Divoký kačer
Zpět na článek
Po útoku Íránu na Izrael Tomáš Klus na nic nečekal a odjel do Izraele deeskalovat situaci písničkami
14 komentářů
Marian Fučík
6
Blahoslavení duchem slabí. Tohle je příklad idiota, který má pocit, že je pupek světa. Mizerný muzikant, ještě horší herec.
Přejít do diskuze
Marta Jindrova
Je to sice Divoký kačer, ale nepřekvapilo by mě, kdyby to byl popis skutečnosti
Kerberos123
@Pavol Vraštiak je jen problém Kluse, že je blb. Teoreticky, aby se články moc neopakovaly, by mohli převzít štafetu Vyskočil s Obermaierovou, jenže je ok kopat do lidí trpící demencí?
našinec
Natvrdlý Kačer nemůže pobrat, že jeho spolubojovník proti Babišovi a Zemanovi, má v případě vraždění palestinských civilistů jiný názor. Zkrátka Kačer je fialový demokrat.
DIa Nka
Tomík říká, že nebyly oběti. A on projevuje lítost jen obětem- a teroristům 💌
Misot
Taky přidám jeden fake news: Čeští a evropští demokraté nesouhlasí se zabíjením tisíců palestinskych dětí v Gaze a souhlasí s připravovaným zatykacem Haagskeho tribunálu na Netanjahua a ministra obrany Izraele.
Jiří Fiřt
@Kerberos123 Samozřejmě. Jsem na rozdíl od tebe neskutečně hloupý a zároveň me to velmi baví.
Jiří Fiřt
Jsem hrdý dezolát a články z vašeho časopisu mě s novým vedením přijdou jako kopie Forum24. Ale tenhle Divoký kačer mě rozesmál, to se fakt povedlo!
Pavol Vraštiak
No dobrá, jednou jste si udělali legraci, ale teď už je to trapné.