Online přenos

Zpět na článek

Okamura sháněl léky na průjem a mluvil jako Putin. Lidi nenalákal ani Ortel, akce na Václaváku byla debakl

44 komentářů

Pavel Sladovník
Děkuji za naprosto úžasný online!👍
Jirina Chmelarova
Pane Bartkovský, děláte skvělou práci s glosováním událostí. Jistě se nenecháte odradit nenávistnými komentáři.
Tomáš Král
Pane Bartkovský, zbožňuji vaše reportáže! Jsem velký fanoušek. Přeji Vám hodně podobných příležitostí
Richard Šebesta
Je to marné Bartkovský ! EU zaživa hnije a to nejsem volič SPD. Zrovna nyní je opět na seznamkách jak hrozí Švédsku občanská válka. Gangy migrantů ovládají předměstí velkých měst zejména Stockholmu.To je voda na mlýn nacionalistů po všech zemích EU a to nejen těch kde tolik migrantů z Asie a Afriky není viz.Česko. Mimochodem normalizační ČT o tom ani zmínka. Je to už 100 % jisté berou si přiklad od svých normalizačních Husakovských předchůdců.Tedy uveřejňujeme jen to co se nám hodí, to co ne o tom se nesmí mluvit. Tyhle volby budou i o tom.
jir-ka
@jerryx Četl jsem celou reportáž a Bartkovský nikoho neodsuzoval . Pouze komentoval dění a průběh srazu . Nic víc , nic míň .
malylibor
@xkryspin No, ale SPD není žádná pravice. Jsou to fašouni, krajní ultralevice. A s těmi šikovnými lidmi kolem Pitomia mne ten sedlák opravdu pobavil. Ti nejšikovnější ze zvláštní školy.
Jiří Lažanský
@lug70
A co na to říkal Váš lékař?
Miroslav Hraběta
0+0, Ortel a Okamura, tů grejt finkrs🐮😃
Miroslav Sivon
@giorgio287 To je blbost, co jste napsal. Jak by mohl vědět jestli Ortel nebude hrát Mešitu?

