Komentáře
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářePanoptikum Vladimíra Mertlíka: Život jako noční můra a Zemanovo Spiknutí. Stát ať platí za všechno a za všechny
28 komentářů
Pavel Nyklíček
Zemanovo panoptikum o polární zdravovědě jednou pro vždy skončilo.
Zapomeňme.
Zapomeňme.
RASPUTIN
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Saša Krach
Kdyby mne někdo,,,řekl....zařídím ti rozhovor ...Zeman či Mertlík....
Koho já bych si vybral...Ano přátelé jako vy všichni Zemana .a bez keců ....Zemana.,😂😂😂😂
Koho já bych si vybral...Ano přátelé jako vy všichni Zemana .a bez keců ....Zemana.,😂😂😂😂
@Saša Krach tak nevím kde hledáte s tím opileckým,buranským hulvátem,lhářem s příklonem nejen k chlastu ale i Rusku styčné body. Napadá mě Vrána k vráně sedá.
@Saša Krach Někdo to napsal hezky:,, Když si odmyslíme Zemanovu protimigrační rétoriku, zůstane nám starý komunista."
jerryx
Na tom je nejlepší, jak se Zemanovi odpůrci a příznivci berou smrtelně vážně. I pan Mertlík si jistě přečetl poslední veledílo terarijního prezidentského živočicha v důchodu. Škoda , že se nenajde někdo, kdo by to zfilmoval. Tolik komických figur- na jedné straně Zeman a jeho bizarní tým jak z Addamsovy rodiny, na druhé snaživý Vystrčil, co si myslí, že je významný ústavní činitel, pološílená psychiatrička Džamila, ženská podoba komisaře Dreyfuse z filmu Růžový panter znovu zasahuje a superšpión Koudelka, připomínající postavy, co hrál Leslie Nielsen. Byla by z toho perfektní crazy komedie, jenže nejsme v devadesátkách.
@jerryx
Nezapomeňme ani na krásný film z pralesa Tarzan v hlavní roli makak a jeho tlupa DNO.
Nezapomeňme ani na krásný film z pralesa Tarzan v hlavní roli makak a jeho tlupa DNO.
RASPUTIN
Pavel Mikel
Pozdravy panu Mertlíkovi a ať drží zdraví a ještě mnoho nových článků, které jsou vždy pobavením, vzpruhou, mementem, (či drážděním bolševiků a jejich nohsledů bosou nohou. Pane Mertlíku, jste Jednička na Reflexu a díky Vám sem chodím. Děkuji a těším se na další počtení 👍👋
RASPUTIN
@RASPUTIN Proč si to myslíte Hvězdo jasná? Nebo je špatně co p. Merklín píše? Tak to ani omylem.
@Pavel Mikel Tak já myslím, že pana prezidenta by to nedráždilo. A on čte stejně jen armádní a motorkářské magazíny.
Miroslav Hraběta
Rada pro místní kopyta prd3 a Hnusputina: tak si padejte číst něco od Pitomia. Ten má IQ 78, čili se tam budete cítit jako doma 😃😃
RASPUTIN
Až Pavel skončí tak se do něj taky opřeme, ale to bude asi tak za 9 let.