Komentáře

Zpět na článek

Rozmixované Slovensko: Půvabná země, která ale pořád hledá svojí identitu

8 komentářů

Tomáš Kostelecký
Žádný bývalý ani současný komunista nemá v politice co dělat. Pokud se tam octne, jedná se o prolínání organizovaného zločinu do společenského života. Je to jako volit nacisty nebo podobnou verbež. THE ONLY GOOD COMMUNIST IS A DEAT COMMUNIST. ŠPÍNO BOLŠEVICKÁ.
Miloslav Podhola
Většína už ji našla, jen naším vládnoucím politikům, to nejde pod n
Miloslav Podhola
@Miloslav Podhola
oprava: pod nos.
Pavel Nyklíček
Články nečtu. Mám rád sve osvědčené redaktory v přímém hovoru v médiích.
Tam cítíte i jemné niance a navíc máte na "drátě" redaktora lety odzkoušeného.
Co se Slovenska týká, tak Slováci mi vždy připadali jako malé děti.
Každopádně máme obrovskou výhodu, že vidíme, co dělají návraty zhrzených politiků na opětovně výsluní politické scény.
Volby jsou za rok a půl, máme jistě své favority, ale návrat do politiky je jako návrat po rozvodu ke své "úžasné ženě....🫤...
Nefunguje to.
Richard Šebesta
No pane Buchert vaše hodnocení není zcela pravdivé. Dost mne překvapuje ,že dovedete tak fabulovat ? Takže řekněme si fakta.Slovenskou politiku sleduji pozorně zhruba 15-16 měsíců . Sledoval jsem jí i předtím ale ne tak intenzivně jako ony poslední měsíce. Čili je někdo proruský nebo tlačí svou zem na východ, kdo tvrdí mimo jiné,že Rusko je agresor a přitom pomáhá Ukrajině humanitárně, jedná s ukrajinskými politiky a prohlásí že místo Slovenska je v rámci EU a NATO ? Podle mne to dost pokulhává,řekl bych že je to přímo lež vaše řeč. Jo kdyby Fico řekl,že chce z EU i z NATO a chce místo toho být součásti BRICS to by bylo jiné kafe. Mimochodem když sleduji nyní kampaň před volbami do EU tak jsem zaslechl že právě tohle tedy vystoupení z EU a přičlenění k BRICS chce jedna kandidující strana u nás.Bohužel uteklo mi o koho jde. Pokud to o Ficovi tvrdíte kvůli jeho postojům na válku na Ukrajině , tedy , to,že by se měla válka ukončit kompromisním mírem tak tenhle názor u nás sdílí čím dal více lidí. I oni jsou proruští ? Tak to potom je u nás asi většina lidi proruských včetně mně ,protože já si to myslím taky.
našinec
@Richard Šebesta Buchert je slovenský migrant, který se snaží dlouhodobě zavděčit části českého politického spektra. V minulosti například kandidoval do senátu za TOP 09 jako nezávislý.
Richard Šebesta
@našinec Díky za info to jsem nevěděl.
Tomáš Kostelecký
TY SI TO MYSLÍŠ PROTOŽE JSI BLB A HO VADO A NEVÍM KDE BEREŠ TU JISTOTU, ŽE STEJNÝCH DE BILŮ JE VĚTŠINA LIDÍ, ŠMEJDE RUDEJ.@Richard Šebesta