Komentáře

Zpět na článek

Prezident Pavel vstupuje do předvolební kampaně. Tentokrát přestřelil a srovnává nesrovnatelné

109 komentářů

RASPUTIN
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
našinec
Soudruh Sezemský opět nezklamal.
Richard Šebesta
Pane redaktore, to že se současná česká vláda stará více o Ukrajinu než o naše občany si ale myslí mnoho lidí takže Bureš říká jen to o čemž ví,že si myslí mnoho lidí u nás.Fiala a jeho kabinet prostě dělá jednu blbost za druhou a nahrává Burešovým voličům k nimž ale já nepatřím,ale přesto s Burešem vyjímečně souhlasím.
RASPUTIN
Uživatel_5734171
Celá politika zkarikovala na prostou píár. Všichni řeší jen dopady ve virtuálním prostoru. Ze souboje myšlenek, vizí nebo dokonce hodnot se stala jen smutná přehlídka toho, kdo nasbírá víc lajků. Je to dílem daň moderním technologiím, dílem je to skutečná vyprázdněnost politiky. K "dokonalosti" to dovedlo ANO, které se už ani nenamáhá nějaké myšlenky či program představit a vymluví se na to, že to je jejich jedinečné know how a představí ho v pravý čas... Větší blbost snad v politice nikdo neřekl, ale voličům to evidentně nevadí. Bureš v podstatě říká:"Zvolte mě a pak uvidíte"... A co je nejhorší, další strany, včetně těch vládních vidí, že to nese ovoce a tak se tomuto trendu přizpůsobují. Řešení je jedno jediné. Musí se emancipovat volič. Musí přestat naskakovat na ten nesmysl o nutnosti volby menšího zla. Musí ty politiky "potrestat". Ty moderní technologie, které jsou do jisté míry za tou krizí politiky, jsou na druhou stranu i řešením. Klidně zde může vyrůst politická strana, která s minimem prostředků dokáže konkurovat "zavedeným" stranám. Ostatně Piráti přesně takhle vznikli, není důvod, aby podobným způsobem zde jednou nevznikla i nějaká strana napravo od spektra, která vznikne na nějakých principech, na nějakých hodnotách. Poptávka tu je. Jsem možná naivní, ale nemyslím si, že jsme odsouzeni donekonečna volit šíbry, hochštaplery a gaunery...
giorgio287
@PEtr Tobes
Z agenta Bureše se můžete pominout a agent Pávek nevadí?
Máte v tom hokej.
bella.
Tak jsem myslela, že podle názvu článku se ozval objektivní redaktor a on pan Sezemský je na tom asi tak, jako Ukrajinec Mitro­fanov­.Mitro­fanov sem k nám utekl v 1969 a má se u nás skvěle.
Já jsem proti Ukrajiě dobře 20 let, kdy sem houfně na prac. povolení začali docházet a byla jsem vděčná aktivitám SZÚ , hygienikům a nakonec i dalším institucím, že dotlačili vládu, aby Ukrajinci k pracovnímu povolení v Česku museli doložit nejnověší rtg.- snímky plic a zdravot.dokum o očkování .
Jsem proti nevzdělané , bez řádných hygienických návyků většinově ( a vím co říkám ) zanedbané národnosti, jsem proti zkorumpovanému a jinému myšlení těchto migrantů.Jsem proti vyčůranosti migrantů a jejich nepochopitelné pro mě drzosti ( a taky vím co říkám) a jsem proti naprosté neschopnosti vlády ČR ochránit vlastní občany, což je její prvotní povinnost ! Odkrývám zde i frašku s " dočasnými vízy ", protože ať mi vláda řekne , jaký je plán jejich vracení zpátky , kdy ukrajinští migranti přímo bobtnají zde nově narozenými dětmi. Plán není žádný a já se ptám se od března 2024! .Můj názor na Ukrajinu byl a bude vždy kozistentní . Nic na tom nemění fakt, že Ukrajina byla napadena Ruskem za věci, které se na Ukrajině stát neměly , staly se a Západ je kupodivu neřešil!

Jak se zdá, když řekne Čech, že nenáší Ukrajinu je pomalu perzekvován za svůj názor, ale zběhové z Ukrajiny a tím myslím i matky s dětmi, nejen chlapy !!! projevili názor, že jim Ukrajina taky nevoní a jakmile to bylo možné vzali vyspělou a bohatou Evropu útokem.Tady si nárokují vše, co za 30 let svobody od Ruska u nich nikdy nedokázali vybudovat, protože prostě je to jiná mentalita .Šance měli, jako my tady!­!!!!!!­!!!!!!­!!!!!!!
Pane Sezemský, tohle není vyznání, že tímto miluju Rusko!To je mi ukradený a Vy a 5 koalice nervěte lidem šrouby do hlavy a chudince Ukrajině a že nás Rusko napadne.Nenapadne a Vy se koukejte o kolik jsme díky UA nim zchudli a o kolik se Západ napakuje, až bude stavět novou Ukrajinu!
Jana M
President pětipsa ještě ani jednou neřekl nějakou větu o mírovém jednani,takže když bude mlčet o všem voličům to vadit nebude,není to ani ekonom ani politik a diplomat už vůbec, na sañkach se může dovézt až do konce mandátu a pak bude zapomenutá figurka
Papanikula
@PEtr Tobes
Soud Ing .babise konstatoval , ze nebyl vědomy agent stejně jako Jiřina Bohdalová

