Téma
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářeUkrajinský Fiala, nebo ruský Babiš? Jak bizarní antikampaně ovládly českou politiku
22 komentářů
Asatin
1
Mistni putinovi coklove muzou natisknou co chteji a sfejne je jim to prd platne.Zlaty rubl stejne nedostanou protoze neni.
Pärkund Roservaal
Tohle už je nepokrytá snaha Reflexu vydělávat peníze polarizováním společnosti 🙄 vytvářením dvou nepřátelských stran 😩👎
Saša Krach
Rakousko Uhersko ...v dnešní době....A byl by pokoj.
Zdravím.
Zdravím.
Papanikula
Tak Fiala je ukrajinsky premiér ta jeho servilita vůči Zelenskemu není zadarmo , mohu porovnat s Rakouskem to servilni není .
Fiala tuneluje Szatni rozpočet rozdává miliardy Ukrajině na osobu nejvíce na světě , neskutečné , patrimprwd soud kde se bude zodpovídat
Fiala tuneluje Szatni rozpočet rozdává miliardy Ukrajině na osobu nejvíce na světě , neskutečné , patrimprwd soud kde se bude zodpovídat
@Papanikula Ono tu fakt nejde o solidaritu s Ukrajinou a na samotné Ukrajince vyloženě ser.. pes. Tady jde o geopolitiku a hlavně o byznys, protože válka je obrovský byznys a k tomu zkorumpovaným liberálním vládám zemí tzv. západního světa Ukrajina ještě slouží, jako bezpečná obří pračka peněz ukradených ze státních rozpočtů. Politici kradou naše peníze s vědomím, že je nikdy nikdo už nedohledá, takže si spolu s komplici z kyjevské fašistické junty můžou v klídku mastit kapsy aniž by jim v budoucnu hrozily skandály.
Uživatel_5734171
Politika zkarikovala na politický byznys. Když vezmu jednu stranu po druhé, o nějaké hodnoty, program nebo vize nejde skoro nikomu.Nejvíc se významu "politická strana" blíží Piráti. Nikdy jsem je nevolil a volit nebudu, ale tam jsou přítomny jak vize, tak program. U jiných subjektů převládá politický marketing a u některých je jen a pouze politický marketing. Typicky ANO. To opravdu nemá ani stopové množství nějakého skutečného programu a ten na papíře mění klidně několikrát denně o 180 stupňů. Nemá cenu uvádět příklady, protože se to týká úplně všeho. ANO říká to, co chtějí slyšet jejich voliči. Ti voliči se ale mění, momentálně jsou jejich voliči bývalí voliči socanů a komunistů, takže se tomu přizpůsobil i program.
Ale tohle není žádná novinka, v podstatě je to tu už 30 let. Tehdy si dvě siamská politická dvojčata Klaus a Zeman rozparcelovala zemi, jeden se profiloval jako levičák, druhý jako pravičák. Ani jednomu nikdy nešlo o nějaké vize či hodnoty. Co uměli oba dokonale, byl právě politický marketing. A tak mobilizovali jeden proti druhému, vytvářeli iluzi, že oni jsou to dobro a ten druhý esenciální zlo. Dnes všichni jejich bývalí voliči víme, jak krutě jsme těmto dvěma hochštaplerům naletěli, jediným jejich autentickým zájmem byly ruské zájmy.
Příčiny tohoto stavu jsou dvě. Za prvé je politika skvělý byznys. Nejde o ty peníze, co politik pobírá, to jsou drobné, Jde o to, o čem ten politik rozhoduje. Jedním zvednutím ruky mohou politici ovlivnit miliardové zisky nejrůznějším šíbrům, kteří dokáží být náležitě vděční. A největší kořist je na komunální úrovni. Jedním podpisem se z bezcenných luk stanou lukrativní stavební parcely za miliardy. Kam se hrabou středověcí alchymisté se svým kamenem mudrců.
A za druhé jsou příčinou hloupí voliči. Nezajímají se o politiku a jsou na to ještě z nějakého záhadného důvodu hrdí. Výběru gauče věnují stokrát více času a energie, než výběru svých zastupitelů. Nechají se opít rohlíkem, nechají se zkorumpovat slibe
Ale tohle není žádná novinka, v podstatě je to tu už 30 let. Tehdy si dvě siamská politická dvojčata Klaus a Zeman rozparcelovala zemi, jeden se profiloval jako levičák, druhý jako pravičák. Ani jednomu nikdy nešlo o nějaké vize či hodnoty. Co uměli oba dokonale, byl právě politický marketing. A tak mobilizovali jeden proti druhému, vytvářeli iluzi, že oni jsou to dobro a ten druhý esenciální zlo. Dnes všichni jejich bývalí voliči víme, jak krutě jsme těmto dvěma hochštaplerům naletěli, jediným jejich autentickým zájmem byly ruské zájmy.
