Divoký kačer
Zpět na článek
Rusové si z mistrovství světa v hokeji v Praze odváží domů zlato. Musíme posílit ostrahu, tvrdí Rakušan
17 komentářů
Karel Procházka
8
Ano je to pravda, a doufám že stejně hnědou cenu si odnesou z Ukrajiny
Přejít do diskuze
reproman
V srpnu 1968 brzo ráno třepe Fero manželkou:
"Čo je?"
"Armáda nás obsadila!"
"Eh čo, však nás Rusi oslobodia."
"Kristušák, však to Rusi nás obsadili!"
"Boha jeho! A čo budeme robiť?"
"Počkaj. Dcéru nemáme. Bicykel nemáme. Hodinky nemáme... A borovička je zakopaná pod orechom... Už asi nič."
"Čo je?"
"Armáda nás obsadila!"
"Eh čo, však nás Rusi oslobodia."
"Kristušák, však to Rusi nás obsadili!"
"Boha jeho! A čo budeme robiť?"
"Počkaj. Dcéru nemáme. Bicykel nemáme. Hodinky nemáme... A borovička je zakopaná pod orechom... Už asi nič."
Jerry1402
Ta reklama co v tom článku mám ,, Slovensko překvapí... " Je taky dobrá. 😆
Jaromír Škubal
@Hulin No More Vodka. Může za to Stoličnaja. Ale asi to nebyl Putin, byl to jeho dabér. Putin prý nikdy neviděl brusle, a navíc si hokej spletl s gorodkama.
Bororo
Si myslím že je to lež. Ovečkin nejlepší ruský hokejista tu ostudu nemá zapotřebí
Ladislav Pilip
@Uživatel_5413211 myslím si že sám určitě nejsem.a i pokud bych byl mohu si číst co chci a jak chci a Vy mě pane nebudete poučovat co mohu a co ne.To právě svědčí o tom jaký jste člověk..rád by jste poucoval co má kdo číst nebo nemá ..chtěl by jste organizovat a doporučovat co a jak..to už jsem zažil ..děkuji😁
Uživatel_5413211
@Ladislav Pilip, 🤔 pane proč si tyto články čtete, když jsou to dle vás ***iny. Nejspíš to odpovídá o vás, že jste sám...
Ladislav Pilip
To jsou zase ko..Tiny😁kdo má jinej názor je rudej nebo divnej a Vy ostatní jste normální ? ( už je to i trapný a Vy jste trapný )a to víte jak ?že jste si tím v ty namyšlenosti a nabubřelosti jisti ,že jen Vás názor je ten nej? Ani ho.. ..jen urážet a osočovat to by Vám šlo.Nakonec je to jen zloba a hněv .Dnes už všichni víme jak to dopadne.Za deset let až bude třeba zase vše jinak? Co budete říkat potom? Pánové nic co by se nemohlo stát.Deje se to neustále.