Zprávy

Zpět na článek

Putin v Kremlu složil přísahu a popáté se ujal prezidentského úřadu

12 komentářů

sammartin
Trapnej šašek...
Frantisek Najman
V Rusku naprosto stejný prezidentský režim jako v USA. Pravda ale je, že Putin to s Ukrajinou totálně zvoral, kdežto USA v roce 2014 to zvládli s Ukrajinou celkem rozumně, pro danou situaci.
tempter
@Frantisek Najman Prosím tě, mohl bys mi poradit? Jak se dělá na klávesnici blijící smailík? Nechce se mi to hledat a ztrácet čas, ale něco bych ti odpovědět přece jenom chtěl. Děkuji.
našinec
@Frantisek Najman Dokud působilo NATO po roce 2014 na UA neoficiálně, tak RF předstíralo, že to nevidí. Jakmile chtělo NATO působit oficiálně a rozmístit rakety u ruských hranic, tak Speciální operace.
tempter
@našinec U tebe platí úplně to samé. Prosím tě, mohl bys mi poradit? Jak se dělá na klávesnici blijící smailík? Nechce se mi to hledat a ztrácet čas, ale něco bych ti odpovědět přece jenom chtěl. Děkuji.
sammartin
@Frantisek Najman úplně mimo mísu a galaxii soudruhu dezoláte 🤮🤮🤮🤮­🤮🤮🤮🤮🤮🤮­🤮🤮🤮🤮🤮🤮­🤮🤮🤮🤮🤮🤮­🤮🤮🤮🤮🤮🤮­🤮🤮
Karel Logr
Hladina žumpy se nad Ruskem definitivně zavřela....
Sledovat,jak popové žehnají masovému vrahovi,to chtělo opravdu velmi silný žaludek.
Doufám, že Stalin s Ádou už v pekle drží Putinovi flek.
Jarda Analytik
Putin by mohl požádat Velikého otce Kima, aby mu také složil oslavnou častušku se slovy, jež by se vryla do paměti, aby si ji rusáci mohli každý den při usilovné práci prozpěvovat a šířit tak jeho slávu.
giorgio287
...a soudruh Lipánek stáhl velvyslance, abychom byli za úplné trotly. Vsadím se, že velvyslanci USA, Francie a Německa na inauguraci byli.
našinec
Opravdu mi přijde zábavné, když zloděj volá chyťte zloděje. Co se děje v USA v souvislosti s letošními prezidentskými volbami? Biden se přes své Guvernéry v některých státech snaží zakázat možnost volit jeho protikandidáta. Zkrátka, stejné věci se dějí napříč státy a systémy.
našinec
@našinec A abych naštval zdejší chciválky, tak gratuluji Vladimíru Vladimíroviči ke zvolení.
tempter
@našinec Je zcela tvou věcí gratulovat vašemu prezidentovi ke "zvolení". Respekt. Jo a vyměň už si tu vlajku za vaši, barvy máš ok, jen ta geometrie nesedí. Vy máte jenom pruhy.