Divoký kačer

Zpět na článek

Rusové si z mistrovství světa v hokeji v Praze odváží domů zlato. Musíme posílit ostrahu, tvrdí Rakušan

17 komentářů

Karel Procházka
Ano je to pravda, a doufám že stejně hnědou cenu si odnesou z Ukrajiny
Hulin No More
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Roman Hrdina
@Pavel Krejčí pěkné ruské kňučeníčko.🤭
reproman
V srpnu 1968 brzo ráno třepe Fero manželkou:
"Čo je?"
"Armáda nás obsadila!"
"Eh čo, však nás Rusi oslobodia."
"Kristušák, však to Rusi nás obsadili!"
"Boha jeho! A čo budeme robiť?"
"Počkaj. Dcéru nemáme. Bicykel nemáme. Hodinky nemáme... A borovička je zakopaná pod orechom... Už asi nič."
michal sulc
Bravo
Karel Prochazka
@Pavel Krejčí Krejčí Krejčí pěkně rudej.
Jerry1402
Ta reklama co v tom článku mám ,, Slovensko překvapí... " Je taky dobrá. 😆
Jaromír Škubal
@Hulin No More Vodka. Může za to Stoličnaja. Ale asi to nebyl Putin, byl to jeho dabér. Putin prý nikdy neviděl brusle, a navíc si hokej spletl s gorodkama.
Jaromír Škubal
@Ladislav Pilip Laďo, ty vůbec nic nechápeš. Je mi tě moc líto.
Jaromír Škubal
@František Dohnal Chytrolíne, kde jsi přišel o mozek?
Jaromír Škubal
@Bororo Tak už jsem se dlouho nenasmál. Bororo, bravo!
Bororo
Si myslím že je to lež. Ovečkin nejlepší ruský hokejista tu ostudu nemá zapotřebí
František Dohnal
Hloupé
Ladislav Pilip
@Uživatel_5413211 myslím si že sám určitě nejsem.a i pokud bych byl mohu si číst co chci a jak chci a Vy mě pane nebudete poučovat co mohu a co ne.To právě svědčí o tom jaký jste člověk..rád by jste poucoval co má kdo číst nebo nemá ..chtěl by jste organizovat a doporučovat co a jak..to už jsem zažil ..děkuji😁
Uživatel_5413211
@Ladislav Pilip, 🤔 pane proč si tyto články čtete, když jsou to dle vás ***iny. Nejspíš to odpovídá o vás, že jste sám...
Ladislav Pilip
To jsou zase ko..Tiny😁kdo má jinej názor je rudej nebo divnej a Vy ostatní jste normální ? ( už je to i trapný a Vy jste trapný )a to víte jak ?že jste si tím v ty namyšlenosti a nabubřelosti jisti ,že jen Vás názor je ten nej? Ani ho.. ..jen urážet a osočovat to by Vám šlo.Nakonec je to jen zloba a hněv .Dnes už všichni víme jak to dopadne.Za deset let až bude třeba zase vše jinak? Co budete říkat potom? Pánové nic co by se nemohlo stát.Deje se to neustále.
Pavel Krejčí
@Karel Procházka jojo, stejně si hnědej , sedí ti to!