Komentáře

Zpět na článek

Pavel Páral: Evropští kamarádi, pokažené dráty a Síkelova brnkačka aneb Jak vypadá evropská solidarita

7 komentářů

Avatar - epr3
epr3
Síkelenko je stejný idiot jako Fialenko, o energetice, výrobě a jejich zdrojích neví nic.
Frank51482
Je ten Páral opravdu jen blbý anebo je najatý? Válka nezapříčinila odpálení plynovodu.
Avatar - našinec
našinec
Hybridní válka o zdroje a moc mezi státy EU.
Richard Šebesta
Brnkačka to bude až tahle neschopná vláda poletí ze strakovky a to eins zwei
už aby to bylo !
lug70
Žádná válka dodávky plynu Nordstreamy nezastavila. Ten plyn proudil do Evropy normálně, válka neválka. Ty odpálil náš vlastní zaoceánský spojenec aby donutil Evropu se odstřihnout od ruského plynu a postavit se proti Rusku. Ono taky dodnes koluje na YouTube video ze společného interview amerického prezidenta Bideta s německým kancléřem Scholzem, kde Biden na otázku novinářky, jak chtějí odstavit Nordstream, když je v majetku Německa řekl, že se může spolehnout, že oni Američané ho zvládnou ukončit. Jak Biden řekl, tak udělali. Kdyby to poškodilo Rusko, ale houby, na to jsme doplatili my. To byla od našeho zaoceánského "spojence" pěkná kudla do zad. Přesně podle památných výroků Henryho Kissingera, že "Amerika nemá stále přátele nebo nepřátele, jen své zájmy" a že "Být nepřítelem Ameriky je nebezpečné, ale být jejím přítelem je smrtící". Od takového křivého a zákeřného spojence ruce pryč.
Richard Šebesta
@lug70 To nesmíš říkat ! Budeš ARCIKACÍŘ a víš co s nimi dělala cirkev tedy dnes jí představuji takoví jako Duka nebo Halík a další. Upálí tě !
Miroslav Sivon
@Richard Šebesta mate pravdu, lhat se nesmi. A takhle naivne psat preposilat ruskou propagandu, to to je na trestne pravni rovinu.

Ale je mi jasne, ze pan ze sebe udela hlupaka. Bude trvrdit, ze vůbec nema tuseni. Jak ze sebe udelali hlupaka všichni dezolati pred nim. Takova dezolatska klasika.