Komentáře
Zpět na článek
Viliam Buchert: Sportovní události slouží jako příležitost pro politická utkání a orgie s vlajkami
24 komentářů
Miroslav Hraběta
3
@RASPUTIN Ruské opice do Evropy nepatří, takže máš smůlu, šmejde. Maximálně můžeš být rád, že tě někdo za ty žvásty nekopne do řiti 😃😃
Přejít do diskuze
Papanikula
A proč se toleruje agrese a okupace ze strany USA. a její sportovci se mohou zúčastnit na LOH takto Mezinárodní pravo neexistuje
Papanikula
USA vlajky mohou byt na LOH ?
Nebo vlajky Izraele ? Kdy
Hamas spáchal teroristický čin zavraždil 1200 Izraelců
A
Izrael zavraždil jako odplatu
33 000 žen a dětí v Gaze
Nebo vlajky Izraele ? Kdy
Hamas spáchal teroristický čin zavraždil 1200 Izraelců
A
Izrael zavraždil jako odplatu
33 000 žen a dětí v Gaze
Richard Šebesta
Podle mne to je nefér. V minulosti když byly LOH či ZOH a obě velmoci SSSR i USA páchaly agrese tak se nic nedělo a běžně se obou olympiád účastnily. Nyní po rozpadu VS se agrese NATO nebo USA tolerují a nikdo nikoho nevyloučí u ruské agrese je to jinak. Sportovní klání a je jedno zda jde o šampionáty světové nebo evropské nebo olympiády by se měly vést fér. Což už dávno neplatí. Sport je dnes hlavně o byznysu a sportovní výkony jsou až druhé nebo třetí a politika sport taky zcela ovládla.
Miroslav Hraběta
@Richard Šebesta Já bych, Šebesta, věřil, že z tebe celý učitelský sbor, když jsi chodil do školy, permanentně blil. Takového vocasa vzdělávat, to by blil i Sysifos 😃😃
Miroslav Hraběta
@RASPUTIN Možná by tě měl jednou takovou vlajkou přetáhnout po palici, ruský prase. A nauč se interpunkci, tady nejsi mezi ruskými opicemi, kde platí jenom: blbější vyhrává 😃😃
Richard Šebesta
@Hulin No More Ty jsi debil !!! Pokud opravdu Ukrajinci chtějí Rusy vytlačit a věř tomu,že já jim to upřímně přeji tak má Rasputin pravdu. Nebo kdo jiný podle tebe jim to má vybojovat ? Třeba ty nebo vojáci NATO ? Už se nad sebou zamysli, ovšem pochopitelně pokud toho jsi schopen !
našinec
Pokud bychom se měli stát MS, ta by to chtělo, aby Hašek zapracoval a všechny ostatní týmy byly vyřazeny z MS.
našinec
@Papanikula Netransatlantická civilizace je každým dnem silnější, zatímco Západ upadá. Brzy jistě vzniknou alternativní MS.
našinec
@Hulin No More Rusa se bojí Hašek a spol. A nebudu tě titulovat žádným označením pro zvířete, jelikož se nechci dotknout citů nějakého zvířete.