Rozhovory

Zpět na článek

Buchert: Rozchod Babišových není žádná anomálie. Rozvody a avantýry premiérů zásadně ovlivňovaly politiku

7 komentářů

Ferdi Nand
Zmr di, jako tohle slovenský prase, se většinou, po změně režimu věšeli. Vyjímku udělalo StB, kdy většinu konfidentů Gestapa, převzali pod svá křídla. My tady dnes čteme články o největším odpadu ze slovenské pakáže. Zloděj, možná vrah a kolaborant by mě skončit v kafilerii. Svi ně udavačská.
Ferdi Nand
Burešova samice je , od pohledu, lehčí zboží. Nu nakonec , co jiného si může narazit proruský kolaborant, vlastizrádce, komunistický udavač a pasák. Štětka je pro něho správná volba. Je ale ostudou našeho národa, že si podobný odpad pouštíme na politickou scénu. To je na poblití. Lokajská pakáž a národnostní tříšť, jak říkal soudruh Hitler. Takový zm rd se má, bez milosti, odkráglovat
Asatin
Rozvody jsou vlstne normalini,ale estebak Babis je v nasem narode anomalie,tedy parchant nezadouci.
Richard Šebesta
Pan Buchert má dozajista pravdu. Je to tak. Můj názor je v rozporu s tím co se razí obecně ale zejména v USA,že politik(ka) by naopak neměl(a) být ženatý (vdaná). Stejně je to u policie i tam by policista neměl být ženatý a mít rodinu. Proč ? To je nad slunce jasnější.Pokud jde o politiku ,politika je řemeslo jež nemá pracovní dobu,politik nepracuje od 6 do 14 a padla . Pracuje vlastně pořád. Tím pádem v podstatě nemá čas na rodinu ani výchovu dětí. Další věc mnohdy přes ženu a děti může být vydíratelný. Pavel Tigrid a Vladimír Železný
razili zase pro změnu jinou zásadu a sice,že do politiky mají vstupovat jen bohatí lidé. Jako důvod uváděli,že nebudou podléhat korupci a nebudou mít důvod krást atd. Jak ukazují dva známi politici Bureš a Berlusconi není to zdaleka pravda. Bureš kradl a prokazatelně ze státních peněz dotoval své firmy a Berlusconi to dělal taky. Politika je moc,peníze a korupce. Do politiky by měli vstupovat Mirkové Dušínové,jenže ti nějak nejsou k mání.
reproman
@Richard Šebesta Politiku by měl dělat člověk již s mnoha zkušenostmi, ne vsak starý. Nekuřák, abstinent, bez osobní zkušenosti s drogami, aby nebyl sváděn k excesům. Člověk schopný jistého sociálního cítění, ale zároveň tvrdý k citovým vyděračům. Bezdětný či s dětmi osamostatněnými, se smyslem pro humor, ne však neotesaný. Spokojený s tím co má, nikoli však povaleč a prokrastinátor. Člověk schopný ústupků v nepodstatném, ale neoblomný v podstatném. Schopný naslouchat radám moudrých i trestat pochlebníky a parazity. Nadaný uměním slova i poslouchání. Takový, pro kterého je svědomí víc než majetek. Střídmý v konzumaci, ale ne asketa.
Předem však upozorňuju, že je mi dobře u řemesla a do politiky jít nechci.
Richard Šebesta
@reproman Souhlasím. Čili opět vyšel Mirek Dušín nebo Jarka Metelka. Jenže kde je brát když nejsou ? Do politiky by podle mne měl vstupovat právě člověk,který již má zkušenosti tedy určitě ne takoví mlíčnáci jako byli Gross nebo Feri a další. Mimochodem na nich je vidět jak oba dopadli neslavně. Čilí lidé vyzráli,kteří mají vizi a hlavně charakter. Ideální věk 50 - 60 .
reproman
@Richard Šebesta Takoví se Vám na politiku vykokrhají. Znal jsem dva charakterní lidi, co se nechali ukecat do politiky. Do roka oba s hrůzou v očích utekli.