Komentáře

Zpět na článek

Andreji, pro tebe všecko aneb Hnutí ANO zahájilo dryáčnickou kampaň do Evropského parlamentu

50 komentářů

RASPUTIN
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
malylibor
Děkuji. Velmi pěkně shrnuto.
Petr Kopfer
Také jsem sledoval začátek kampaně ANO. Panoptikum.

Osobně považuji panoptika za pokleslou zábavu, a tak trochu krutou. Ale mnohé baví se chodit dívat na různé zrůdy. Posuďte sami:

¨Přistupte blíže, přistupte blíže! Uvidíte co jste ještě neviděli!¨

¨Uvidíte muže s tělem vepře, ženu bez páteře, a chlapa s dvěma hlavami! A navíc vážení diváci, tvora s krysím ksichtem!¨
RASPUTIN
Not like Somebody
@RASPUTIN taky to tak vidím, raději nic než ANO 👍
Frank51482
Pisálkům zase praskají žilky?
PEtr Tobes
je to trapne jak zkouset sankovat v lete, ale u anofertu je to skoro jedno...bud ho zboznujes, je to sice iracionalni, ale tak to u anosekty funguje a pak jim to stejne hodis, nebo z dost dobrych duvodu nesnasis a nic se na tom nemeni..
giorgio287
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Nommonik
@giorgio287 Ubožáku
Papanikula
@Nommonik STBacke metody Spolu
Pavel Maleček
No marketingově dokonalé - přesně ušité na "kvality" Babišových voličů. Ovšem sílu tomu dávají ne Babišovy schopnosti, ale Fialovy neschopnosti. Těmi mu Fiala nahání víc voličů než Babišovo ubohé pitvoření.
Radek Kocvelda
Tvl.,ten Reflex má lufty z Babiš!
Papanikula
Petře , pro tebe všecko aneb Hnutí SPOLU zahájilo dryáčnickou kampaň do Evropského parlamentu
Kompilát triumvirát Vondra , Niedermayer, Zdechovský , opravdu tragická trojice , kdy každý říká něco jiného a děla jinou politiku .
Problém a až nemravne je , ze když chce někdo volit ODS tak nemůže , volí totiž SPOLU a tím i pány Zdechovskeho a Niedermayera , volí totiž sektu SPOLU
RASPUTIN
tempter
@RASPUTIN Souhlas, asi tak stejně jako putin pro vás.
Papanikula
@tempter
Pro vás Zelensky ?
tempter
@Papanikula Jaké že ty máš to vzdělání?
Not like Somebody
@RASPUTIN
Samozřejmě, slušní lidé jako je Babiš si zaslouží dát slušným lidem jako jsou jeho voliči naději 👏 na kterou celou dobu čekají

...Babiš si to užije a pak bude muset zase někdo začít uklízet 😎
Juchin
@RASPUTIN To by mě zajímalo na čem ty jedeš, Rasputine...
Saša Krach
Je...reklama pro Babiše jede dál...Představte si voliče který úplně náhodou sem zavítá...
A přečte si odpůrce Babiše...co si řekne po přečtení ....bože to jsou ale cancy....že Asatin. A jde volit Babiše...A z radosti mu to hodí...
malylibor
@Saša Krach Mentálně plaší jsou rozhodnuti Bureše volit tak jako tak. U vás chudých duchem nerozhoduje, co ten lump napáchal, jak za 8 let svých vlád s komunisty, SPD a další lůzou rozvrátil celou zemi, ale to, kolik dostanou slíbeno koblížků. Stejně jako u trollů jako ty nebo papanikula rozhoduje.
Asatin
Buresuv dusevni stav se zhorsuje a bude se stale zhorsovat.A po roce do voleb z neho bude uplnej magor.Ta touha po obsolutni moci ,ho tam urcite dostane.
Not like Somebody
@Asatin Přesně takhle to s psychopatama funguje 😎 a čím bude jeblejší, tím bude pro jeho voliče atraktivnější 😆 stane se bezmezně obdivovaným vůdcem, zachráncem a spasitelem 😇
Jenže pokud demokracie zafunguje jak má, k vládnutí to stačit nebude i kdyby vyhrál volby s přehledem 🥳 50% lidí na spásu od Babiše nečeká, až tak velký národ ovcí nejsme 🫠 a psychopatům se s kýmkoliv jiným pohromadě vládne špatně, ti snesou vedle sebe jen devotní nosiče vody a prospěchářské podržtašky 😝
Papanikula
Jak čtu, tak se strašně pletete. Hlupáky jste právě vy včetně vašeho pětislepence. Jenom se těmi výpady proti ANO strapňujete a ujišťujete lidi jak jste ubozí. Jestli jsem neměl v úmyslu ANO volit, tak ANO svuj hlas asi dam.
Mirek Ohmálek
@Papanikula
My všichni pletoucí se hlupáci vám k takovému rozhodnutí gratulujeme 👏
naprosto správná volba, každý kdo je schopný napsat "strapňujete" by měl volit ANO 👍 za prznění češtiny se nestydí jen v Babišově sektě 😎
tempter
@Papanikula Jaké že ty máš to vzdělání?
Nommonik
@Papanikula Strapňuje se tu někdo jiný... 🤣 Ale u vás to asi není změna stavu... 🤣🤣🤣
Papanikula
Pane sezemsky