Apropo to myslíte toho chlapíka, co byl členem militantní proruské jednotky, jak se snažil zabít Fica?
giorgio287
Progresivní fašista bude komentovat. To se mu ze všech těch lží a nálepkování budou kroutit palce, ať se bude dít cokoli. Ale on již má určitě vymyšlené a připravené bez ohledu na skutečnost a pravdu. Rozdmýchávat nenávist a lhát, toť jeho nejvyšší cil. Co kdyby se to povedlo jako na Slovensku a nějaký magor střílel...
Uživatel_5710271
Hezké glosování akce: krasne jste vypointoval směšnost toho, co na pódiu říkají a jak si v každé větě protiřečí. Tím víc je vidět, jak jejich posluchači jsou hloupí, že to poslouchají. Ale možná nejsou, protože absolutní většina přišla na koncert. Ale jelikož jde o špatnou kapelu, tak ještě větší část šla na hokej. Hodnoty mají nastavený podle očekávání: zábava, zábava, pak teprve vlast. To je tak směšný
jerryx
@malylibor Asi nemáš moc veselý život, co?😌
Frantisek Najman
Tento Bartkovského článek je vzorový totalitní komoušský debakl pražské kavárny, která takto usiluje o co největší rozkol v naší republice.
malylibor
@Richard Šebesta Ty zase lžeš, ruSSácký kolaborante, až se ti od klávesnice práší. Kolik kopějek dostáváš za každé slovo, ty putinovský slouho?
xkryspin
@jerryx on tam musel, je to jeho prace. Vite co to je?
jerryx
@Hulin No More Nezajímá. Ale proč to zajímá Reflex? Okamura je jen politický podnikatel, chce se mít dobře. Ale to třeba takový Polčák taky.
Avatar - epr3
epr3
@Jiří Lažanský A vás pustili z klecového lůžka kdy?
reproman
@Uživatel_5411904 A to je přesně ono. Fašisti přeci nehajlujou a neřvou. Hajlovali nacisti a řvou dementi všech táborů.
Typický fašista byl pro mě Pinochet.
Fašistou mě nazývají sluníčkáři, protože jsem proti rovnostářství. No tak jim to neberu. Ono se to zase dorovná tím, že mě náckové mají za progresivistu.
(Nejsem přitom ani jedno.)
Richard Šebesta
@Hulin No More Stačí že si ho četl ty !
Avatar - Ladislav Sedlák
Ladislav Sedlák
Okamura je typ vůdce, není politik, ale má kolem sebe šikovné lidi, muže i ženy, určitě by stálo za pokud spolupráce s těmito lidmi, které pozoruji při zapojení v diskuzních debatách. Jsou nejlépe připraveni a celkem rozumně hodnotí situaci ve státě, ale i společnosti. Rozhodně nemají pravicové názory.
jerryx
A na rozdíl od Bartkovského já tam nemusím ,ani to nemusím odsoudit, prostě mě to nezajímá. Tomu se říká svoboda zatímco kdyby on tam nešel a nenapsal odsuzující článek, asi by musel na kobereček. Jen mě napadlo, že pan premiér by se vystoupit neodvážil. To by asi lidi přišli, ale jeho odpůrci.
Hulin No More
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
lug70
@Irena Svozílková Už v minulosti, když na demonstracích někdo hajloval nebo házel kamením po policii, tak se většinou ukázalo, že to byli policejní provokatéři anebo chátra z neziskovek či antify. Sám jsem byl svědkem na jedné demontraci, jak jeden chuligán v mikině s kapucí z davu vystartoval proti policajtům a hodil po nich kusem betonu. Přitom začal řvát, "pojďme na ně" Snažil se ještě z jedním stejně oblečeným šmejdem vyhecovat dav k agresi aby byl důvod k policejnímu zásahu. Samozřejmě potom okamžitě zmizeli. Později toho samého šmejda jsem viděl o ulici dál, jak se vesele baví s policajty. Ani se nenamáhal převléknout aby ho nikdo nepoznal. Oba šmejdi měli stejné mikiny, kalhoty i boty od firmy Canis safety, která policii zásobuje oblečením. Podle toho lze taky poznat policejní provokatéry.
Uživatel_5411904
@reproman a proč tajíte, že jste fašista? Mohl byste se s nimi pěkné sdružit, zařvat si... tedy, mám dojem že už jsme fašisty všichni, používá se ze všech směrů pro ty, co si myslí něco jiného. Dříve byl člověk označen za blba, nyní za fašistu.😄
reproman
@giorgio287 Mě jako kryptofašistu hluboce uráží, když ke mně zařazujete kdekoho. Progresivisti nejsou fašisti. Leda byste ten výraz používal stejně špatně jako Rusové.
Irena Svozílková
Jedině, že by s Okamurou hajlovali Ukrajinci tam je to legální... myslím to by se p.Okamurovi nelíbilo a to chápu 🤷🏻‍♀️😀
Dagmar Muchová
Už i ten Pečínka vzal z toho rexflexu kramle do echa - a to je už co říct - takže poslední zhasne - nebo poslední dva - ještě s tím Petrosem M.-(to je taky pěkný dáreček) se budou držet při odchodu za ručky!!!
Dagmar Muchová
Ne, nedělá skvělou práci - jenom podle pomlouvá! Ten celý reflex je jedna velká spodina! Jak je možné, že to nevidíte!! @Jirina Chmelarova
Dagmar Muchová
A ty jsi uživatelu taky dezolát nebo lepšolid? Předem díky za informaci! @Uživatel_5710271
Dagmar Muchová
Jiřko, Jiřko, jsi strašně naivní! A to je hrozné!! @Jirina Chmelarova
Dagmar Muchová
Reflex je F*U*J a bartkovský je hl*oupý s*o*p*e*l !!
Dagmar Muchová
Bartkovský ty hl*úpý ušáku a budeš taky psát o tom, jak se P. Fiala dere na teplé a vlasti*zrádné místečko v EU radě??! Tak esli ne, tak tě příjdou osobně vy*krákat za ty tvoje šp*inavé u*šiska. A tím reflexem po k*e*b*u*l*i, ju!!
Milos_S
@Richard Šebesta
Úspěšně ses zařadil vedle něj.
Uživatel_5710271
Jak to, že dezolátům na náměstí nepřijde divné, že tihle politici chtějí zakázat nevládní organizace, když se pak horem dolem cpou do placeného nevládního europarlamentu? Proč se nebojí, že po zakázání nevládních organizací zakážou i nevládní, protivládní shromáždění jako tohle? ... No prostě přišli na koncert a pak rychle na hokej. Nebo obráceně. Vlast je až na posledním místě.
Richard Šebesta
@malylibor Místo argumentů nadávky. Takové by měli okamžitě vyhodit z diskuse. V hlavě máš nasr..proto nic neumíš napsat !
xkryspin
@jerryx to ze ste neceho sef, podle vas znamena ze nemusite pracovat?
Jarda564
@Hulin No More divím se že umí psát...🤣🤣
malylibor
@Jiří Lažanský Bájná lhavost. Mezi touhle sortou dezolátů běžná dysfunkce. U nich ovšem ne mozková, neboť oni mozek nepoužívají.
malylibor
@jerryx Vy STBákovi pohůnci splantáte páté přes deváté, jedna lež větší než druhá. Ale odpovědi na otázku, jestli víš, co je to práce, jsme se od tebe nedočkali, dezoláte.
jerryx
@xkryspin Musel? Je snad šéfredaktor, ne ? Nebo taky čekatel na členství v Aspen institutu? Kdyby měl odvahu, jede třeba do Zlína zjistit, jak Polčák s Gazdíkem a Rédlem založili STAN.
xkryspin
@Ladislav Sedlák co znamena podle vas pravicovy nazor. Ja si myslim, ze mam pravicovy nazor a to nejsem ani rasista, homofob a nacionalni socialista.
jerryx
@jir-ka Ale proč? Ono se jinak nic zajímavého neděje? Pokud vím, SPD nevládne.
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Hulin No More
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Miroslav Sivon
@reproman Ten reprezentuje Rusko.