Rozhovory

Zpět na článek

Vzpoura v Sýrii nebyla spontánní. Nebyla jsem Asadova loutka, říká bývalá velvyslankyně Eva Filipi

18 komentářů

Bohumil Hyanek
Skvělé postřehy a velmi zajímavý článek. Jste silná osobnost!
marhulla
Děkuji za Vaši statečnost a pevnost v postojích ve všech obtížných životních situacích.
Jste obdivuhodná, inspirující žena.
lug70
V Sýrii to byl jasný americký rukopis rozvratu nepohodlného státu s cílem zabít jeho představitele a dosadit proamerické loutky. Spousta, dokonce většina zemí světa už poznala tuhle barbarskou politiku USA.
RASPUTIN
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
richard richard
@lug70 V Sýrii to byl jasný ruský rukopis rozvratu státu s cílem rozesrat okolí a zatopit ruským nepratelum. Spousta, dokonce většina zemí světa už poznala tuhle barbarskou politiku rusáků.
Shane26
Všechno je prostě trochu jinak, než tvrdí západní propaganda.
Pani Filipi si zaslouží uznání! 👌👍
Uživatel_5734015
Super rozhovor a hlavně pravdivý. Žila jsem v Sýrii několik let a bylo to nádherné. To, co se děje teď, je k pláči.
RASPUTIN
Juchin
Inspirativní dáma, bezesporu zasluhuje úctu.
danmas
Já už jsem o paní Filipi četla dřív a čím dál víc mě její příběh, práce a postoje utvrzují v tom, že si tato dáma zaslouží velký respekt a úctu.
Ale zároveň je mi úzko z toho,
co z rozhovoru vyplývá a sice, jak je vlastně velmi snadné zmanipulovat davy lidí a že poměrně dost novinářů a reportérů z televize či rozhlasu se nerozpakuje přebírat jen ty zprávy, které se jim hodí aniž by pátrali po tom, jestli jsou pravdivé. A nebo ještě hůř - možná, že vědí, že některé zprávy jsou překroucené nebo dokonce lživé, ale stejně je uvedou.
richard richard
@RASPUTIN Kterou lež o Ukrajině myslíš?
Namátkou
-rusaci zahajili okupaci Ukrajiny obsazenim Krymu pomoci neoznacenych vojaku
-rusaci prepadli Ukrajinu pomoci vojsk, ktera se zeovna stahovala ze cviceni u ukrajinskych hranic
-rusaci vrazdili civilisty v Buci
-rusaci pecuji o sve vojaky a proto je nechali kopat zakopy v Cernobylu
-oponenti ruskeho rezimu jsou zavirani do koncentraku pripadne padaji z oken
RASPUTIN
reproman
@RASPUTIN Ještě dopoledne jsi tu měl docela jinej komentář. "Tak ukázala že umí číst, no a co?" (Necituju přesně, ale obsah jsem zachoval.)
Tak ze sebe nedělej vola. Vypadá to že nejprve komentuješ, pak čteš, a pak honem komentář měníš.
Ivana Adamovská
@Uživatel_5734015 Také se mi moc líbil.
richard richard
@RASPUTIN Tak to je ostry. Opravdu bychom do Karlovych Varu nemeli pustit ani jednoho rusaka.
Jeste by mne zajimalo, kdo zacal valky v Gruzii a Cecensku a Afghanistanu.
richard richard
@lug70
Muj ukol je jasny. Chytat a popisovat ruske troly a jejich kolaboranty.
Mas babu, lungo.
lug70
@richard richard ty tvoje lživé slinty si můžeš strčit třeba opačným koncem do zádele. Já vím moc dobře, kde je pravda a nenechám se ovlivnit mainstreamovými novináři ani jinými placenými propagandisty či trolly. Kdo jsi a jaké tu máš úkoly z tebe čouhá jako sláma z bot, šměšnej kašpare.
Jozef Kolek
obyčajný otrok západu
nech žije Asad!!!