pište objektivně a nikoliv polopravdy !
Po inauguraci prezidenta se na webu Hradu objevil oficiální, i když jinak poměrně stručný životopis Petra Pavla, kde je totiž uvedena zásadní věta: “V roce 1988 před nástupem na postgraduální kurz, jsem se stal členem Zpravodajské správy Generálního štábu"...tedy VKR neboli obdoba STB.
Před tím, než byl zvolen prezidentem, však tyto informace, že byl členem ZSGŠ VKR, zatajil, a když byl na tyto informace před volbami dotazován, tak mlžil a uváděl je jako lživé. Historik Blažek pak žádal od PP omluvu, že jej nazval lhářem.
A jinak byste mohl vědět, že se nepíše rozvětčík, ale dycinky rozvědčík ! Komunistická vojenská kontrarozvědka - kapišto.
Vladimír Veselý
ANOdrej Bláboliš, neboť on samojediný je ANO, nic jiného než dryáčnické kampaně plné lží a urážek protivníků nedělá.
Papanikula
@Vladimír Veselý
A takhle to dopadá, když se v makovicích Spolu neurodí ani ten mák 😜
Uživatel_5734171
Celé to je NESKUTEČNĚ hloupé a směšné. Burešem pomalovaným jako nějakým hokejovým fanouškem počínaje, stupidním sloganem pokračuje a k nepoznání upravenou fotkou Dostálové konče. Jak musí být člověk vymaštěný, aby si na bilboard dal fotku štíhlounké mladice, když všichni vědí, že to je morbidně obézní ropucha? V té upravené fotce je obsaženo celé hnutí ANO. Bezobsažná marketingová bublina, která má jeden jediný cíl a tím jsou privátní zájmy jednoho člověka. Až sem to dopracovala tato země. Favoritem voleb je tohle nic...
Not like Somebody
@Uživatel_5734171 byl bych v klidu, možná je favoritem voleb ale favoritem mezi těmi co budou schopni sestavit funkční vládu nikdy nebude 🫠
Richard Šebesta
@Not like Somebody To podepisuji a pokud ano tak bez Bureše.
romanetta
A má ten slovenskej estébák českou vlaječku i na pindíku?😉
Papanikula
@romanetta
No vy tam mate ukrajinskou s Fialou a vojenskym StB Pavkem
Not like Somebody
@Papanikula to je v pořádku, někomu se tam vejde ukrajinská vlajka, premier i prezident, někomu jen česká vlaječka 😜🤣😂
Saša Krach
Tak jsem Klepl na Babisův týdeník, nebo deník opravdu nevím..
A opravdu jsem netušil že Reflex pracuje pro Babiše či ho Babiš vlastní??? A zapomněl jsem na pár pitomců, podporovatelů tak se omlouvám.
Praktický denní reklama jeho osoby a programu.Snad aby volič nezapomněl že je alternativa k vládnímu programu.
A s tím hrubě nesouhlasím, máme i jiné politiky a také jsou chytří.A hlavně vysílají signál jak nám bude lépe.
Prosím Reflex a vím že je těžké postavit se proti majiteli,,,,Najdete odvahu a postavte se proti Babišovi .......držím palce.
Saša Krach
@Saša Krach Ale nechci být jen kritický...Potěšil mně Reflex na upozornění zahájení kampaně ANO...
Najdu si a přečtu...diky
Pavlína Klimešová
Ohmálek, Šebesta, jeden pitomec vedle druhého...jen tak dál, to vám nepomůže, příští volby vyhraje ANO a konečně tady bude zase pořádek.
Miroslav Hraběta
@Pavlína Klimešová Tolik dementů v ČR není, aby zvolili tu koktavou opici 😃😃
Saša Krach
@Miroslav Hraběta Ta vám dala,,,kdybych byl škodolibý tak ji podpořím...Ale nejsem, jen vás lituji.😂
Richard Šebesta
@Pavlína Klimešová co jsi ty primitivní babo ? Prozraď ! Do pitomců nadávej svým rodičům pokud ti to dovolí !
Saša Krach
@Richard Šebesta Já si také myslím že vyhraje...Ale jsem sportovně naladěn... tudíž lepší zvítězí.
Richard Šebesta
@Saša Krach Tu sázku beru ! Ale do voleb je daleko. Já typuji,že možná Bureš volby 2025 vyhraje ale bude tam jedno velké ALE !
tempter
@Richard Šebesta Jasně, svět není černobílý, takže buď Babiš vyhraje anebo ne, hlavní že Šebesta tYpoval (to fakt bolí) a jako vždy má pravdu, ale klidně i s deseti velkými ALE... Bla bla bla, všem Blablům se omlouvám.
Richard Šebesta
Opravdu nejsem Burešův člověk a nikdy jsem ho nevolil a volit nebudu.Ale někdy mám pocit,že Burešovi vy v redakci věnujete příliš mnoho času. Jedná moudrost říká i negativní reklama je reklama a může být někdy pozitivně vnímaná. Zejména jeho voliči a fandy. Podle mne je věc jasná. Do voleb ve sněmovně chybí 17 měsíců Burešovi fanatici co ho volí vaše články nepřesvědčí o opaku a naopak jeho odpůrce k nimž patřím i já ti takové články o něm nepotřebují neb ví co to je za gaunera !
Richard Šebesta
@Richard Šebesta Podle mne věnujete Burešovi příliš mnoho prostoru. On si ho nezaslouží !
Jan Macharacek
@Richard Šebesta Ale jeho voliči, teda ti, co umí číst, čtené stejně. A vy je nepotřebujete! No asi vás štvou. Nečtěte je,dyť máte Mafru Dnes, třeba.
Mirek Ohmálek
V ANO zůstávají jen ti co sdílejí základní myšlenku sdružení a jeho vůdce 🫠 pro prachy a pro moc musíš zahodit všechno co dělá člověka člověkem 😵‍💫 a za to pak můžeš mít všechno na co bys sám bez politiky nikdy nedosáhl 🥳
malylibor
@Mirek Ohmálek Naprosto přesně vyjádřeno. Přesně tak sekta funguje.