Historie
Zpět na článek
Hokej po česku: Puk jako pivní tácek a mistři světa, které komunisti zavřeli do kriminálu
5 komentářů
Richard Šebesta
3
Ano, je dobré si tu komunistickou prasárnu připomínat. Jednak je opět MS a navíc u nás a taky se blíží eurovolby kde chce opět kandidovat členka zločinecké komunistické bandy Konečná. Bylo by zajímavé kdyby nyní při konání MS jí někdo položil otázku co říká na tu prasárnu s hokejisty ? Už dopředu znám její odpověď. To už je stará věc a jak to souvisí s eurovolbami ? No, určitě souvisí, protože je opět MS v hokeji a ty Konečná jsi stále členkou zločinecké vražedné stalinistické bandy jménem ksčm a dokonce máš tu drzost kandidovat do europarlamentu. Kvůli ní půjdu letos volit jen aby se tam nedostala !!! A to i kvůli oněm zavřeným hokejistům.
Přejít do diskuze
Richard Šebesta
@Frank51482 Ty obuď se a se svými pindy a táhni k čertu ! Tobě zase nevadí jistě estebácký bonzák Bureš a komunista Zeman. Konečná je stalinistka do morku kosti. Kdyby místo ní kandidoval třeba Dolejš to by byla jiná káva.Kdo dneska tvrdí že 68 rok nebyla okupace a že v Katynu vraždili Němci tak je komunistický zločinec. A poslední slovo ty mudrlante já jsem poslední kdo by volil pětidemolici !
Frank51482
@Richard Šebesta Šebesto, jsi jenom docela obyčejný hňup. Jasně, že mi vadí nějaký Slovák Andrej, ale to se svým mozečkem velikosti fazolu nikdy nepochopíš. Mimochodem, kde jsi chodil do školy a jak dlouho? Nejsi schopen napsat větu bez gramatických chyb.
Frank51482
@Richard Šebesta Tak ty to rozhodně Šebesto vytrhneš. A přitom je jasné, že se tam nesmí dostat ta pětidemoliční žumpa, která likviduje to poslední, které v této republice zůstalo. A zajímavé je to, že náš bolševik alias guma Pávek, který sedí na hradě, vlastně tato svinstva komunistů podporoval a dokonce se připravoval jako rozvědčík. A soudruh tatínek mu vše vysvětlil a on v 25 letech pochopil, jak to s námi soudruzi myslí dobře. Ale to takovým "demokratům" jako je Šebesta a spol samozřejmě nevadí. Dobytku stačí převléknout hubertus a vše je v pohodě.