Divoký kačer
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářeEU bude hlídat, jestli lidé neodtrhávají víčka z lahví. Víčková hlídka bude pokutovat, ale i trestat obuškem
27 komentářů
Toji Fushiguro
0
***ina toto kdyby ty víčka nevymysleli před tím tak by nemuseli dělat nějaký zbytečný hlídky
Kateřina Cmajdálková
Dobrý den. Co je toto za nesmysl? Zrušení sáčků z obchodních řetězců a ze všech obchodů planujete kdy? A odhazování nedopalků kontroluje kdo? To je kocourkov tady! Jak dlouho si myslíte že si to necháme líbit? 😞
Uživatel_5413211
A proto budu volit Babišku, von nás zachrání. Mě se víčko vždy samo utrhne. A teď bych za něj dostal obuškem? 🤔 Proč? Proto ANO......
JiriToscana
Zase to tady komentuje samá vysoká škola života. To, že je to vtip jim nějak nedochází. Hlavně si zanadávat na EU.
@Jiří Toscana Já dost pochybuju, že to jsou opravdoví lidé. Spíš bych si tipnul na falešné komenty. Koneckonců proto tyhle lživé články jsou publikovány.
Ivana Sukenikova
Jako kde jsme?
To jsme tady jak za fašismu,?
To nás tady budou ještě mlátit ?
Ať jde EU do patřičných míst (do prd...!!
Co si mají vůbec dovolit nám co vyhrožovat!! Vždyť ty víčka přidělané to je děs nejde to ani pořádně zašroubovat! To za prvé a za druhé všechny plastové flašky stejně skončí v kontejneru. Tak o co vám jde! Nikdo je zatím nevykupuje!!!😡
To jsme tady jak za fašismu,?
To nás tady budou ještě mlátit ?
Ať jde EU do patřičných míst (do prd...!!
Co si mají vůbec dovolit nám co vyhrožovat!! Vždyť ty víčka přidělané to je děs nejde to ani pořádně zašroubovat! To za prvé a za druhé všechny plastové flašky stejně skončí v kontejneru. Tak o co vám jde! Nikdo je zatím nevykupuje!!!😡
@Ivana Sukenikova vám vadí obušek? Musíte si zvyknout, zákon je zákon. Ve škole jste taky poslouchala, jinak rákoska.....
Pavlína Podhorová
Ať jde celá EU do ***e nestačí jim papírová brčka ale ještě tahle nesmyslná kravina fakt by bylo lepší odstoupit z EU a mít od nich svátek klid. EU nic jiného neumí než jen diktovat co kde kdo má a nemá dělat.
Miloslav Čutka
Evropská unie je nejhorší organizace,co může být.Ty jejich nařízení a zákazy,jsou akorát pro smích.Pryč, dokud je čas.
Uživatel_5751731
A pak hlídce platit plát za to že budou u škol čumět jestli děti ne otrhávají vička. A to z našich daní... Ha-ha-ha. Je to smutný.
@Uživatel_5751731 konečně někdo těm malým parchantum zatne tipec. Za našich mladých let jsme poslouchali. Jinak....
Dana Rysková
Jojo, budeme víčka odtrhávat a vozit do Gangy. Jinak ať mi ti *** z EU ukážou, jak jednou rukou nalít do sklenice a víčko aby nezavazelo
Josef Johan
Lidi třeste EU chodí po lese. V jedné ruce bič a druhé obušekb a Fiala jim k tomu zpívá 😂😂😂😂😂😂
Josef Johan
Lidi třeste EU chodí po lese. V jedné ruce bič a druhé obušek.
😃😃😃😃😃😃
😃😃😃😃😃😃
Ondra Ditko
Co to je za blbost. Lidem to nejde pít víčko jim překazí když to otevřou jen trochu a když to otevřou víc aby jim to nepřekáželo tak už to natrhnou a pak už to jde blbě zavřít tak to rovnou odtrhnou. A papírová brčka ta největší blbost papír se ve vodě rozmoci a špatně se s tím pije lepší byli plastový. A stejně životní prostředí se tím už stejně nezachrání. To už je stejně zničeny tak je zbytečný tu něco zachraňovat. Ale já víčko z flašky odtrhnu až vypijí zpátky nasroubuji a vyhodím. A pijí s těch blbych papírových brcek a jde to špatně propichavat s plastovými to šlo líp. Protože plast měl ostřejší stranu než papír. A papír se ve vodě rozmoci a jde to hůř s tím pít. Víčka mi tolik nevadí trochu odklopim nebo odtrhnou vypiju nápoj nasroubuji zpět na flašku a vyhodím. Ale s těma brckama to někdo nedomyslel. Určitě EU v tom Bruselu to vymyslela.
@Ondra Ditko přesně řečeno co vymyslí Evropská unie to stojí za h! Ať jdou už někam s těmi nařízeními!
Radek Běhavý
Landsmane ty jsi démon, vždy mi zvedneš náladu...
Not like Somebody
🫣 budu si muset dávat víc pozor, každé víčko vždy pečlivě utrhnu a zahazuju do lesa 🫥 je to taková moje malá forma protestu 😇
našinec
Tentokrát se s Divokým kačerem shodnu. A ještě by EU měla udělat videospot, jak správně používat lahve s kompaktními víčky. Např., jak dítě má nalít do skleničky z lahve tekutinu, přičemž v prostoru mezi lahví a skleničkou se tekutině do cesty zcela nekompromisně dostane víčko. Možná je to nějaký boj za zdraví v podobě používání vody z vodovodu.