Komentáře

Zpět na článek

Martin Bartkovský: Jak poznáte, že vás zachvátila hokejová horečka?

8 komentářů

Papanikula
Michaela Opltová je svobodná, má jedno dítě. Žije v obci Kozolupy v okrese Plzeň-sever. Ve volném čase se věnuje cyklistice, tenisu, tanci, sjezdovým a běžeckým lyžím, in-line bruslím, motoristickým sportům a jízdě na motorce.
Opltova je poslankyně dozimetru STAN a je ve výboru pro obranu

Řehka a jeho nová milenka manželku po 25 letech odkopl

O střet zájmů nejde. Platil by jen u opozice. Jinak nevím, proč zveřejňují své soukromí.
Ještě připomenu Babišův rozchod s manželkou. To bylo povyku, sprostot, obscénností a hulvátství!
našinec
Hokej, to je jen hra pro holky. I v reklamních spotech už to pochopili.
Karese
odkdy levičáci se dívají na hokej ?
epr3
Nepoznám, už je mi to u ***e.
Frank51482
Každý normální jedinec je povznesen nad nějakou hokejovou horečkou. A navíc to, co naposledy předvedli naši hokejisté v přípravce moc nadějí nevzbuzuje.
jhomolka
@Frank51482 Ty jsi taky přípravka, normální jedinče.
Uživatel_5734171
My, co jsme zažili zlatou éru našeho hokeje, už to tak neprožíváme, svoje jsme si užili. Ale je dobře, že pořád ještě nějaká ta placka občas cinkne, i třeba v juniorech.
Každopádně já mám podle toho, jak jsem to prožíval, následující pořadí:
1. Nagano, to je absolutní a dodnes vím, co jsem přesně dělal, jak jsem to prožíval
2. MS v Praze 1985. Hlavně když jsme porazili rusáky, to bylo něco. A pak Šejbův hattrick ve finále...
3. MS ve Vídni 2005. Výluka NHL, obrovská kvalita, naši hráli skvěle
4. MS ve Vídni 1996. Po dlouhé době zlato, začátek naší neuvěřitelné zlaté série
5. MS v Praze 1972, to jsem byl malej pišišvor a tady jsem se asi nakazil hokejovým virem. Všichni jsme pak na plácku byli Nedomanský
PEtr Tobes
@Uživatel_5734171 nagano uz nic neprekona, tam jsem zacal sledovat hokej a pak to stalo par let za to, posledni roky to jde samo do kopru. letos to nevypada dobre, nemame kvalitu, tym je evidentne "prestarly" to prece bije do oci, kde jsou mladi z poslednich dvacitek, mela tam byt aspon jedna lajna sakra, poslat domu Vranu, Zadinu nebo i Noska vypada jako moc velky luxus, kdo je nahradi?? Tichacek tam mel byt atd...treba se vybicuji k necemu necekanemu, ale ja osobne to teda necekam a nejpravdepodobnejsi je konec ve ctvrtfinale po stridave horsich a lepsich vykonech..chybi nam rozdilovi hraci a uz jich moc neprijede...takze asi tak