Rozhovory

Zpět na článek

Jurečka v anketě Reflexu: Věřím premiérovi a prezidentovi. Autorita je pro mě každý dobrý člověk

9 komentářů

Uživatel_5337246
Jurečka, pěkný kecal. Člověk ho musí brát s rezervou.
Uživatel_237602
Autoritou je pro něj každý dobrý člověk. Jak je vidět, vztahuje se to i na neumětely a ekonomické autisty.
Hlavně že jsou to dobří lidé. ☻
Lior Chaos
Tenhle přitloustlý traktorista káže o morálce a pravdomluvnosti ? Jeden z největších lhářů pětidemolice, pominu-li Pjotra Fialenka a kuliočka Rakušana. A celé jim to lhaní zašťiťuje komunistický rozvědčík na Hradě.
Bohužel oni všichni tak lžou, že tomu věří ale jen oni. Důkazem je jejich “oblíbenost”.
jerryx
Ale kterému PP věří? Komunistickému důstojníkovi, dělajícímu rozvědčickou školu , nebo progresivistickému prezidentovi, pod vlivem Aspen institutu ? Mimochodem přesvědčenému materialistovi.
A kterému Petru Fialovi? Konzervativnímu kritikovi EU nebo slabochovi bez vlastního názoru, naprosto podřízenému byrokratům z EU a Pirátům?
RASPUTIN
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Frantisek Najman
Pan Jurečka je výborný lhář! Osobně jsem se přesvědčil.
Jozef Kolek
čo si šňupol?!?!
Richard Šebesta
Pane Jurečka jako člen KDU-ČSL jste sám falešný člověk. Nevěřím vám ani slovo. Proč ? Vaše KDU-ČSL zde spolu s ODA a ODS páchala mnoho příkoří a zloby v 90.létech. Nevšiml jsem si nějaké vaší (lidovecké) sebereflexe. A zlobu a nenávist často šíři neřikám,že vy osobně ale mnozí členové vaší vlády,lžou, a pomlou­vají­.(Li­pavský­,Čer­nocho­vá atd.) Dělá to i druhá strana tedy Burešova partaj ale vaše pětidemolice není lepší.Fakt,že vláda jejímž jste členem má velmi malou podporu u veřejnosti je velmi výmluvný a jasný. Kdyby byla pravda co píšete,že nemáte rád zlobu a příkoří a pomluvy nemohl by jste být členem této lživé vlády. Jen třeba kolik jste nesplnili slibů. O krácení penzi, o daňích atd.
našinec
Neschopný je vděčný za každé korýtko.