papanikula
@Richard Šebesta

Předsedkyně TOP 09 Markéta Pekarová Adamová ve speciálním vysílání pořadu 360° Pavlíny Wolfové přiznala, že je s bývalým poslancem Dominikem Ferim stále v kontaktu. „Je to člověk, kterého dobře znám.
Richard Šebesta
Feri velká údajná hvězda TOP 09. Dlouho mu ta hvězda nezářila. Na druhou stranu odhlédněme že zklamal jako politik. Zavřel si tím tuhle dráhu na dlouho ne-li navždy.Ale pokud jde o rozsudek dle mne není férový. Soud jak správně uvedl Feri nebral v potaz fakta jež hovoří v jeho prospěch. Například ten fakt, že některé ty dívky i po onom údajném znásilnění s ním dál udržovaly kontakt. Další závažný fakt nebo spíše nedostatek obžaloby je doba po níž byl čin nahlášen po 3 nebo dokonce 5 letech. Navíc jsou zde i další nesrovnalosti. To působí dost nevěrohodně. Spíše si myslím a to netvrdím že Feri je nějaký Mirek Dušín (nikdo není bez chyby) ale měl smůlu v jaké atmosféře společnost je,,kauza Cimický a neschopnost justice nějak seriózně trestat sexuální delikty. Soud ho prostě odsoudil aby se ukázalo ,že stát umí trestat i tyto činy.Byl to verdikt na zakázku ale spravedlnost se moc nevyznamenala !
Pavel Maleček
Soud vyslovil ortel nejen nad Ferim, ale i nad nad českým národem. Odteď se jen tak či onak pomatený muž pokusí na ženu sáhnout a tak národ během tří generací vymře. Zvláště když teď parlament z jakéhokoliv kontaktu (třeba jen v tlačenici v tramvaji) bez potvrzeného souhlasu tvrdé znásilnění udělal.

Ano Feri je z moci zpitý hajzlík, ale využít toho k likvidaci národa je silné kafe. Potvrzující, že společnosti (už i justici) dnes vládnoucí neomarx-progresivismus s jeho nejen gender třeštěním celou civilizaci k úpadku a rozkladu přivede. Ke všemu s důsledkem (z pohledu toho co se v západních metropolích děje velmi pravděpodobným) v ovládnutí evropského prostoru islámem. Co se pak ženám, tuplem homosexuálům a všem možným trans dít bude, snad netřeba do hloubky popisovat.
Napadá i vás cosi o užitečných ***ch, gender vyváženě idiotkách ???
Karel Macho
Jóóó.....Budeš hulit...Feri
Papanikula
Jestlipak mu bude Pekarová nosit do lochu buchty? Nebo se spíš bude tvářit, že ho v životě neviděla? Neví, nezná, netuší? Ztráta paměti, že by Redl s Rakušanem mohli závidět : -)