Divoký kačer
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářeAndrej Babiš obvinil z rozchodu se svou ženou Fialu s pětikoalicí. Za naší vlády by se to nestalo, dodal
59 komentářů
Uživatel_5828211
0
Babiši, že se nestydíte !
Miloslav Podhola
Paní.Moniku přestalo bavit trvalé osočování manžela vládnoucími politiky a jejich svalování svých neúspěchu na něj!
Očekávám, že odjede do zahraničí, kam nedoletí trvalé hulákaní vládnoucích politiků na jeho adresu.
,
Očekávám, že odjede do zahraničí, kam nedoletí trvalé hulákaní vládnoucích politiků na jeho adresu.
,
Petr Minář
Super !
Babišovské argumenty pro jeho koblihy v kostce.
Babišovské argumenty pro jeho koblihy v kostce.
@Petr Minář
Babiš rozdával koblihy, Fiala rozdává lži!
Co je pro občany přínosnější?
Koblihy si nemusí vzít, lži ti hloupí skousnou, chytří odmítnou!
Babiš rozdával koblihy, Fiala rozdává lži!
Co je pro občany přínosnější?
Koblihy si nemusí vzít, lži ti hloupí skousnou, chytří odmítnou!
Stanley1000
Andrej není chlap, ale kňučící děcko, které ztratilo hračku. Jak může ze svého rozchodu obviňovat pětikoalici, to nechápu. Tedy chápu, protože co ženy odrazuje, je skutečnost, když chlap neumí prohrávat a ze svého neúspěchu obviňuje všechny kolem sebe a sebereflexe žádná. Takže se paní Monice nedivím, že jí došla trpělivost. A že signál vyšel od ní, o tom nepochybuji, neboť jsem četl několik rozhovorů s ní a na rozdíl od Andreje působila sympaticky a především to, co říkala, mělo hlavu a patu, což se o kňouravém Andrjůšovi říci nedá.
Papanikula
LHAAÁŘ se jmenuje Petr Fiala z Brna
Nebudeme zvyšovat daně. Nesáhneme na věk odchodu do důchodu. Lidé nebudou platit víc za elektřinu.“ Autor: Petr Fiala, 2022 a 23. Pamatujte.
Nebudeme zvyšovat daně. Nesáhneme na věk odchodu do důchodu. Lidé nebudou platit víc za elektřinu.“ Autor: Petr Fiala, 2022 a 23. Pamatujte.
@Papanikula
Ale jistě, Papanikula!
Ačkoliv voličům Fiala jasně před volbami slíbil, že Babišovi manželství nerozvrátí, tak zradil své voliče - jako v dalších a dalších případech, vlastně úplně všech (v dubnu už nebude sníh a řidiči klidně mohou přezout). Takhle to dopadá se sliby pětidemolice!
Fyjalo octup!
Ale jistě, Papanikula!
Ačkoliv voličům Fiala jasně před volbami slíbil, že Babišovi manželství nerozvrátí, tak zradil své voliče - jako v dalších a dalších případech, vlastně úplně všech (v dubnu už nebude sníh a řidiči klidně mohou přezout). Takhle to dopadá se sliby pětidemolice!
Fyjalo octup!
Jsem001
Znáte většího prolhance?? lži pana Andreje o tom, že odejde z politiky, že nebude kandidovat na předsedu, že se nebude ucházet o post prezidenta, a potom znovu, že odejde z politiky. Neodešel, kandidoval, neodešel. A ještě k tomu několikrát prohrál volby. A to je pro člověka typu Babiš nejtragičtější tragédie
@Jsem001
Známe lháře a podvodníka Petra Fialu lze vždy dokázat :
Známe lháře a podvodníka Petra Fialu lze vždy dokázat :
@Papanikula Předvolební kampaň Petra Fialy se konala v době, kdy relativně nebyly problémy, kdy byla klidná mezinárodní situace a kdy se nepředpokládalo, že by se musely řešit životně důležité krizové situace pro národ. Současná Fialova Vláda to zvládla a zvládá, bohužel musela rezignovat na některé své předvolební sliby. Ovšem to musí být každému rozumně a pragmaticky uvažujícímu člověku zřejmé a nepozastaví se nad tím. Jen bloud může uvažovat jinak.
