Zprávy

Zpět na článek

Pracovníci soudů hrozí stávkou kvůli nízkým platům. Ministerstvo spravedlnosti chce s nimi jednat

2 komentáře

montausier
Jednoduché řešení. O polovinu snížit plat soudcům a rozdělit částku mezi další zaměstnance. Možná by soudcům stačila i třetina. Za to co dělají, mají extrémně moc.
Richard Šebesta
Ať mi někdo řekne kdo může být spokojen s tímto pětidemoličním kvintetem pod vedením ukrajinského premiéra Fialenka ? Tak logicky by měli být spokojeni Ukrajinci jak ti u nás tak ti doma na Ukrajině ale paradoxně ani oni nejsou. Zelenský president a nadřízený Fialy (Fialenka) má stále pocit,že pro ně celkově NATO i EU dělá málo a to přesto, že se Fiala může roztrhnout jen aby Ukrajincům pomohl daleko nad rámec než to činí další členové EU i NATO.
Mám vždy rád fakta nikdy ne dojmy. Takže fakta. S tímto pětidemoličním kvintetem nejsou spokojeni duch­odci,­země­dělci,­pracov­níci ve škol­ství,z­dravot­nictví a nyní se dovídáme že i v justici a pochopitelně i drobni živnostníci. Protože jsem důchodce snažím se udržovat si kondici chodím zhruba 2 až 3 x do týdne do své hospody na druhé straně města na ranní kávu. Vedoucí téhle hospůdky nemá pro naši vládu slov tedy dobrých. Obdobně se vyjadřují i další pracovníci v pohostinství. Prostě tahle vláda je nejhorší vláda od roku 1992. Už aby tihle neumětelové skončili,horší vládu si neumím představit.