Cestování
Not like Somebody
1
@RASPUTIN …a pořad nám můžou být ukradení, jako všechno co je na vychod od nás 😉
Přejít do diskuze
Frank51482
@RASPUTIN Co to meleš za hovadiny. Odkdy Horní Uhry patřily České republice?
Richard Šebesta
@RASPUTIN Ty už nepij. Slováci nám nebyli ukradeni, sami chtěli rozdělení republiky.Tak neplácej bludy.
Richard Šebesta
K tomu napíšu jediné Kosarvaros tedy Košice byly staré maďarské město,které by mělo patřit Maďarům. Však taky po Videňské arbitráži do Maďarska patřily.
bella.
Když zvolili Fica, řekla jsem si, koupím si tam byt a budu emigrovat.Co tady s Fialou a Pavlem!Jenže Slováci nás rádi nemají.Tady jo, v Praze se bavíme, ale na Slovensku, jako bychom nebyli.
Slovákům jsme vybudovali za 80 let báječné místo k žití, ale holt nechtějí být zavázaní.V něčem mi připadají, jak Francouzi.
Slovákům jsme vybudovali za 80 let báječné místo k žití, ale holt nechtějí být zavázaní.V něčem mi připadají, jak Francouzi.
Peter Rác
Ahoj som Košičan a je to pravda sa tu starajú o budovy ,aby mali lesk minulých čias.Žil som keď sa delila republika a oznámili z vily Tugenhad,že končí federácia a pamatám ako z federálneho parlamentu odmontovávali znak.Podkarpatskú Rus nám ukradli po vojne,zariadili,aby sa k nám nevrátila.Rusínština je na polovicu západoslovanský jazyk a na polovicu ukrajinština,hybrid.Šco novoho?Yak sja máte?
Richard Šebesta
@Not like Somebody Ted plácáš bludy i ty ! Když pominu Rusko tak zde máme Čínu a J.Koreu a hlavně Japonsko. Ti nám mají být taky ukradeni ? WIRKLICH ?