Příčiny tohoto stavu jsou dvě. Za prvé je politika skvělý byznys. Nejde o ty peníze, co politik pobírá, to jsou drobné, Jde o to, o čem ten politik rozhoduje. Jedním zvednutím ruky mohou politici ovlivnit miliardové zisky nejrůznějším šíbrům, kteří dokáží být náležitě vděční. A největší kořist je na komunální úrovni. Jedním podpisem se z bezcenných luk stanou lukrativní stavební parcely za miliardy. Kam se hrabou středověcí alchymisté se svým kamenem mudrců.
A za druhé jsou příčinou hloupí voliči. Nezajímají se o politiku a jsou na to ještě z nějakého záhadného důvodu hrdí. Výběru gauče věnují stokrát více času a energie, než výběru svých zastupitelů. Nechají se opít rohlíkem, nechají se zkorumpovat slibe
@Uživatel_5734171 Fiala patří před soud
@Papanikula
mám jednu zásadu, kterou se ve virtuálním prostoru řídím asi tak 25 let... Nekrmit trolly...
mám jednu zásadu, kterou se ve virtuálním prostoru řídím asi tak 25 let... Nekrmit trolly...
@Papanikula
Fiala se především ma starat o občany ČR a o druhé se ma starat pouze na základě toho na co mám . Pokladna je prázdná , daně se zvyšují , tak nemohu tak rozdávat. Pomahat Ukrajině mohu jen na základě svých možnosti a pomahat mám zvláště ukrajinským dětem a ženám a starým lidem
Fiala se především ma starat o občany ČR a o druhé se ma starat pouze na základě toho na co mám . Pokladna je prázdná , daně se zvyšují , tak nemohu tak rozdávat. Pomahat Ukrajině mohu jen na základě svých možnosti a pomahat mám zvláště ukrajinským dětem a ženám a starým lidem
@Papanikula to že se má vláda starat o lidi je levicová presumpce 😤 lidi nejsou ovce, vládá má spravovat státní majetek a vytvářet takové společenské podmínky aby se lidé mohli o sebe starat co nejlépe dovedou sami 🤙
@Uživatel_5734171 Částečně souhlasím síla moci je velká. Havel byl neschopný politik po všech stránkách. V průběhu 90.let se o tom přesvědčila většina z nás. Doma ho nesnášeli ale v cizině mu plácali po rameni a říkali jaký je pašák. To strašně ladilo jeho egu a proto i zahodil všechny své dřívější zásady. Vsadím boty že kdyby byly přímé volby presidenta v roce 1998 tak už by presidentem nebyl.Ale neplatí to jen o něm.
@Richard Šebesta Lidé ho milovali 😎
@Mirek Ohmálek Já taky doznávám neb jsem ho znal z dob před listopadem 89 z vysílání SE. Jenže po listopadu jsem ztratil iluze. Havel byl ,podvodník, lhář a zločinec. A opakuji na konci 90.let už ho mnoho lidí mělo plné zuby včetně mně. Já jsem o něm ztratil iluze už v roce 1992 .
Richard Šebesta
President Pavel jako bývalý komunista lže a lže. Ono komunisté to lhaní mají v krvi. Pavel,Bureš,Konečná trio lhářů NON PLUS ULTRA. Pavel navíc si chce u NATO nyní už jako český president vylepšit svůj kádrový profil. Z komunisty a varšaváka se stal totální naťak a rusobijec a "mírotvorce". Že přitom lže nevadí. Srovnávat 2.světovou válku a nyní válku na Ukrajině může opravdu buď jen totální lhář nebo ignorant. Pokud jde o premiéra Fialu tak on se opravdu jako ukrajinský premiér chová. Na prvním místě Ukrajina Česko až druhé. Když to srovnáme s Ficem nebo Orbánem je to jasné. Ti oba mají jako první svou zem a teprve až pak další zájmy jiných zemí. Koneckonců tak by se měl standartně chovat každý premiér. Agent Bureš dozajista taky lže a i když nejsem Burešův fanda tech proruských trolů je u nás nějak moc. Bureš,Okamura,Rajchl,Majerová a další. Položil si mainstream někdy otázku proč jich je tolik ? Já to vím mainstream se totiž řídí komunistickým heslem,kdo nejde s námi jde proti nám. Proto každý kdo jen trochu odchýlí od jejich jediné a " správné " pravdy je proruský trol.Proto jich je tolik.
jerryx
Tak aby se jednalo o hodnotové světy, museli by to ti politici myslet vážně a novináři psát objektivně. Pokud by PP vyznával nějaké hodnoty, nikdy by se nestal prezidentem. Pokud by je vyznávali jeho příznivci, neuráželi by lidi trapnou reklamní kampaní, kde z něj dělají úplně jiného člověka. Okamura je jen politický podnikatel, na členství v NATO má stejný vliv jako 3x rychleji se oteplující Hladík na klima. Babiš se jen snaží zalíbit svým voličům, nemá žádné vztahy k Rusku, takže by se v zahraniční politice naše pozice nijak nezměnila. Ti nahoře tohle říkají jen proto, že chtějí stále zastávat zbytečná papalášská místa a ještě k tomu urážet lidi , kteří normálně pracují a starají se o rodinu nějakými zelenými a progresivistickými nesmysly.
Frank51482
Opravdu si někdo ty sračkožvásty platí?