Zprávy

Zpět na článek

Petr Pavel byl po nehodě na motorce propuštěn z nemocnice, program na příští týden neruší

19 komentářů

jerryx
Nevím , jestli jste si toho někdo všiml, ale na rozdíl od Havla a Klause, Zeman a po něm i Pavel nedostávají žádné čestné doktoráty.😌
našinec
Někomu lékaři zakazují kouření, jinému alkohol a Pavlovi by měli zakázat motorku.
Pavel Nyklíček
@našinec
Souhlas a Babišovi zakázat politiku. Tu fakt neumí....🫤
Saša Krach
Ještě že nemá koníčka v létání....😂
Papanikula
Kdyby vám komouši exemplárně potrestali a zavřeli na mnoho let někoho z příbuzných jen proto, že pomáhal s distribucí náboženské literatury, také byste asi neměl rád lidi, co se k podobným praktikám hlásili či na ně dokonce přísahali! Mýlit se je lidské, ale pokud na něco přísahám, nemýlím se a jsem si tím zcela jist. Takže mi vychází, že Petr Pavel, alias Pávek, je od základů špína chlap, a může se navenek chovat jak chce, nikdy mu nebudu věřit.
Pavel Nyklíček
@Papanikula
Zřejmě tvá nedůvěra o jeden hlas prezidentovi ubere, ale 4 000 000 hlasů mu zůstává, což procentuelně nelze ani vypočítat....
Musíte být alespoň dva 👌 a hned se to o 100% zlepší 🤣
Tomáš Kostelecký
Je urážkou každého, slušného člověka, mít v čele státu podobné bolševické ho vado. Stejnej dobytek jako nacisti. Už jenom to, že lezl bolševikům do ***e ho staví na stejnou úroveň lidí, kteří se přihlásili k říši, když nás germáni okupovali. Kolaborant a vlastizrádce ve funkci presidenta. THE ONLYGOOCOMMUNIST IS A DEAD COMUNIST. Klidně chcípni, šmejde zas ranej.
našinec
@Tomáš Kostelecký Ta finální dvojice kandidátů na prezidenta ČR byla opravdu zajímává. Holt to reflektovalo většinovému požadavku občanů ČR.
jerryx
@našinec S tím bych nesouhlasil, Babiš se vnutil sám, Pavla vybral Aspen institut, kdo vybral paní Danuši, to nechápu.
našinec
@jerryx Napíši něco trošku off topic. Kdyby v USA vyhrál Trump, tak by to chtělo Babiše na nějaké zajímavé pozici. Proč? Protože jejich mozky fungují obdobně.
našinec
Dnes se k tomu krásně lapidárně vyjádřila má sousedka. Zeptala se mne v souvislosti s touto nehodou, kolik mu je let. Když jsem ji to řekl, tak zareagovala slovy: Že se na to dědek nevy***.
jerryx
@našinec Na to trapné prezidentství ? To určitě měl, na motorce mohl klidně jezdit dál.😊
Pavel Nyklíček
@našinec
Co by pak řekla o snaze sedmdesatiletého důchodce Babiše vrátit se na trůn....?
Raději to nepište. Byla by to samá tečka 🤣
Miloš Hora
Už se těším, jak si generála vychutná Dominik alias kačer...
Frank51482
Mně my zajímalo, co ten Pávek vlastně umí? Nejdříve málem vojákovi vypíchne oko vlajkovou žerdí, pak si způsobí zranění výstřelem z pušky, teď se vymázne na motorce a zlomí si žebro. A takové nemehlo mělo být naším rozvědčíkem?Měl by trouba asi jít k Putinovi do učení.
Tomáš Kostelecký
Jen bolševickej, protekční spratek a zm rd.@Frank51482
Pavel Nyklíček
@Tomáš Kostelecký
Slovo *** vás naučil Babiš ve svých projevech?
To není zrovna čistá duše.....
Pavel Nyklíček
@Frank51482
Upřímně kupříkladu Babiše, jako velitele vrchních sil s modrou knížkou s razítkem vojenské služby neschopen, bych si jako prezidenta představit nedokázal. Nebo vy ano?
Jiří Němec
@Pavel Nyklíček Slováka jsme už za prezidenta měli. Dalšího bych nedal.