V cause šlo , o žalovanou stranu ta nebyla kompetentní
giorgio287
@Hulin No More
Výkřik do tmy vyhuleného bezmozka.
Karel Pittner
@Pavel Nyklíček Větší kreaturu jsme na hradě zatím neměli.
Saša Krach
Zaslechl jsem,,,,údajně Babiš končí v politice. A politická scéna zažívá otřes destrukci.
Jeho odchod zvýší nezaměstnanost v mediálním prostoru. Např. Reflex a jiná média propouští polovinu zaměstnanců.
Odchod Babiše zasáhne sociální sítě. Někteří jeho odpůrci na sítích zvažují vyhledání lékařské pomoci u psychiatra.
Vláda vydala závazné prohlášeni....
Co budeme dělat, dámy a pánové... ..,.,.😂😂😂😂
Uživatel_5734171
@Pavel Maleček
V mládí jsem měl jednu "zálibu". Na zábavách a podobných veselicích jsem od sebe často odtrhoval rváče. Připadalo mi to správné... Ti se většinou opravdu na chvíli přestali rvát, ale jen proto, aby dali do držky mně... Jestli prezident nepřestane s těmito aktivitami, dopadne stejně, jako jsem dopadl tehdy já...)))
Uživatel_5734171
@Hulin No More
přesně tak, přestaňme s touto hrou na korektnost. Bureš kope za Kreml a aktuálně se to ukázalo v tom, že chce po vládě podrobné informace o dodávkách munice na UA. Od koho, za kolik, jak se to dopravuje, kde se to skladuje... Ty woe, to může vláda poslat rovnou do Moskvy a nemusí to posílat přes tuhle estébáckou spojku...)))
Ladislav Sedlák
Pan prezident je zářným příkladem jak hluboce jsme poklesli.
epr3
@Nommonik Akorát, že si pleteš hrušky s jabkama. Naše materiální a finanční podpora Ukrajině jsou úplně jiné peníze než ty, které jsou zde vydávány jako sociální pomoc uprchlíkům z UA. Na tu si možná ti, co tady jsou už vydělají, ale já o tom silně pochybuju, protože pro normálního občana je to nepřezkoumatelné a všechno, co se tady o Ukrajině vypráví, je hodně upravená pravda nebo taky čistá lež.
epr3
@Martin Tuhý Ukrajina je zasr.nej, zlodějskej Banderystán, kde se všechno v nejlepším případě ukradne, v horším u toho ještě někoho zapíchnou. Kopnul bych je do prd.le a nedal jim ani floka.
Miloslav Podhola
@bella.
Výborné postřehy a dobře napsaný text!
Když zde čtu příspěvky některých z přispěvatelů, připadá mi, že se neprobudí,kdy jim vládní pětikoalice vyčerpala na hlavy latrýnu.
Miloslav Podhola
@Richard Šebesta
U PEPAy je to doloženo světky, u Babiše pouze domněnky jeho nepřátel, bez soudního rozhodnutí.
Kdo není odsouzen a rozsudek nenabyl platnosti je nevinný, to jsou zákony, kteří mnozí přispívající neznají.
Miloslav Podhola
@Martin Tuhý
Kolik už si daroval ty?
Ze společného se dobře rozdává, na což je expertka Fialová vláda.
Skončením války na UA, náklady EU na UA neskončí, je to záležitost několika desetiletí, ve smyslu podpory Západního Německa Američany, k vytvořením hráze proto SSSR a vazalským státům,nyní proti Rusku a Číně
Miloslav Podhola
Sezemský je jedním z novinářů Reflexu, kterým stále nestačí hlava zastrčená koalici kamsi.
Sleduji pečlivě postoje ANO, jedinkrát jsem neslyšel nebo nečetl, že by podporovalo Rusko po vpádu na UA.
Jediné, v čem jsou jimi je, že jsou pro ukončení války na UA jednáním, ne porážkou, jednoho ze soupeřů, v což nesmyslně doufají politici demolice a EU.
Pětidemolice neumí poslouchat co se děje .a domácí politické scéně je zahleděna sama do sebe a do UA.
Nommonik
@Martin Tuhý Ano? Vy budete politolog... 🤣
Martin Tuhý
@honza1212 Pokud by to bylo jen 70, tak je to proklatě málo, napadené UA musíme pomoci mnohem, mnohem více, pokud bychom ji nepomáhali, tak by nás to v budoucnu stálo mnoho násobky této částky.
honza1212
Kolik miliard ze statniho rozpočtu "darovala" vlada Ukrajině? Dnes to bude (odhadem) nejméně sedmdesat. Mohla by redakce RefleX udat přesné číslo? Mitrofanov aj. ho jistě znaji.
