Divoký kačer
Zpět na článek
Máme geniální řešení důchodů, ale nikomu ho neukážeme. Počkáme, až budu vládnout, tvrdí Babiš
28 komentářů
Uživatel_5734171
12
Nejhorší je, že oni přesně tohle říkají. Realita je ještě zběsilejší, než Divoký kačer. Oslové jako Juchelka nebo Nacher skutečně říkají, že reformu mají, ale že to jejich hnow-how a nikomu to nedají. A korunu tomu nasazuje Bureš, který na twitteru vyzývá lid, aby nevěřili tomu, co říkají média, že vše je jinak... ANO mi začíná připomínat toho generála ze Švejka, který se zbláznil a rozesílal telegramy... „Vozatajstvo začíslit u východní skupiny. Výzvědná služba se zrušuje. 13. pochodový prapor staví most přes řeku Bug. Bližší v novinách.“
Přejít do diskuze
Miroslav Hraběta
@našinec Ty, kravinec. Protože nikdo psychicky zdravý a s IQ nad 100 burešácké kryse věřit nemůže 🐮😃
Michal Pinc
Paráda, dneska nejlepší divoký kačer za poslední dobu. Jemná a chytrá satira, která skvěle vystihuje situaci 🙂🙂
Jiří Honzírek
@Uživatel_5734171
Žádnej Švejk, ale Obušku z pytle ven! ANO má důchodovou reformu, jakou svět neviděl! 😀
Žádnej Švejk, ale Obušku z pytle ven! ANO má důchodovou reformu, jakou svět neviděl! 😀
Jiří Tesař
Tomu z*rdovi vůbec nejde o to, aby důchodová refotma byla co nejdříve. Tomu jde jen o to, aby se dostal k moci.
Nevlad
Jsem starý člověk a snad i proto dokážu částečně pochopit ty, co dávají hlas Babišově firmě. Vždyť většina z nás vyrostla v období, kdy nám slibovali ráj zemi, kde se bude mít všichni úžasně a budeme mít všichni stejně. A tak si mnozí z této "ztracené generace" asi myslí, že ta doba konečně nastala. A realizaci toho plánu jsou ochotni svěřit megakapitalistovi, aniž by si byli ochotni připustit, že to jediné na co nás potřebuje, abychom ho vytáhli k moci a on mohl nerušeně převádět majetek a peníze z našeho společného státního účtu na ten svůj. Osobní.
Nevlad
@Pavel Nyklíček
Mě bude sedmdesát, celý život jsem pracoval manuálně jako zaměstnanec. A jak píšete, co se týká materiálního zajištění, nemám si na co stěžovat. Ale mám také děti a vnoučata, a to už je trošku o něčem jiném. Protože si velmi dobře uvědomuji, jak je pro tyto mladší generace strašná tahle brutálně populistická politika. Když k tomu přičteme, že tihle, v podstatě zločinci, způsobují a cíleně podporují naprostou devalvaci jakýchkoliv hodnot, cti a morálky, pak opravdu nikdo soudný nemůže jejich působení tolerovat či dokonce podporovat.
Mě bude sedmdesát, celý život jsem pracoval manuálně jako zaměstnanec. A jak píšete, co se týká materiálního zajištění, nemám si na co stěžovat. Ale mám také děti a vnoučata, a to už je trošku o něčem jiném. Protože si velmi dobře uvědomuji, jak je pro tyto mladší generace strašná tahle brutálně populistická politika. Když k tomu přičteme, že tihle, v podstatě zločinci, způsobují a cíleně podporují naprostou devalvaci jakýchkoliv hodnot, cti a morálky, pak opravdu nikdo soudný nemůže jejich působení tolerovat či dokonce podporovat.
Richard Šebesta
@Pavel Nyklíček Dodám a souhlasím,borti se mu i osobní život a jede to s ním s kopce. Do vlády s ním nepůjde žádná rozumná strana.
Pavel Nyklíček
@Nevlad
Chválím váš názor. Pracuji denně s generaci dříve narozených a v těch stovkách názorů na politiku, důchody a jiné sounáležitosti,.musím vlastné paradoxně prohlásit, že má klientela se má v současné dobře tak, jak se nikdy neměla...
.Prostě moji milí důchodci jsou spokojeni a měl jsem tam i názor, že když slyší jméno Babiš, otevírá se.jim kudla v kapse.
Babiš je chaotický člověk. Extrémně chaotickyý!
Může za to stisněnost jater, spánkový deficit, vysoký krevní tlak a léky které vytváří horkost orgánů, jako jsou například ledviny, které jsou zdrojem strachu.
Chybějící babišova slezina následně nevytváří kvalitní krev a orgány chřadnou. Zloba narůstá a mozek, jako součást ledvin stradá.
Nemá dobře vyhlídky a sázet na Babiše za rok a půl u voleb je zbytečné.
Říkám tomu rád: Stará vystřilená puška a karma. e zdarma, což vidíme to v posledních dnech všude , kde se něco kolem Babiše děje.
Ať se daří.
Chválím váš názor. Pracuji denně s generaci dříve narozených a v těch stovkách názorů na politiku, důchody a jiné sounáležitosti,.musím vlastné paradoxně prohlásit, že má klientela se má v současné dobře tak, jak se nikdy neměla...
.Prostě moji milí důchodci jsou spokojeni a měl jsem tam i názor, že když slyší jméno Babiš, otevírá se.jim kudla v kapse.
Babiš je chaotický člověk. Extrémně chaotickyý!
