Rozhovory

Zpět na článek

Jurečka v anketě Reflexu: Věřím premiérovi a prezidentovi. Autorita je pro mě každý dobrý člověk

9 komentářů

RASPUTIN
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
jerryx
Ale kterému PP věří? Komunistickému důstojníkovi, dělajícímu rozvědčickou školu , nebo progresivistickému prezidentovi, pod vlivem Aspen institutu ? Mimochodem přesvědčenému materialistovi.
A kterému Petru Fialovi? Konzervativnímu kritikovi EU nebo slabochovi bez vlastního názoru, naprosto podřízenému byrokratům z EU a Pirátům?
Richard Šebesta
Pane Jurečka jako člen KDU-ČSL jste sám falešný člověk. Nevěřím vám ani slovo. Proč ? Vaše KDU-ČSL zde spolu s ODA a ODS páchala mnoho příkoří a zloby v 90.létech. Nevšiml jsem si nějaké vaší (lidovecké) sebereflexe. A zlobu a nenávist často šíři neřikám,že vy osobně ale mnozí členové vaší vlády,lžou, a pomlou­vají­.(Li­pavský­,Čer­nocho­vá atd.) Dělá to i druhá strana tedy Burešova partaj ale vaše pětidemolice není lepší.Fakt,že vláda jejímž jste členem má velmi malou podporu u veřejnosti je velmi výmluvný a jasný. Kdyby byla pravda co píšete,že nemáte rád zlobu a příkoří a pomluvy nemohl by jste být členem této lživé vlády. Jen třeba kolik jste nesplnili slibů. O krácení penzi, o daňích atd.
našinec
Neschopný je vděčný za každé korýtko.
Uživatel_237602
Autoritou je pro něj každý dobrý člověk. Jak je vidět, vztahuje se to i na neumětely a ekonomické autisty.
Hlavně že jsou to dobří lidé. ☻
Lior Chaos
Tenhle přitloustlý traktorista káže o morálce a pravdomluvnosti ? Jeden z největších lhářů pětidemolice, pominu-li Pjotra Fialenka a kuliočka Rakušana. A celé jim to lhaní zašťiťuje komunistický rozvědčík na Hradě.
Bohužel oni všichni tak lžou, že tomu věří ale jen oni. Důkazem je jejich “oblíbenost”.
Uživatel_5337246
Jurečka, pěkný kecal. Člověk ho musí brát s rezervou.
Frantisek Najman
Pan Jurečka je výborný lhář! Osobně jsem se přesvědčil.
Jozef Kolek
čo si šňupol?!?!