Samozrejmě, penize i materiál vše na ukor obyvatel ČR...!
Richard Šebesta
@PEtr Tobes Jsi pako jako mako ? Takže za prvé Amici taky vraždili civilisty,že ti to nevadí ? Oni můžou, že ? *** ist etwas anderes ! No ne ? Za další válka v Koreji před 74 léty trvala 3 roky a představ si pokud to umíš že tehdy vojska OSN pod vedením USA jednala s vrahy Kimem a Malenkovem a taky Maem aby válku ukončili nějak. Podle tvoji teorie s vrahy se nejedná tak se mohlo válčit dodnes. Tak si to představuješ ? Další tvůj nesmysl,vzhledem k tomu,že tu válku s velké části financujeme horem dolem ( zbra­němi,­huma­nitár­ně i azylem Ukrajincům) tak do toho máme co mluvit,jednak my jako Česko ale i jako NATO i EU.No a poslední věc že se statisíce Ukrajinců ukrývá aby nemuseli bojovat,protože té války už mají dost tě nezajímá. Jistě ty sedíš v teple domova. Tak seď a blbě nepindej !
Frank51482
Zkrátka od počátku je jasné, že bolševik Pávek je jen blbá a proradná guma, kterou vodí na provázku jakou loutku. Guma vždy zůstane gumou. Kdo by v roce 1990 předpokládal. že se k moci dostanou takoví zmetci.
Pavel Nyklíček
@giorgio287
Kolega v tom má jasno. Ony věci jasné i jsou, ale u vás si nejsem jist, zda chápete, že Rusko historicky nic dobrého nepřineslo a válčilo se tam od jak živa.
bella.
@Hulin No More
Jo v plnohodnotných dávkách.Nesmíš zapomenout, že mají i našetřeno.Rok tu byli zadarmo a vím, že v Praze i do restaurací a barů chudinky š t ě t k y *** UA a mužici statní hošíci chtěli slevu.Vím to, lidi mi lecos z různých oborů řeknou. Pracovat se jim nechtělo a jjinak, než rusky ( bez gramatiky, pouze ústně ) a ukrajinsky neuměli.3 třídy základního vzdělání taky výjimkou nebyly a nejsou. Kromě toho, že zde byli zadarmo a dostali byty a dokonce si nárokovali i byty poblíž, jakože jsou rodinní příslušníci , kromě toho, že dostávali vzdělání zdarma ( a nic moc se jim chtělo a nechce se vzdělávat ) tady zhruba rok jen koukali a nakupovali a na Ukrajinu jezdili ihned!, ne až teď s dárky příbuzným co tam zůstali, protože na 80 % Ukrajiny se prostě nebojuje. V Praze, kam přišli chtěli slevy, ja ukrajína, ja sleva! V tramvajích v době covidu jen co dosedli sundali respirátory pod frňák a mobilovali. Mnoho chrabrých řičičů je napomenulo a nebo rovnou z tramvaje vyhodilo. Ukrajinci na naše nařízení doslova káleli. Drzí, jak štěnice byli, prej, když nám to vadí, že nemají respirátor, ať jezdíme taxíky a další a další drzé primitivní hlášky! V MHD jsem denně poznávala materiál. který k nám došel ! Takže žádné zhroucené já nevifděla! Ale díky nim je už naše kasa prázdná a bude hůř a Brusel na ně nedal ani cent, zatímco na své migranty dostává dotace! Ono je to pro tebe nepochopitelné, tak radši nehodnoť.¨------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- ! -------------------
Miroslav Bečvařík
Že se pán redaktor nezmíní, jestli pan premier nehájí bratrovi zájmy na Ukrajině. Údajně tam vlastní bankovní domy, nemovitosti a pozemky o které by přišel kdyby Ukrajina prohrála.
Pavel Molík
Prezident Pavel soustavně potvrzuje, že je morálně ohebný hňup s prodejnou lokajskou duší a nyní věrným lokajem ve službách bruselské věrchušky. Svoji mentální slabost Pavel kompenzuje správnou politickou uvědomělostí, s čímž má zkušenosti už od dob schvalování srpnové okupace v roce 68 na různých stranických schůzích v duchu závěrů sjezdů ÚV KSČ v následné normalizační éře. Pavel není mentálně a morálně způsobilý k výkonu funkce prezidenta ČR.
Hulin No More
Pavel Nyklíček
Nechceme ho doufám srovnávat s předchozí kreaturou,že?
Papanikula
@Uživatel_5734171