Může za to stisněnost jater, spánkový deficit, vysoký krevní tlak a léky které vytváří horkost orgánů, jako jsou například ledviny, které jsou zdrojem strachu.
Chybějící babišova slezina následně nevytváří kvalitní krev a orgány chřadnou. Zloba narůstá a mozek, jako součást ledvin stradá.
Nemá dobře vyhlídky a sázet na Babiše za rok a půl u voleb je zbytečné.
Říkám tomu rád: Stará vystřilená puška a karma. e zdarma, což vidíme to v posledních dnech všude , kde se něco kolem Babiše děje.
Ať se daří.
Pavel Nyklíček
@Uživatel_5734171
Za posledních pár týdnů jsme svědky klesající preferencí....
Max 38% pak 34% a.dnes 32%.
S tím se vládnout nedá. Dá se zamíchat něco v případně koalici, ale vlastně ani to nebude možné.
Za posledních pár týdnů jsme svědky klesající preferencí....
Max 38% pak 34% a.dnes 32%.
S tím se vládnout nedá. Dá se zamíchat něco v případně koalici, ale vlastně ani to nebude možné.
Richard Šebesta
Bureš je nejen agent Stb tedy bonzák ale i zloděj a také PRIMITIV. To co nyní udělali to je skoro typická ukázka amaterismu a primitivismu. Navíc oni se to ještě snaží obkecat a sami těm svým hnojům věří !
Uživatel_5734171
@Jiří Tesař
víceméně to bude teď hlavní úkol médií a občanské společnosti ho na tomto tématu uvařit. Dnes a denně mu tohle předhazovat, dostat do veřejného prostoru zprávu, jak Bureš a ANO kašlou na střední a mladou generaci. A on se nakonec uvaří sám, nejlepší kampaní proti Burešovi je Bureš sám, ale musí se tomu trochu pomoci...))) On je čím dál víc v kopru, fyzicky i psychicky, ta řeč těla je jasná. A Monike mu nepřidala, tam ho to bude drtit, protože zjevně ho to přijde na velkou škváru. A jestli se do toho rozjede kauza daňových úniků ve Francii, tak se té hnidy do roka zbavíme...
víceméně to bude teď hlavní úkol médií a občanské společnosti ho na tomto tématu uvařit. Dnes a denně mu tohle předhazovat, dostat do veřejného prostoru zprávu, jak Bureš a ANO kašlou na střední a mladou generaci. A on se nakonec uvaří sám, nejlepší kampaní proti Burešovi je Bureš sám, ale musí se tomu trochu pomoci...))) On je čím dál víc v kopru, fyzicky i psychicky, ta řeč těla je jasná. A Monike mu nepřidala, tam ho to bude drtit, protože zjevně ho to přijde na velkou škváru. A jestli se do toho rozjede kauza daňových úniků ve Francii, tak se té hnidy do roka zbavíme...
Uživatel_5734171
@Saša Krach
Když někdo napíše, že Babiše nevolí, je jistota, že ho volí už 12 let...))) Ale jinak je mi opravdu jedno, kdo koho volí. Právo volit a být volen. Nebo volem...
Když někdo napíše, že Babiše nevolí, je jistota, že ho volí už 12 let...))) Ale jinak je mi opravdu jedno, kdo koho volí. Právo volit a být volen. Nebo volem...
Pavel Nyklíček
@Jiří Tesař
Makak je v pérdeli pane Hrábě....🤣
Za rok a půl u voleb půjde s křížkem po funuse.
Makak je v pérdeli pane Hrábě....🤣
Za rok a půl u voleb půjde s křížkem po funuse.
Jaroslav Herman
@Miroslav Hraběta Máte IQ hodně pod 60, tak se neohánějte těmi s vyšším IQ. Máte to marný.
seng
@Miroslav Hraběta nikdo mu nevěří, jen má preference min.o 10% větší než slavná koalice spolu.
našinec
@Miroslav Hraběta Ty Bětko mu tedy s ohledem na tvé IQ a psychiku věříš?!
Libor Dobeš
To je velmi těžké. Ono to mnozí překroutí, ale vždycky se říkávalo a stále to platí, že rozumy se zadarmo nerozdávají.
Jaroslav Herman
@Frank51482 Tam už všude byl, ale nevěděly si s ním rady, tak je v Reflexu.
Papanikula
@Miroslav Hraběta
Protože nikdo psychicky zdravý a s IQ nad 107 Pávkovské kryse věřit nemůže 🐮😃
Protože nikdo psychicky zdravý a s IQ nad 107 Pávkovské kryse věřit nemůže 🐮😃
Frank51482
Možná by Landsmanovi pomohla návštěva nejbližšího sanatoria duševního zdraví. Třeba se s tím dá ještě něco udělat. Prý se mu dokonce ani nechce postavit a nikomu ho nechce ukázat. Nevím to sice zcela jistě, ale mohlo by se stát.
Ivana Kakrdova
Já vám věřím a mám vás ráda , doufám že vám to všechno dobře dopadne a vydržte.
Saša Krach
Pro politika je nejdůležitější volič.
A Babiš má nabito. Útoky na něj jen dokazují že to dělá dobře. O panu nikdo,,,se nepíše. Jeho popularitu zvyšuje i Reflex. Špatná reklama také reklama.😂😂😂
A pro janky...já ho nevolim.😝😝😝
A Babiš má nabito. Útoky na něj jen dokazují že to dělá dobře. O panu nikdo,,,se nepíše. Jeho popularitu zvyšuje i Reflex. Špatná reklama také reklama.😂😂😂
A pro janky...já ho nevolim.😝😝😝