Divoký kačer
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářeBabiše tak rozčílila Fialova „munice pro Ukrajinu“, že musel dýchat do pytlíku a odnesl to i kohout Silver
22 komentářů
Aleš Kmuníček
0
Ten článek je jasnej fake ... Všechno by sedělo, ale aby Babiš věděl, jak se jmenuje Juchelka? Ts, dejte si příště více záležet 😁
Saša Krach
Na celé věci vojenské podpory Ukrajiny,,,a já jí podporuji,,,,
Je cena této podpory. Prý je to v tajném režimu..,😂😂
Tak proč to nemají ostatní státy v tajném režimu.😂😂
A proč tuto munici nekupuji naše podniky,,,,a jsou řeči že se to kupuje přes prostředníky.
Pak to musí stát ranec...😂 Stará munice doufám že funkční.😂
Vláda se boji voličů, proto ty tajnosti...😭
Je cena této podpory. Prý je to v tajném režimu..,😂😂
Tak proč to nemají ostatní státy v tajném režimu.😂😂
A proč tuto munici nekupuji naše podniky,,,,a jsou řeči že se to kupuje přes prostředníky.
Pak to musí stát ranec...😂 Stará munice doufám že funkční.😂
Vláda se boji voličů, proto ty tajnosti...😭
Uživatel_5337246
Pane Landsmane, myslíte si, jak jste vtipnej, a hlavně sprostej, Vaše kecy jsou ubohé. Pana Babiše nezastrašíte a stejně vyhraje.
@Uživatel_5337246 Ne, to jenom ty seš vykrákaný vemeno a nerozumíš konceptu Divokého Kačera natožpak pochopení vtipu. Dominik je skvělej a 99% procent lidí se královsky pobavilo a dostalo 5 minuta života navíc díky smíchu, včetně mě
@Uživatel_5337246 Omyl Bureš vyhraje leda rozvod a odchod z politiky.
seng
Kdyby se Fiala raději staral o naše lidi. Ten neschopný Babiš mu radil,aby zastropoval v době krize včas energie jako okolní státy,ale Fiala stále odmítal,nakonec stejně zastropoval,ale už pozdě. Mezitím se rozjela největší inflace a zdražování, lidem znehodnotil o třetinu nasporene peníze.Kazdy ,kdo jde nakoupit pozná jak se měl za Babise a jak se má dnes. Ano je potřeba UA pomocí,ale v reálné pomocí dané země. U nás je sbírka na nemocné malé děti,musí na operaci do Francie,ale desítky miliard máme na UA.
@seng Tohle hloupý *** cos tu vyplodil doufám nemyslíš ani na 5 vteřin vážně. Lidi co s váma je tyvole? Seš dobře? Tohle je Divokej Kačer, kterej si dělá z lidí ***, tady nemáš vypisovat sáhodlouhý politický hovna o ničem 🙄
@seng Jistě pane ministře když podnikatelům zvýší vstupy /náklady/logicky se jim sníží zisk. Anebo aby zůstal zisk stejný zvýší o to zdražení cenu. A teď mě vysvětlete jak Silver při té drahé energii zisk dokázal zvýšit o víc jak 100%. A ještě ten šašek v nutelláckém triku s nutellou v ruce řve Fialová drahota. A koblihy mu to papají.
@Jirkanov Novotný Můžete také podnikat ,nikdo vám to nezakazuje. A rozhodně nepodnika necerpa dotace jen Babiš. A stejná otázka. Kde bere naše vláda desítky miliard na UA,když máme takový dluh?
@seng Podnikal jsem přes 30 let. Bez dotací. Ale bohužel jste nepochopil můj text. O žádných dotacích jsem nemluvil .No nic, komu není shůry dáno....
@Jirkanov Novotný tak ono když podnikate v zemědělství, tak dotace jsou nezanedbatelné procento i zisku.
@Jirkanov Novotný já jsem zatím Babise nikdy nevolil vždy ČSSD, ale není nikdo jiný na výběr. Když nebude soc dem přes pět procent před volbami,tak nechci nechat propadnout znovu hlas.Petikoalici nikdy,to jsou stejní lhari. Kde jsou Fialovo sliby,že se nebudou zvyšovat daně, nebude se zvyšovat odchod do důchodu a o snižování valorizace důchodu jsem také ve volebním programu nečetl. Já znám ODS z devadesatek a větší propojeni politiků s kmotry žádná strana neměla.
našinec
Jak řekl kolumbijský prezident - Česku jsme náboje neprodali. Češi nám je ukradli!!!