Kompletní znění otevřeného dopisu profesora Milana Knížáka

Pane předsedo vlády Fialo,

Dovolte, abych tímto projevil své rozhořčení nad Vaší fotografií s paní Černochovou, kde předvádíte trička zdobená státním znakem – Českým lvem s hromadou nábojů. Považuji to za ostudné zneužití státního znaku a sděluji Vám, že jsem jeden z těch, kteří s Vašimi postoji nesouhlasí. Nemůžete používat státní znak (navíc jeho zkarikovanou podobu), který symbolizuje Český stát a jeho historii k demonstraci osobních postojů. Jako jedinec máte nepochybně právo adorovat zkorumpovanou Ukrajinu v čele s vyděračským prezidentem. Jako zástupce našeho státu na to právo nemáte.

Omlouvám se všem, že jsem Vás volil. Současnými činy podporujete návrat Babišovy vlády.
epr3
@Hulin No More Sajuz nerušimij si PePa pobrukuje kontinuálně od doby, kdy se rozhodl pro kariéru gumy. Časem do toho přibral ještě další písničky, ale tuhle nikdy nezapomene a až přijde čas, zazpívá ji zase nahlas.
Pavel Maleček
Náš hradní PePa je klasický dobrotrus, který kam vleze, tam to podělá. Zvláště když chce pískat řežbu vychytralých politických vlčáků. Když ve jménu dobra pomůže tomu, co má dobro na háku.
A Babiš v touze se své voličské spodině zalíbit, když ji strachem, závistí a nenávistí krmí, už skutečně dle ruských not jede. A tak uchopit jeho lživé volebního heslo, že prý Česku pomáhá a jeho proruskou realitu odhalit, je správné a potřebné.
Poukazovat na morálku, etiku či čistotu volebního boje, v dnešní době jen naivistický jouda může. Zvláště když neodliší příčinu a důsledek.
jerryx
Ten Antibabišismus je snad diagnóza, kdyby se Babiš zítra na politiku vykašlal, to by bylo nešťastných novinářů. Já nevím, co je na tom těžkého- naprosto neschopná Fialova vláda se už nezmůže na nic jiného , než označovat každého kritika za proruského. Babišovi je 70 , je na čase se naučit psát taky o něčem jiném.
Nommonik
@honza1212 A co přesně vám chybí? Dosti maloměšťáckou myšlenku razíte, pane... Mmj. již ukrajinští uprchlíci odvádí do rozpočtu více, než dostávají. A to v řádu mld.

