Zprávy
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářePetr Pavel byl po nehodě na motorce propuštěn z nemocnice, program na příští týden neruší
19 komentářů
jerryx
0
Nevím , jestli jste si toho někdo všiml, ale na rozdíl od Havla a Klause, Zeman a po něm i Pavel nedostávají žádné čestné doktoráty.😌
našinec
Někomu lékaři zakazují kouření, jinému alkohol a Pavlovi by měli zakázat motorku.
Papanikula
Kdyby vám komouši exemplárně potrestali a zavřeli na mnoho let někoho z příbuzných jen proto, že pomáhal s distribucí náboženské literatury, také byste asi neměl rád lidi, co se k podobným praktikám hlásili či na ně dokonce přísahali! Mýlit se je lidské, ale pokud na něco přísahám, nemýlím se a jsem si tím zcela jist. Takže mi vychází, že Petr Pavel, alias Pávek, je od základů špína chlap, a může se navenek chovat jak chce, nikdy mu nebudu věřit.
@Papanikula
Zřejmě tvá nedůvěra o jeden hlas prezidentovi ubere, ale 4 000 000 hlasů mu zůstává, což procentuelně nelze ani vypočítat....
Musíte být alespoň dva 👌 a hned se to o 100% zlepší 🤣
Zřejmě tvá nedůvěra o jeden hlas prezidentovi ubere, ale 4 000 000 hlasů mu zůstává, což procentuelně nelze ani vypočítat....
Musíte být alespoň dva 👌 a hned se to o 100% zlepší 🤣
Tomáš Kostelecký
Je urážkou každého, slušného člověka, mít v čele státu podobné bolševické ho vado. Stejnej dobytek jako nacisti. Už jenom to, že lezl bolševikům do ***e ho staví na stejnou úroveň lidí, kteří se přihlásili k říši, když nás germáni okupovali. Kolaborant a vlastizrádce ve funkci presidenta. THE ONLYGOOCOMMUNIST IS A DEAD COMUNIST. Klidně chcípni, šmejde zas ranej.
@Tomáš Kostelecký Ta finální dvojice kandidátů na prezidenta ČR byla opravdu zajímává. Holt to reflektovalo většinovému požadavku občanů ČR.
našinec
Dnes se k tomu krásně lapidárně vyjádřila má sousedka. Zeptala se mne v souvislosti s touto nehodou, kolik mu je let. Když jsem ji to řekl, tak zareagovala slovy: Že se na to dědek nevy***.
Frank51482
Mně my zajímalo, co ten Pávek vlastně umí? Nejdříve málem vojákovi vypíchne oko vlajkovou žerdí, pak si způsobí zranění výstřelem z pušky, teď se vymázne na motorce a zlomí si žebro. A takové nemehlo mělo být naším rozvědčíkem?Měl by trouba asi jít k Putinovi do učení.
Jen bolševickej, protekční spratek a zm rd.@Frank51482
@Tomáš Kostelecký
Slovo *** vás naučil Babiš ve svých projevech?
To není zrovna čistá duše.....
Slovo *** vás naučil Babiš ve svých projevech?
To není zrovna čistá duše.....