Komentáře

Zpět na článek

Jana Bendová: Fialova vláda mění důchody z masochismu, podle Havlíčka jí jde o fleky. A je Kalousek popleta?

18 komentářů

Miloslav Podhola
Že Fialová vláda okrádá důchodce, to žádná pisatelka nemůže popřít, i kdyby měls holou hlavu a stála k Fialovi ze zadu.
Miloš Bárta
@Miloslav Podhola No já nejsem pisatelka, ale opravdu si nepřipadám okradený.
Richard Šebesta
@Miloš Bárta Tak já jsem důchodce a připadám si okradený. Asi žijete na Marsu nebo ne v Česku.Fialová ukrajinsko-česká vláda tvrdila na konci roku 2021,že na důchody šahat nebudou. A ejhle už to dávno neplatí a důchody nám krátí. Čili lžou a neplní sliby ! Nebo na základě těchto faktů to vidíte jinak ? Pak je tu možnost,že nerozumíte češtině. Tak co třeba portugalský to by šlo ?
Avatar - Uživatel_5734171
Uživatel_5734171
@Richard Šebesta
Budete se MUSET smířit s tím, že každý má svůj názor. Mám ve svém okolí spoustu důchodců a okradený se necítí ani jeden. Naopak. Spousta z nich si uvědomuje, že jejich děti a jejich vnuci jsou mnohem ohroženější skupinou, protože jejich budoucí důchody se neřeší a všechny vlády od revoluce na to kašlou. Systémem nějak bylo, nějak bude. Vám já názor také neberu, neberte ho laskavě ani jiným... Kecy o okradených důchodcích jsou jen marketingový žvást... Ty důchodce daleko víc okrádá o jejich peníze inflace. Takže je možné si dál na jejich důchody půjčovat a zatínat sekeru stále hlouběji, ale budoucí inflace způsobená tím zadlužováním jim ty peníze navíc spolehlivě sebere. Ekonomické perpetuum mobile opravdu neexistuje. Penzijní reforma musí být udělána tak, aby tyto věci řešila systémově...
Miloš Bárta
@Richard Šebesta Vaše lži a papouškování opravdu nepovažuji za fakta, takže ano, vidím to jinak. Jen by mě zajímalo; vy umíte portugalsky?
Frank51482
Zkrátka ten obrýlený a užvaněný trouba se čtyřmi tituly z Brna je docela obyčejný prolhaný šmejd a s ním celá pětižumpa. Svému oboru rozumí jen syn staré Blažkové, ale to je zase mafián. jinak je to banda arogantních neumětelů a kazišuků, kteří soustavně ničí tuto republiku.
Richard Šebesta
@Frank51482 Dá se s tím souhlasit.
stoura
@Richard Šebesta Ne že se s tím dá souhlasit, to je naprostá pravda!!!
giorgio287
Jistě. V čele státu stojí slušný profesor z Brna, který kultivuje zemi a národ.

Kultivuje tím, že je pro něj ruský šváb, putinův agent a dezolát každý, kdo není nadšený z toho, když blouzní "jsme ve válce", ze zvyšování daní, okrádání národa v hitlermarketech a skrz předražené energie, z cenzury, z vyhazování lidí z práce a za zavírání za názor.

Za to si nezaslouží jen hrdelní trest, ale i užití práva útrpného!
Saša Krach
Tvůrkyně článku to sepsala a předložila veřejnosti k posouzení.
Ať se nezlobí já to dokončit musím...
A ke všemu tato vláda stojí také za prd....A toto je naše politická realita..
.,😝 😂
Avatar - Uživatel_5734171
Uživatel_5734171
ANO a SPD si z nenávisti a negaci úplně všeho udělali základ své politiky. A teď k tomu ještě přidali komické výzvy ke zklidnění kampaně. Ale zklidnit by se měli podle nich jen ti druzí...))) Pochopitelně, že se nic nezklidní. Přesně naopak. Politici se teď budou navzájem obviňovat z toho, kdo je víc odpovědný za rozdělenou společnost. Do vzájemné nenávisti už "investovali" příliš mnoho. Lidé jako Havlíček neumí ostatně nic jiného, než lhát, urážet, pomlouvat. Když mají uvést konkrétní vlastní řešení, řeknou, že to je jejich know how a to nikomu neprozradí. Když se jim pak za tento neuvěřitelně stupidní výrok lidé smějí, označí to za útok na ANO...))) Stejně tak SPD. Nicméně problém není v politicích, problém je ve voličích. Politici jen plní poptávku...
Papanikula
@Uživatel_5734171
Nevím kde žijete , ale lže pan Fiala a tedy podvádí .
Můžete se na naši vládu spolehnout :
nebudeme zvyšovat daně
Nebudeme zvyšovat věk odchodu do důchodu
Nebudeme zvyšovat daně z nemovitosti

Postavíme tocne 40 tisíc bytu etc etc.
Buď jste úplně hloupý a nebo šíříte lži úmyslně

Tak ted jsem si smíchy málem cvrnknul do trenek.🤪
Hele močit na kotníky ok, ale na kolena to už je moc.
stoura
@Papanikula Zkuste na pomočování třeba urologa.
Richard Šebesta
@Uživatel_5734171 S hodnocení ANO a SPD souhlasím.Ale je tu i druhá strana mince ,lháři od Fialovy pětikolky. Nejsou o nic lepší než Bureš a Okamura. Lžou stejně neochvějně neplní co slíbili a Fiala se navíc chová jako ukrajinský nikoli český premiér a tak ve finále to opravdu vyjde na plichtu. Jedni na 18 druzí za 20-2. Chce to novou krev za rok ve volbách.Souhlasím i s tím posledním problém je ve voličích.Dodnes mi třeba hlava nebere jak někdo může volit piráty ?
Papanikula
@Richard Šebesta

👍👍👍👍ano
giorgio287
@Uživatel_5734171

Človíčku, to hulíte něco, co vám prodal dredár Bartoš?
Richard Šebesta
@giorgio287 To je právě jeden z důvodu proč je ta pirátská svoloč nevolitelná. Oni nám tady zavedou drogy zcela legálně a celá republika půjde zu grund !
stoura
@Richard Šebesta Ne že bych se zastával té Bartošovy sebranky, ale tahle republika jde zu grunt zásluhou někoho úplně jiného!