Vadí vám Ukrajinci? Letos už státu odvádějí dvojnásobně víc, než dostávají na dávkách
http­s://ww­w.me­sec.cz­/clan­ky/va­di-vam-ukrajinci-letos-uz-statu-odvadeji-dvojnasobne-vic-nez-dostavaji-na-davkach/
Martin Tuhý
@Miroslav Bečvařík Fiala je jedináček ty **...
Martin Tuhý
Sezemský je fanatický ODSák, pokud piští, že to Pavel nedělá dobře, je to známka toho, že to dobře dělá. Děkujeme, pane prezidente! ODS (nyní SPOLU) je úplně stejná pakáž jako ANO.
honza1212
S tou výjimkou, že Babiš byl jen členem KSČ a Pavek předsedou ZO KSČ.
S tou StB opatrně. Každý pracovnik PZO v zahraničí byl pod hledačkem tajnych služeb. Stejně jako dnes! Proč bychom měli 3 tajne služby?
PEtr Tobes
@Richard Šebesta zmateny Sebesta se jako obvykle "chytil" a pouziva klasicky whataboutismy, uz stokrat oposlouchane a naprosto irelevantni, protoze nic jineho ani neumi. relativizujes zlo jako obvykle, tuto valku muze ihned ukoncit agresor, kdyby chtel, ale nechce a chce vrazdit a loupit dal a a dal, a pokud se agersivni russky rezim nezastavi na ukrajine, pujde samozrejme za nejaky cas dal, ale to je to, co ty a tobe podobni nechcete slyset, protoze to se vam nehodi tak odvadis pozornost nejakymi ahistorismy, ano, muzeme prestat podporovat ukrajinu, ale pak dopadneme jako Chamberlain s Daladierem
Pavel Nyklíček
@Papanikula
Slovo pomluva je od slovesa pomlouvat a zde se pouze konstatuje soudní rozhodnutí.
Pavel Nyklíček
@Papanikula
Inženýr Babmuliš byl 10 x uznán agentem s teplou vodou, ale je miloučké,. jak za něj někteří lupmpíci stále bojují.....🤣
Papanikula
@Hulin No More
Ano vláda Petra Fialy platí Ukrajincum i hospodu , dávky které tu dostávají nemají podobu potravinových lístku
Papanikula
@PEtr Tobes
Zato vojensky Stbak na Hradě donasel už na své spoluzaky
Papanikula
@PEtr Tobes lžete vy sám
Soud nejdřív konstatoval, ze Babis vědomě nespolupracoval , to vás za ty lži platí Fiala ?
Richard Šebesta
@Pavel Molík To podepisuji ale dodám jedním dechem o agentu Burešovi to platí stejně. Píšu to proto že se o hrad taky ucházel.
Pavel Nyklíček
@bella.
To tu zas máme jedno malé lidské neštěstí....
Díky ukáčkám tu stojí půlka Prahy a pokud zde někdo z nich odvádí daně opět plus bo tento odvod slouží jen našim důchodcům a ne těm na Ukrajině.👍
No a protože nás ubývá, nové děti se nerodí, všichni jsou téměř neplodní, tak pokud nechceme vymřít, musíme na to přistoupit.
Na prvním místě jsou dnes prachy a pocity si můžeme strčit do kapsy....za ty nám nikdo nic nedá....
Migrace tu je co lidstvo lidstvem je i naši předci migrovali.
Buďte v klidu. Ono to nějak dopadne.
Pavel Nyklíček
Měbto vyhovuje. Politika už je taková.
Pokud ji mám přirovnat k jízdě na kole tak je to v politice stejně.
Nahoru se hrbíš a dolů to jde snadno a Andy teď jede z kopce...
Jak zasel, tak sklízí...
PEtr Tobes
@Jana M jednat s agesorem, vrahem nejen malych deti a zlocincem putinem by bylo neco jako jednat s Hitlerem kolem roku 1940...tak to je, az bude s kym jednat, tak se bude jednat, dokud se ukrajinci budou chtit agresi branit maji na to plne pravo a nikdo jim do toho nema co kecat, to uz tady opravdu v historii bylo a nedopadlo to dobre
PEtr Tobes
@Papanikula nelzi, samozrejme ze byl vedomy agent, ze to ted najednou u soudu popiraji stari StBaci, jeho ridici dustojnici, nema zadnou vahu coz konstatovala nakonec i nejvyssi instance, starym prolhanym StBakum nelze nic verit, podstatne jsou dokumenty o spolupraci agenta Burese a tech je vic nez dost a jeste ze tak!
Jana M
Tak to má bohužel většina obdivovatelů hradního pána
Papanikula
@Pavel Nyklíček
Tak Pávek je opravdu to nejhorší co bylo na Hradě a třešničkou jenprbni dáma komunistická politrucka marxismu leninismu podplukovnice . Jste tak blbej, že to nevidíte , to morální bahno Vo je teď na Hradě ! ?
Papanikula
@RASPUTIN
Zbývá dodat ze agent Pávek omylem prezident souhlasil s okupaci v roce 1968
Papanikula
@Hulin No More a neplatí snad ???
Papanikula
@Hulin No More
Mne je u zádele 😂😂😂
Hulin No More
Hulin No More
Papanikula
@PEtr Tobes
Jinak jde o pomluvu pane Tobes
Hulin No More
PEtr Tobes
