Komentáře
Zpět na článek
Jefim Fištejn: Vzpoura bez obsahu aneb Kolem protiizraelských protestů vzniká perverzní hodnotová hierarchie
14 komentářů
Uživatel_5672111
7
@Frantisek Najman Ach vy pomatený trolle, co jste si v nevědomosti dal jako přezdívku židovské příjmení, mluvíte o genocidě Palestinců aniž byste cokoli znal o násilí a válkách vedených araby za účelem zničení Státu Izrael od jeho vzniku.
Přejít do diskuze
Uživatel_5764508
Bohužel,autor článku má pravdu...Kdo protridi ty směrniky profesory,kteří blbnou dětem duši?
kof ola
Nevzniká, ona už je dávno vytvořena. Jako protizápadní, anti kapitalistické hnutí 50-60 let, v návaznosti na bolševismus let 20-30.
Uživatel_237602
@RASPUTIN Bojuj, Rasputine, to dáš! Jsi přeci jurodivý. Palec si strč někam. ☺
našinec
Bylo mi z článků jasné, co Jefim Fištejn je zač. A nespletl jsem se. Je to z hlediska původu židoukrajinec, kterého morálně formoval SSSR.
jerryx
Za všemi těmi peticemi u nás stojí paní Šabatová. Kdysi byla u nás byla ombudsmankou.
Jan Macharacek
Přesně tak.Jepičí pubertální vzpourovitost,přesto teď hodně nebezpečná.
Jan Macharacek
@RASPUTIN Když vzniklo království israelitské(okolo r.1000 před židem Kristem),bojovali proti filištýnům. Házím teď asi hrách na stěnu, perly sviním... Ale mě to baví.
Jan Macharacek
@RASPUTIN Na to, jak máte všechno popletené,ta vaše sebekritika ,ač z vašeho nepochopení, se povedla.
Frantisek Najman
Ta genocida Izraele na Palestincích skončí až s velmocenským pádem USA, ty protesty dokazují, že tak za čas se stane.