Papanikula
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Vladimír Veselý
"Babiš náš vzor." To by se to ANO mohlo taky rozpadnout. Ďábelský fialový plán.
@Vladimír Veselý
ono to tak bude, zmizí Bureš, do pár měsíců zmizí ANO. Na to se těším nejvíc, až se po odchodu Bureše v ANO strhne rvačka o tu ohlodanou kost... A všichni se budou předhánět, kdo se víc distancuje od Bureše...)))
ono to tak bude, zmizí Bureš, do pár měsíců zmizí ANO. Na to se těším nejvíc, až se po odchodu Bureše v ANO strhne rvačka o tu ohlodanou kost... A všichni se budou předhánět, kdo se víc distancuje od Bureše...)))
@Uživatel_5734171
@Uživatel_5734171
Tak na tu chvíli ohryzáváni kosti se opravdu těším....👍
Noviny se budou přehánět. ..
Guru StB nemá následovnika. Alena je hloupá, Havlíček přemrštěné inteligentní, ale nemá talent politického obchodu, Nacher a Juchelka nemají potenciál.
Prostě ten kdo guru rád volí si zavolí naposledy.
Babiš má před sebou zcela poslední volby do sněmovny a tak jak do politiké vstoupil, tak zmizí jak pára nad hrncem a s nim i jeho politická firma na kterou stát vydává zbytečně stovky milionů aniž by byla, jako ve správnem byznysu zajištěna návratnost investice.
Tak na tu chvíli ohryzáváni kosti se opravdu těším....👍
Noviny se budou přehánět. ..
Guru StB nemá následovnika. Alena je hloupá, Havlíček přemrštěné inteligentní, ale nemá talent politického obchodu, Nacher a Juchelka nemají potenciál.
Prostě ten kdo guru rád volí si zavolí naposledy.
Babiš má před sebou zcela poslední volby do sněmovny a tak jak do politiké vstoupil, tak zmizí jak pára nad hrncem a s nim i jeho politická firma na kterou stát vydává zbytečně stovky milionů aniž by byla, jako ve správnem byznysu zajištěna návratnost investice.
Ladislav Sedlák
Babiš dokázal rozložit svoji stranu. Nevím, já jej volit určitě nebudu. V záloze máme Okamuru nebo soudružku Konečnou.
Zdeněk Krška
Opět skvělý článek! Super.
A nejvíc mě baví ty komentáře místních koblih.
A nejvíc mě baví ty komentáře místních koblih.
Pavel Nyklíček
No zřejmě ta samota nebude nic moc.
Bodygárd vás vyloží u vašeho baráku a tam nikdo.
Ani manželka, ani děti, ani pes ani kočka.
Koukněte do zrcadla pi 6 hodinách ve žvanírně a říkáte si tvl.máš to zapotřebí?
Plotna studená, postel taky, v telece keca Kalůsok a důchodová reforma vám nedá spát.
Je 3 ráno a koukáte do stropu a přemýšlíte i své knize : O čem sním,. když bdím....bída.
Ještě nesvítá, jdu do kuchyně pro prášky na tlak. Chlorovaná voda z kohoutku, prázdná lednice. Něco v ní smrdí.
Dám navrch prášky na spaní....
Hoďku jsem zabral...vstávám...svítá.
Co budu zas dělat? Počkám na bodygarda. Přiveze koblihe a někam s ním zajedu...alespoň někdo mě má rád...
Bodygárd vás vyloží u vašeho baráku a tam nikdo.
Ani manželka, ani děti, ani pes ani kočka.
Koukněte do zrcadla pi 6 hodinách ve žvanírně a říkáte si tvl.máš to zapotřebí?
Plotna studená, postel taky, v telece keca Kalůsok a důchodová reforma vám nedá spát.
Je 3 ráno a koukáte do stropu a přemýšlíte i své knize : O čem sním,. když bdím....bída.
Ještě nesvítá, jdu do kuchyně pro prášky na tlak. Chlorovaná voda z kohoutku, prázdná lednice. Něco v ní smrdí.
Dám navrch prášky na spaní....
Hoďku jsem zabral...vstávám...svítá.
Co budu zas dělat? Počkám na bodygarda. Přiveze koblihe a někam s ním zajedu...alespoň někdo mě má rád...