agent c 25085 Bures, dotacni podvodnik a donasec StB se definitivne stava bezpecnostnim rizikem, je to nezpochybnitelny fakt, ktery potvrzuje stale dokola svymi nejapnymi dotazy na dodavky zbrani na ukrajinu, coz jsou presne informace, ktere potrebuje zlocinec a vrah putler v kremlu ktery stale pokracuje ve svem zlocinnem valecnem tazeni na ukrajine a to nebude nahoda..jestli si toho konfidenta zvolime, dopadneme spatne, jeste je cas s tim neco udelat!!
Václav Vojvodík
@Papanikula pletete si i s panem Knížákem co je to státní znak a co heraldický znak. Měl byste raději plést svetry a ne jablka s hruškami. Ale to byste musel vědět co to vůbec heraldika je. No když je někdo zaostalý a nevzdělaný hlupáček, vnímající realitu asi tak jako šváb nemůže se normální člověk divit tomu, že reprodukujete hlouposti, které se dají snadno ověřit a vyvrátit návštěvou jediné webové stránky. Přečtením jediné knihy. Jenže proč někomu vysvětlovat, že názor není argument a už vůbec ne důkaz. Bohužel morální kriply a etické mrzáky nejde přesvědčit žádnými argumenty ani důkazy. Pouze můžete pod jejich výblitky uvést korekci pro ostatní lidi žijící v reálném světě.
http­s://ww­w.mv­cr.cz­/cla­nek/st­atni-symboly-ceske-republiky.aspx
jerryx
@Pavel Nyklíček Musíme vycházet z reality. Babiš by v devadesátkách dlouhodobě neuspěl, viz Sládkův neslavný konec v roce 1998. Jeho úspěch je způsoben krachem klasických stran. Sociální demokracie se nechala zcela rozložit progresivismem, o který většina lidí nestojí. Je zajímavé, že i ODS prodělala progresivistický puč, kdy Topolánek byl sesazen za údajné homofobní názory, přitom se každý mohl přesvědčit, že mluvil úplně normálně . Pětikoalice pod slabochem Fialou směřuje k 5 pirátským stranám, které budou samostatně existovat, jen aby měly 5 předsedů a vedení . U STAN a TOP09 to není problém, ale u Lidovců to povede k zániku , 3x rychleji se oteplující Hladík nebude křesťanskými rodinami přijat. U ODS nevím, jak to dopadne, je potřeba se zbavit Fialy a Stanjury, pirátka Decroix je slabá na převzetí moci, ale je ještě co zachraňovat ? Prostě Babiš teď vyhrát musí, i když já ho volit nechci. Není to strana pro mě.
Pavel Nyklíček
@Pavel Maleček
A máš pocit, že Babiš na hradě by byl lepší?
Pavel Nyklíček
@Saša Krach
Už o tom i Babiš hovořil.
Jeho zájem se bude soustředit na pozadí politického boje, tak jak byl zvyklý,. než do politiky oficielně vstoupil.
Má peníze a může si různá seskupení financovat a již nechce vystupovat v médiích.
Pochopil, že v 70 letech by tlak medií a tlak na vrcholného politika nebyl již únosný a tak již nyní vidíme přípravu na jeho ukončení i jeho poslanecké politiky.
Prohrál troje volby v řadě a u každých voleb mu 4 000 000 lidi hlas NEDALO!
Hulin No More
Hulin No More
Uživatel_5734171
@Asatin
Burešovi to krachne stoprocentně, otázka jen je, jak to bude dlouho trvat. Osobně to vidím tak do dvou let. Bureš to bude chtít přetáhnout ještě přes jedny volby, ale nebude to mít snadné. Ta tlupa už je na tobogánu směrem do nicoty a ten pohyb nelze zastavit. Tragická je hlavně úroveň těch lidí, tam už zůstali opravdu jen absolutně loajální hlupáci. Když člověk poslouchá třeba Peštovou, Balaštíkovou nebo Jermanovou, tak to opravdu duní. Ty dámy jsou opravdu blbé, jako tuna ledu. Odejde Bureš (věk nezastavíš) a ta tlupa se porve o ohlodanou kost a rozpadne se v řádu týdnů. Bude to rychlé, jako to bylo rychlé u Věcí Veřejných...
Hulin No More
jerryx
@Uživatel_5734171 Nikdo, kdo něco umí, zná a je schopen něco nabídnout ,do politiky nechce.
Asatin
@Uživatel_5734171 Taky mam ten pocit..Mala nadeje je ,ze to buresovi krachne.
Jirkanov Novotný
@Miroslav Bečvařík blb zůstane blbem i kdyby uměl psát. Co gramatika? Je vidět že navíc než ubohý slint nemáte. Prý.
Pavel Vlček
Ten Reflex je popletený propětidemoliční plátek!!!
Pavel Vlček
ODSTAN, bude hůř !!!
Papanikula
Bývalou učitelku českého jazyka Martinu Bednářovou, která žákům během hodiny vykládala, že žádná válka na Ukrajině není a podobně, v pondělí odvolací senát pražského městského soudu definitivně zprostil obžaloby z popírání genocidia, kterého se měla svými výroky dopustit. Podle soudu se trestného činu nedopustila.

