Komentáře

Zpět na článek

Návštěvnický propadák: Nový filmový dokument o Václavu Havlovi míjí v kinech to nejdůležitější – diváky

25 komentářů

Peter Hosek
Zadne prekvapeni. Ztrata drahoceneho casu,
hemiltn
Já bych na to nešla ani zadarmo, ani kdyby mi za to platili.
Já Havla nikdy
Libor Krajíček
Mnohokrát recyklovaný produkt se nutně vyčerpá, zvláště je-li navíc masově vnucován...
Frank51482
Tak je každému normálnímu jedinci jasné, že to bude jen další *** o prolhaném ožralovi a ***ři. Ale zcela jistě se najde blíže nespecifikovaná množina pitomců, kteří na to půjdou.
Uživatel_5393422
Nažente tam školáky.
tempter
@Jozef Kolek Malá nápověda, tukane. To není o Burešovi.
Jozef Kolek
prestante toho štebáka stále vyťahovať !!
tempter
Dokumenty nepatří do kina.
Uživatel_5542819
Koho by ešte zaujímal ochmelka a kamarát najodpornejších komunistov typu Čalfa ? Človek, ktorý podvádzal svoje partnerky a úbožiak, ktorý sa dostal pokútne k majetku svojich kolaburujúcich príbuzných a obratom ho predal komunistom v Chemapole ...
Uživatel_5494496
Nevidím důvod ke shlédnutí. Prezident, něco udělal dobře, něco ne, dnešní ODS jsou jeho fanklub, i když ODS bytostně nesnášel. Pamatují jeho činy i slova, pokud je v dokumentu ještě něco z osobního života, jako s kým ještě se vyspal, nezajímá mě to.
jerryx
@honza1212 Já se do kina dnes chystám , než to stáhnou. Jako příznivec VH jsem zvyklý na pozici menšiny. Ale prezidentu Pavlovi jsem to přál, že to musel zhlédnout nedobrovolně a bát se, že se ho pak někdo zeptá na jeho názor.
honza1212
Na druhé straně musíme pozitivně hodnotit, že při poslední návštěvě paní Čaputové byla ona, Pavel, Veškrnová-Havlová + stovka členů pražské kavárny nadšeni a ihned vyslovili názor - film poslat do USA, určitě získá Oskara!
Umím si představit Pávkovy pocity při promítání. To byly krásné doby, byl jsem mladej, krásnej, akorát jsem byl jen kapitán.
honza1212
Jako studenti jsme v době vyučování byli nahnáni do kina na Lenin v říjnu, Daleko od Moskvy, Na obzoru plachta bílá a podobně skvosty sovětských filmů. Dnes tady máme podobnou řadu, místo Lenina v hlavní roli Havel.
Bože, už s ním přestaňte! Kolik lidí v ČR si tohoto člověka dnes váží? Pár stovek z Dejvic a z okolí Vodičkovy ulice...
Martin Kopecký
Poslední dekáda života kulisáka, udelovace amnestie kriminálníkům kdysi absolventa fesackeho kriminálu bez pracovní povinnosti, s donaskou jídla a pití, psaním slintu na stroji a kouřením, člena tzv.disidentske šlechty, jednoho z hrobaru Karla Kryla, atd.
Chudá umělecká fronta vytvořila opět veledílo, na které se stojí fronty...
Richard Šebesta
@Josef Šátava Tomu bych i věřil. Odbojáří z 50.let tedy 3.odboj taky nemohli disidentu Havlovi přijít na jméno. Jeden z bratrů Mašínu ho otevřeným dopisem vyzval k rezignaci z funkce presidenta. Slušňák Havel ani neodpověděl !
Josef Šátava
@tempter Havel měl v STB kamarády. Jednomu z nejvyšších dokonce prodal Lucernu. A jak přiznali v televizi tehdejší komunističtí poslanci za Národní shromáždění, tak zvolení Havla za prezidenta jim bylo doporučeno předsedou Národního shromáždění, protože v pohovoru Havel slíbil že s komunistickýma pohlavárama nebudou procesy. Což se splnilo dokonale. Ani soudci, ani prokurátoři, kteří posílali politické vězně neoprávněně na smrt a do dlouholetých vězení, za to nebyli potrestaný.
Avatar - RASPUTIN
RASPUTIN
Neslyšíme😏
Baboon
Méně je více - staré české pořekadlo. Jak vidno, týká se filmů o osobnostech (událostech) stejně, jako nekonečných seriálů. V podstatě se téma stále stejné, jen s malými obměnami, bez jakéhokoli výrazného posunu a výsledkem je pak dílo "o ničem". U osobností navíc hrozí, že se množství filmů, soch, laviček a pojmenování budov či ulic zvrhne v kult osobnosti. To je to poslední, co tato republika potřebuje. Ať jde o Václava Havla, nebo podivně velké množství lidí, kteří se pasují na disidenty.
Frank51482
Koho asi tak zajímá ožrala Venca flaška?
stoura
@Josef Šátava Nejenom že tento kolaborantský synek měl v STB kamarády, on totiž sám byl členem KSČ jak sám přiznal, ne dlouho ,ale byl!!!
Uživatel_5542819
@honza1212 Bodaj by neboli nadšení ! Je to rovnaká zberba ako Vašek Láhve ...
Avatar - Novák Vladislav
Novák Vladislav
@honza1212
Hodně o vás vypovídá srovnávání filmů "Lenin v říjnu" s "Tady Havel, slyšíte mě?".
Nikdo vás nenutí chodit na filmy o Havlovi, ale toho Lenina byste mohl někde sehnat; zeptejte se na vašem sekretariátu.
jerryx
@Frank51482 Pitomec se dnes na prolhaného ožralu chystá. Ale na rozdíl od generálprezidenta dobrovolně a za své peníze.
jerryx
@honza1212 Třeba já. A na rozdíl od Vás si nemyslím, že by se současný režim k Havlovi upřímně hlásil.
Papanikula
@Jozef Kolek no ale Pávek si o to říká