Komentáře
Zpět na článek
Trendy marketing, nebo nedůstojné fiasko? Tanečky Schillerové a Dostálové na TikToku nezabírají
14 komentářů
Uživatel_5734171
člověku je trapno za ní... Ona žádnou sebereflexi nemá, takže jí to přijde v pořádku, ale opravdu to není v pořádku. Tahle paní je vrcholná politička Česka, placená z našich daní. Jsem si jist, že tohle opravdu nebylo cílem zákona o politických stranách... někde se stala chyba a možná je čas na restart systému. Osobně vidím jedno jednoduché řešení. "koupit" od idiotů jejich volební hlas. Prostě stát by nabídl lidem, aby se DOBROVOLNĚ VZDALI VOLEBNÍHO PRÁVA výměnou za nějaký nepodmíněný příjem (někde na úrovni 20 tisíc ročně). Oslové, co si svého práva neváží by neváhali ani sekundu a hlas by státu "prodali" a političtí hochštapleři, šíbři, šarlatáni a kejklíři by přišli o elektorát. A přirozeně by zanikli... Do politiky by se vrátil souboj ideí, kterým má politika být. To je pods*** demokracie, aby si lidé ve volbách vybrali směr, kterých se chtějí ubírat. Cílem voleb není vybrat si nejhlasitějšího šaška, který se umí nejlépe pitvořit...
Miroslav Hraběta
Věřím, že se tam našla. Kvik kvok 😃💤 Ještě by tam Bureš mohl zaprdět Já jsem malý mysliveček 🎶👻
reproman
Moje město je celé potapetované obřími plakáty s Babišem a Dostálovou s pomalovanými ksichty. Vypadají jako když jsme si ve školce hráli na indiány.
Michal Bednárek
Myslel jsem, že Aja s pávy bylo dno. Mýlil jsem se, nebylo. Fialovo video s nutellou byl jen slabý čajíček. Kdo tohle volí, opravdu nemá 5 pohromadě.
Pavel Nyklíček
@Uživatel_5734171
Zajímavý nápad.
Dlužena jistě není vhodným kandidátem jakékoli strany.
Můj klient s ní seděl v kaclu na ministerstvu několik let.
Příběhy této ženy s hrubou tváří, silnou postavou a silným pocením, popisoval bez emocí několik hodin.
Je to vzácné posouzení člověka, který je pod dohledem lidi, kteří ji nesnáší za neschopnost vykonávat odbornou práci.
Prostě to neuměla, ale kdy dorazil Babiš, tak to teprve bylo požehnání....
Všichni byli pí... včetně Aleny, Alena se potila jak dveře od chlíva a na stejné úrovni se odvíjejí debata,...
Alena nemá šanci dělat pro náš stát víc než to co momentálně předvádí.
Donášet ale uměla. To fakt prý dovedla dokonale a Babiš to dokázal ocenit.
Zajímavý nápad.
Dlužena jistě není vhodným kandidátem jakékoli strany.
Můj klient s ní seděl v kaclu na ministerstvu několik let.
Příběhy této ženy s hrubou tváří, silnou postavou a silným pocením, popisoval bez emocí několik hodin.
Je to vzácné posouzení člověka, který je pod dohledem lidi, kteří ji nesnáší za neschopnost vykonávat odbornou práci.
Prostě to neuměla, ale kdy dorazil Babiš, tak to teprve bylo požehnání....
Všichni byli pí... včetně Aleny, Alena se potila jak dveře od chlíva a na stejné úrovni se odvíjejí debata,...
Alena nemá šanci dělat pro náš stát víc než to co momentálně předvádí.
Donášet ale uměla. To fakt prý dovedla dokonale a Babiš to dokázal ocenit.
Jan Kolomazník
Dělat kašpary to by jí šlo.Schillerová se tímto chováním degraduje na úplné dno.Je to ostuda.
Saša Krach
No každý dělá co umí či neumí..
Otázka je koho to osloví...
Pokud by se našel volič který podlehne této masáži,,,,tak jsme v prů***,,,,Volič potřebuje vůdce a sliby,,,a zvolí,,,a jsme v prů*** ..
Tak že co .,😂😂😂😂😂😂
Otázka je koho to osloví...
Pokud by se našel volič který podlehne této masáži,,,,tak jsme v prů***,,,,Volič potřebuje vůdce a sliby,,,a zvolí,,,a jsme v prů*** ..
Tak že co .,😂😂😂😂😂😂
Tomáš Kostelecký
Každý kdo kope za komunistického udavače a lidskou sv ini Bureše je, svýn způsobem chudák, ale z týhle rajdy stříkají mindráky jako z hydrantu. Bleju jenom když jí vidím, svi ni.
je to strašidelné, ten posun, kdy třetina národa je schopna zvolit ulhaného podvádějícího estébáka, který si myslí, že Měsíc a Slunce jsou planety, který ze svých dětí nadělal bílé koně, který oyebává stát na daních o miliardy. Třetina národa to považuje za super, Schillerovou s jejím pitvořením obdivují a morální bonsaj Havlíčka považují za nejlepšího kandidáta na premiéra. Pochopitelně, že to jsou následky frustrace z minulých vlád, ale opravdu nerozumím tomu, že za řešení lidé považují slovenského estébáka...