Tak a teď by statni zástupce zaplatit odškodnění paní učitelce osobně a sám
epr3
Tuhý A čím jseš odkojenej ty, pogermánštělej rozumbrado? Ty jsi někam odprejskl a teď děláš po internetu chytrýho, protože se tam s tebou nikdo nebaví a máš dlouhou chvíli.
epr3
Terpentým Rusáci volným pádem, Ukroši kudlou nebo kulkou. Není v nich rozdíl. Oba národy píšou bukvema, od takových vždycky dál.
Martin Tuhý
@epr3 Jsi klasický čecháček, odkojen sovětskou propagandou. . . Nikoho bys nikam nekopl, plazil by ses a lichotil, tak jak to děláš celý život.
Martin Tuhý
@Miloslav Podhola Ukrajině v rámci své pozice pomáhám co to jde, každého půl roku jsem tam také na služební cestě, děkuji za optání. Je snad jasné, že Ukrajině musí pomáhat primárně státy, já těžko můžu darovat stihačku nebo Patrioty, přemýšlej trochu. Ještěže stát vedou lidi, kteří chápou, že mnohem levnější je zastavit Rusa teď, než později. Až válka skončí, tak bude probíhat rekonstrukce Ukrajiny, bude to stát hromady peněz a bude to také velká příležitost pro ČR firmy.
Martin Tuhý
@Nommonik Jsem jenom řekněme velice zkušený občan, proto vím o čem mluvím, poslouchej a uč se.
tempter
@epr3 Mluvíš o Ukrajině a přitom přesně popisuješ rusko, máš v tom trochu nepořádek. Ale je fakt, že rusáci to většinou řeší volným pádem...
epr3
@Nommonik Spíš internetový kecinka.
Pavel Nyklíček
@jerryx
Slováci jsou jiní.....takové trochu bojovné naivní děti.
Český naturel naopak neodpouští... Máme to v sobě.
Proto nějaký návrat padlého guru v naší politice v podstatě nikdy neproběhl...
Snad s vyjimkou Zemana.
Babiš navíc dělá botu za botou, do voleb je strašně dlouho a vláda nám teď ukázala, že se od Babiše naučila podpásovky.
Pokud bude vláda pokračovat tímto způsobem, navíc přes média bude rok apůl prodávat úspěchy ve větším případě tzv. dovezené, tak s pokračujícím dění u soudů s Babišem, který "válí" na Tiktoku, budou síly na vládní straně.
Babiš nátlakovou kampáň cgybně předběhl v čase a proto rád těmto starým pardálům říkám - stará vystřílená puška....
Pavel Nyklíček
@Uživatel_5734171
Pobavil jste mě. Politika není věci fyzického, nýbrž kontaktu jen slovního.
Babiš je také starý kmen a zaloužil by pětadvacet , ale vzhledem k jeho stáří ho necháme jen blábolit, on se vykecá a odtáhne.
To prezident tu ještě 4 roky bude u bez této staré vystřilené pušky ze sněmovny, tak mu popřejme ať si ty 4 roky ještě užije bo mám navíc pocit, že bude pokračovat mnohem déle.
Pavel Nyklíček
@Hulin No More
Babiš dluží cca 50mld 35 bankám. Oficiální informace, a proto musel jít teď do prodeje Mafry, což bylo cca 10 mld., ale je to stále málo.
Sice splácí ale dluh narůstá. Jako u našeho státu, ale stát je něco jiného. Tam není co vzít ....
U Babiše je, jenže jakmile se provalí a už to tu je, že má horší platební bilanci,neobjeví se zázračný věřitel z Ruska a nenabidne spolupráci výměnou za maličkost.....🫤
Dokonce to ani nebude nutné, aby Babiš dluh Ruskw bance uhradil, stačí, když se dostane opět k moci.
Hlavní dluhy totiž nadělal v roce 18 kdy jako vysoký ústavní činitel byl věrohodný a půjčil si 42,7 mld.
Jenže Agrofert prodělalává v jednotkách mld ročně a mraky, se stahuji.
Babiš totiž nikdy neprodával a nechtěl. Až v loni.
Teď udělá cokoli.
Jenže už je proflaklý,.neboli stará vystřilena puška a má špatně jméno v unii a proto EU a naše vláda teď usmaži Andyho na pokračování Čapáku....
I Alcaponeho dostali až na daních!
Pavel Nyklíček
@Jan Novak
Díky 👍
Pavel Nyklíček
@Papanikula
Už jen slabé 4 roky a zas budou ta pozitiva a sociální jistoty 👍🤣.
Dočkáš se. Neboj.
Hulin No More
PEtr Tobes
@Pavel Nyklíček je to tak, a je to opravdu komicke, jak za nej buresovi poskoci bojuji az do roztrhani tela, proste to nedavaji a to je jen jejich problem, ze jejich idol udaval na StB, 12 svazku je 12 svazku, coz nakonec musel uznat i soud, ze to ma vetsi vahu nez lzi starych StBaku ale kdo nechce, tak to chapat nikdy nebude, protoze na to nema kapacitu, viz Papanikula atd..
Pavel Nyklíček
@Karel Pittner
👍🤣
Pavel Nyklíček
@RASPUTIN