@Pavel Nyklíček
chybí tam pasáž:
- nemůžu usnout. Mám nápad. Chce to sex. Zavolám Havlíčkovi a zjebu ho... Usínám...
chybí tam pasáž:
- nemůžu usnout. Mám nápad. Chce to sex. Zavolám Havlíčkovi a zjebu ho... Usínám...
našinec
Po přijetí zákona o "manželství" pro všechny a rozchodu Babišových se Landsman snaží o partnerský vztah s Andrejkem.
@našinec nesnaží. To spíš vypadá, že si jistý "našinec" za tisíc koupil několik knih Van***e a teď jej štve, že si za stejný peníze mohl pořídit aspoň metrák dřeva a tak mít teplo. Jenže jistý "našinec", je tak tupý, že radši bude vinit všechny okolo
Michal Kelner
Opět trefa do černého, pane Landsmane.
Jen ta hororová pasáž s obnaženými "přednostmi" paní dluženy... Měl jste na začátku kačera uvést, že článek není vhodný pro slabší povahy.
Jen ta hororová pasáž s obnaženými "přednostmi" paní dluženy... Měl jste na začátku kačera uvést, že článek není vhodný pro slabší povahy.
Radim Měcháček
Pane Landsmane , alespoň v této rodinné situaci jste ho mohl nechat na pokoji , děláte chytrého , ale je to hyenismus a sprostota a je vidět , že jste schopný jít za hranice vkusu a politického přesvědčení . Jste chudý duchem .
@Radim Měcháček copak copak? Někdo si dovolil ironizovat Vašeho boha? Neslýchané. To přece smí jen soudruh Andrej Bureš Babiš.
@Radim Měcháček Víte, četl jsem daleko horší v "seriózním" tisku. Pan Landsman to napsal zcela v duchu Divokého Kačera vtipně. Ostatně proč vy čtete Kačera? Víte že je tam napsáno, že je to fake news?
@Radim Měcháček
Svatá prostato....opravdu se nedivím, že Babiš má.kolem sebe lidi duchem prosté...
Svatá prostato....opravdu se nedivím, že Babiš má.kolem sebe lidi duchem prosté...
Hulin No More
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Jana Murasova
To je novinářská etika? Ubohost ,finančně restat za takove članky
@Jana Murasova souhlasím, restart za takové články. A že jsem tak smělý - co je to vlastně to Vaše restání?
Já bych trestal i hrubé nerespektování pravidel českého pravopisu. Říkají Vám něco slova interpunkce a gramatika?
Já bych trestal i hrubé nerespektování pravidel českého pravopisu. Říkají Vám něco slova interpunkce a gramatika?
Papanikula
Pro úplnost nutno dodat, že USA vojska okupují část Sýrie bez mandátu RB OSN i bez souhlasu Syrské vlády. Nezákonná vojenská agrese.
reproman
Tohle Landsman opravdu přepísknul. Sranda, jasně, dobrý. Ale jen do zmínky o Schillerový nahoře bez. V tom okamžiku mě polil studený pot. Doteď se klepu.
@reproman
za týden Čarodejnice... A jednou z postav, kterou tradičně upalujeme, je striga, nápadně podobná nejmenované poslankyni. Spotřebujeme na to docela dost materiálu, protože nejmenovaná poslankyně je lehce při těle. Tedy spíš těžce při těle. A z balónků naplněných vodou ji děláme remcáky. A na to se vždy nejvíc těší děti, až ji sežehnou plameny a prasknou jí ty kozy...
Každopádně letos to bude fuška, protože jedné z postav musíme vyrobit obří parohy...
za týden Čarodejnice... A jednou z postav, kterou tradičně upalujeme, je striga, nápadně podobná nejmenované poslankyni. Spotřebujeme na to docela dost materiálu, protože nejmenovaná poslankyně je lehce při těle. Tedy spíš těžce při těle. A z balónků naplněných vodou ji děláme remcáky. A na to se vždy nejvíc těší děti, až ji sežehnou plameny a prasknou jí ty kozy...
Každopádně letos to bude fuška, protože jedné z postav musíme vyrobit obří parohy...
@Uživatel_5734171 To má být vtipný komentář? Smíchy jsem se umlátil a pak šel zvracet. Něco tak uboze pitomého jsem už dlouho nečetl. 🤮