Ale némce máme přeci rádi ne?...🤣
Richard Šebesta
@Richard Šebesta Čili jsou oba stejní !
jerryx
@Pavel Nyklíček Moc té vládní propagandě věříte, já jsem byl v roce 1989 už ve druhém ročníku na medicíně a nevidím podstatný rozdíl mezi tehdejší Adamcovou vládou a dnešní Fialovou, až na to , že Adamec byl přece jen schopnější. Propagandu mají docela podobnou. Babiš vyhraje, protože jak pravicoví , tak i středoví voliči nechtějí volit Piráty, což by hlasem pro zbabělého Fialu učinili. Na Slovensku taky strach z levicového extrémisty Šimečky umožnil návrat Fica.
Pavel Nyklíček
@jerryx
Babiš by rád vyhrál, ale okolností a dosti zásadní okolností jdou proti němu.
Agentury chrlí data několika stovek stálých respondentů, jelikož sehnat plný počet náhodných kolemjdoucích je nákladné a i samotná historie politického dění nám ukazuje že politické návraty jsou v 95% nereálné.
Čapák pokračuje a vláda vč.EU má eminetni zájem Babiše jednou pro vždy zařiznout.
Vidíme to na výpovědich členů vlády......
Mezi řádky tam je "něco" co oni už vědí a to co vědí přináší zákulisní jednání s podtextem soudní moci.
Věřím, že nezávislost soudů tu je, ale v tomto případě.....
A zde Babiš naráží. Už nevládne, jen se brání a to na výhru není.
Hulin No More
Hulin No More
Pavel Nyklíček
@Uživatel_5734171
Je to logické vyústění a souhlasím.
Již nyní vidíme v přímém přenosu, že Babiš nemá lidi a sám se připravuje na odchod, kde k tomu nasvědčuje spoustu artefaktů, jako je prázdnota nápadů, chystané soudy, věk, rozvod, tlak medii, dluhy 50 mld a loňský nutný prodej Mafry spojený s půjcčkami u 35 bank, právníci, vedení strany, vysoký krevní tlak a chybějící důležitý orgán, jako je slezina, nutná každodenní ochranka atd....
Ten člověk už na to prostě nemá a troje prohrané volby v řadě jasně sčítají neúspěch.
Pavel Nyklíček
@Ladislav Sedlák
Neřekl bych.
Zkusme se podívat na prezidentská klání prezidentů předchozích.
Máte dojem, že hlavy státu doby minulé byli hvězdami svého oboru?
Pavel Nyklíček
@jerryx
U politiků se nesmíme zlobit na nikoho. Každý kdo politiku dělá , hraje nečistě.
Tak tomu vždy bylo a bude.
Babiš v politice končí. Směřuje k tomu spoustu artefaktů a čeká ho téď rok blbec.
Je starý a sklízí co zasel.
Prostě politika je taková.
Jednou nahoře, podruhé dole a on už 3 x v řadě prohrál.......Toť vše.
Pavel Nyklíček
@Hulin No More
Jen tak bokem. Babiš má v Rusku půjčku. Cca 1 mld a i samozřejmě v Číně.
V Rusku má i menší podnikatelskou aktivitu u které netuším, zda stále běží ale má to na Rusko vazbu.
Babiš se navíc nikdy proti Rusku přímo nevyslovil, což mu nechává otevřená vrátka.........
. Je starý a má strach.
Pavel Nyklíček
@Hulin No More
I přes to Babiš v politice končí.
Směřují k tomu jeho kroky. Máme tu ještě rok a půl a on se z politiky plaánovaně stáhne.
Sám o tom nedávno hovořil.
Hulin No More
Jan Novak
@Papanikula Klausova odvěká děv.a opět dělá svou špinavou práci
Jan Novak
vábení psedokorektnosti odolá málokdo .... Bureš vsadil na ruskou podporu na sítích jako Orbán a Fico a z toho vyplývají závazky pravdivě popsané na těch plakátech ....volič ODS nejsem, ale sem rád že do toho šli .....
Papanikula
@Uživatel_5734171

Krachem to Ntellovi a sektě SPOLU Fialovi zcela nevěří a této vládě 97% voličů .

Takže ten kdo krachne je Fiala no a lampasak a komunistick funkcionář Pepa bude nasledovatb
Papanikula
@Uživatel_5734171

Kompletní znění otevřeného dopisu profesora Milana Knížáka

Pane předsedo vlády Fialo,

Dovolte, abych tímto projevil své rozhořčení nad Vaší fotografií s paní Černochovou, kde předvádíte trička zdobená státním znakem – Českým lvem s hromadou nábojů. Považuji to za ostudné zneužití státního znaku a sděluji Vám, že jsem jeden z těch, kteří s Vašimi postoji nesouhlasí. Nemůžete používat státní znak (navíc jeho zkarikovanou podobu), který symbolizuje Český stát a jeho historii k demonstraci osobních postojů. Jako jedinec máte nepochybně právo adorovat zkorumpovanou Ukrajinu v čele s vyděračským prezidentem. Jako zástupce našeho státu na to právo nemáte.

Omlouvám se všem, že jsem Vás volil. Současnými činy podporujete návrat Babišovy vlády.
Hulin No More
Hulin No More
Lior Chaos
IQ107